reteczu 09.12.07, 19:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=73100668 Malowanie paznokci... Matko,jaki to inny świat - życie przed przyjściem na świat dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majmajka Re: Dziewczyna ma problem -pomóżmy,emamy! 09.12.07, 20:28 Ano wlasnie, ja przez ten net mam troche roznych zaleglosci . Glowna przeszkoda w roznych takich nie okazaly sie wcale dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: reteczu 09.12.07, 20:40 ale ty wredna jesteś, normalnie sucz! nie czepiaj się, tylko do dziecka idź, co z ciebie za matka, co z ciebie za żona?! DD ja się dzisiaj dowiedziałam, że jestem złą żoną i matką. nie chcę być sama Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Dziewczyna ma problem -pomóżmy,emamy! 09.12.07, 21:42 ło matko!!! Przeczytałam i zdębiałam. Gdybym dziecka nie miała, to bym normalnie nie uwierzyłaJa tam nie narzekałam na brak czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Dziewczyna ma problem -pomóżmy,emamy! 09.12.07, 21:44 reteczu napisała: > Malowanie paznokci... > Matko,jaki to inny świat - życie przed przyjściem na świat dziecka... Może jej podeślemy kilka linków z tego forum niech i ona sobie poczyta, po czym przypuszczam, że przeniesie się na formu dla tych co to dzieci nie lubią ))) Odpowiedz Link Zgłoś