jk3377 27.01.08, 11:40 o niczym innym ostatnio nie mowi tylko o tym np: apokalipsy.cba.pl/szaman.htm mam juz tego serdecznie dosyc...twierdzi ze zgodnie z naukami madrych w 2012 roku,21 grudnia ok godz 19 swiat zostanie zalany.... i co ja mam z nim zrobic))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 11:59 spoko! "siły spoza ziemi" nam pomogą D Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 12:58 Niech ponton kupi, może mu częściowo ulżyP Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 13:26 pokaż mu sprawozdanie biblijne o potopie, tam jest jasno czarno na białym, że końca pt zalanie (vel potop) więcej nie będzie - inne metody owszem, acz niekoniecznie tego dnia w 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.slonce Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 13:35 wysłać do usa???)tam najwięcej kataklizmów zdaje się będzie Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 a wiesz ze wlasnie to zrobilam...????hahaha 27.01.08, 14:08 pierwsze co dalam mu biblie, a potopie arce noego i obietnicy Boga ze wiecej potopow nie bedzie..o teczy i tak dalej heehehh.... troche po tym przystopowal, ale nadal jest przekonany hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.slonce Re: a wiesz ze wlasnie to zrobilam...????hahaha 27.01.08, 14:48 Ci mężczyźni.Bardziej interesuje ich potop, huragan czy inszy tajfun globalny niż przeciekający kran)Łatwiej im uwierzyć w apokalipsę niż w zalanie sąsiadki.No bo jak to możliwe, tyle tygodni ciekło a nagle zalało??Ale bez nich byłoby nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: a wiesz ze wlasnie to zrobilam...????hahaha 27.01.08, 14:56 Może jak bedziesz do niego przez kilka dni mówiła czule "Wernyhora" albo "Tom Cruise" (choc nie wiem, czy scjentolodzy tez sie zajmuja apokalipsami) to mu przejdzie i wróci do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki77 u mnie to samo i trwa to juz od dłuższego czasu 27.01.08, 15:02 pewnie panowie chętnie by se sobą pogadali bo we mnie sojusznika w rozmowach niestety też nie ma , ciagle przychodzą poczta jakies ksiązki na ten temat , także chyba nic z tym nie zrobimy musimy czekać /cierpliwie / pozdrawiam 07.07.2006 Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 nikki77 27.01.08, 16:36 tez wlasnie o jakiejs ksiazce napomknal do kupienia..jeryyyyy)) także chyba nic z tym nie zrobimy musimy > czekać /cierpliwie / tak do grudnia 2012 hahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: a wiesz ze wlasnie to zrobilam...????hahaha 31.01.08, 12:58 zawsze.slonce napisała: > Łatwiej im uwierzyć w apokalipsę > niż w zalanie sąsiadki. To ja mam lepiej, bo ja widuję i sąsiadkę zalaną i sąsiada, a czasem nawet idą razem pod rękę i się chwieją. Odpowiedz Link Zgłoś
miracle.m Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 31.01.08, 10:42 łącze sie z Toba w bolu,moj facet opowiedzial mi ze szczegolami jak bedzie wygladal koniec swiata w 2012 i chyba tez w to wierzy.ja sie oczywiscie najadlam strachu co niemiara, bo jestem łatwowierna i co jakis czas spogladam na kalendarz odliczajac dni... zartuje,nie odliczam, ale jednak zasialo to u mnie ziarenko niepewnosci i leku. w jednym artykule czytalam jak sie przygotowac na koniec swiata i niestety okazalo sie,ze to drogi interes szacowany na kilkadziesiat tys zl, tak wiec dalam sobie spokoj, bo i tak mnie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 15:25 jk3377 napisała: > o niczym innym ostatnio nie mowi tylko o tym np: > > apokalipsy.cba.pl/szaman.htm > > i co ja mam z nim zrobic))))))))) Nie wiem co Ty zrobisz, ale mojemu powiedziałabym, że nie chcę tak młodo umierać, poczym walnęłabym go z całej siły deseczką w główkę, co by się przekonać, czy aby nie pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 15:41 To jeszcze sporo czasu, namów go na korzystanie z życia na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 anika 27.01.08, 16:41 tak wlasnie stwierdzilismy ze 2011 konczy nam sie kredyt i bierzemy kolosalny,by choc przez rok zyc jak nie wiem kto..przeciez i tak go nie bedziemy musieli splacac hehehh... durnota mu odwalila i tyle z tym ze jest tym tak przejety i tak w to wierzy... najlepsze ze juz kombinuje jak to przezyc hehheeh...w gorach to 1 propozycja...lot na ksiezyc...bycie w samolocie w tym czsie...fale maja byc 2-3 kilometrowe...hmmmmmmm...jednym slowem tworzy chlopak, tworzy syt awaryjne hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 zuzanka.... 27.01.08, 16:37 wole nie, bo bym jeszcze echo uslyszala hahaahah... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 16:46 Nie wiem, jak dorosly czlowiek moze w to wierzyc. Gdyby mi facet wyskoczył z jakims tekstem o koncu swiata, pomyslalabym, ze popelnilam wielki blad wiazac sie z takim osobnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 lola 27.01.08, 16:52 wiesz,to ze klimat sie ociepla to widzimy sami,to ze lodowce sie powoli zmniejszaja tez.wierze tez w to ze pewni ludzie wiedza wiecej niz my... ale mam nadzieje ze nie nastapi to za naszego zycia ))) a ze mu minie-to czekam...ciekawe kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lola 27.01.08, 19:54 Klimat sie zmienia i jest to normalne.Jak swiat swiatem tak bylo, jest i bedzie tez pewnie. >w to ze pewni ludzie wiedza wiecej Naukowcy oczywiscie tak. Ale nie jacys nawiedzeni przepowiadacze. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 wlasnie kupuje te ksiazke...oszalal...? 27.01.08, 19:42 www.dobreksiazki.pl/okladka2122-proroctwo-oriona-na-rok-2012.htm?sid=1ce182cd8210e26691dda1073199a97c Odpowiedz Link Zgłoś
nikki77 jk3377 27.01.08, 20:27 spojojnie nie zamartwiaj sie tym , a tą książka mój mąż juz zaraził pół rodziny jeśli chcesz mogę ci polecic jeszcze pare ponoś super pozycji mniej wiecej też w tym temacie zbliżaja się walentynki wiem że to może mało romantyczny prezent ,ale jeśli ma sie ucieszyc to może mu kup albo na jakąś inną okazje ,, wezme dzisiaj od męża pare tytułów i jutro ci podam a teraz co pamiętam to RĘCE PRECZ OD TEJ KSIĄŻKI " www.allegro.pl/item302742009_rece_precz_od_tej_ksiazki_jan_van_helsing.html ja to wszystko biore już na spokojnie ale czasami sobie kurcze że może faktycznie cos w tym wszystkim jest , jeśli ten świat dalej tak będzie pędził jak pędzi to co naprawde będzie za kilkadziesiąt lat , szłoby podyskutować na ten temat miłego wieczoru 07.07.2006 Oliwia MIŁEGO WIECZORU ) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 27.01.08, 23:19 Jacie, to obcych razem z nami zaleje? Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 30.01.08, 10:55 Ufff,na szczęście nie ma nic o klapie Euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 30.01.08, 13:57 To znaczy, że nie tylko mój mąż jest "inny" hehe. Jemu to nawet się śniło jak widzi wielką falę zatapiającą okolice. Hmmm a może to prawda, może tak będzie pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Matko, no to zostanie zalany 31.01.08, 10:45 co ma byc to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 dla wierzących 31.01.08, 12:11 tak sobie chciałam wtrącić dla tych co są Chrześcijanami i wierzą w Biblię...W niej wyraźnie pisze i to nie raz że nie znamy dnia ani godziny - więc wszelkie przewidywania i podawanie dat są kłamstwem i głupotą To dla tych co niby nie wierzą w takie bzdury ale gdzieś mają iskierkę niepokoju - żaden człowiek nie może i nie będzie wiedział kiedy nastąpią wydarzenia opisane w objawieniu i kiedy będzie koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia no to jezeli ten koniec swiata ma przyjsc 31.01.08, 12:44 to ja sie tylko moge cieszyc! Bierzemy kredyt na dom. Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: no to jezeli ten koniec swiata ma przyjsc 01.02.08, 06:39 Spokojnie. Powiem wam na dwa dni przed, że to już koniec Jasnowidzę czasami. A poza tym jak już ktoś wcześniej pisał: co ma być to będzie. Zerkam na te nieszczęścia i powiem szczerze, że widzac erupcję w parku Yellowstone w 2008 a potem ciag dalszy nieszczęść w USA w kolejnych latach - cóż, jedno wyklucza drugie. Z tego co czytałam to sama erupcja w Yellowstone może zakończyć nasz żywot na ziemi chyba ktoś tu lubi kataklizmy. Wrusowe śmierci w pln Afryce - faktycznie rzadkość. I dlaczego akurat bomba atomowa ma spaść na Izrael skoro wszyscy wiemy, że największe spustoszenia czyni wodorowa. Swiatowe choroby - no, no.. nowość faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 01.02.08, 06:49 i jeszcze jedno.. nawet gdyby maż się przygotował do katastrofy, zakupiłby większość rzeczy do przeżycia, to co, nosiłby to wszystko przy sobie? musiałby siedzieć w jednym miejscu i czekać. tylko skad pewność że to miejsce będze dobrym miejscem ten lęk to wpływ najnowszych filmów, większość o zagładzie, może nie powinien ich ogladać skoro maja taki wpływ na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Apokalipsa....nawiedzilo mi męża............. 01.02.08, 08:48 ale czym on się przejmuje, przecież wyraźnie jest napisane,że sily spoza ziemi wylądują i pomogą ludziom to trzeba teraz tylko trzymać kciuki, żeby obcy jak największe statki pobudowali, i żeby wiedzieli gdzie jest Polska, hihi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika A może by tak logicznie... 01.02.08, 09:04 Menu na 2007 ) Proba zabojstwa papieza - no powiedzmy, że ukryta )) Wiecej zmian klimatycznych - co to za proroctwo Huragan w Nowym Jorku BRAK Izrael-Iran-Syria , Wojna (lato) CHYBA NIE PISALI W GAZETACH )) Trzesienie ziemi w Alasce NIE ZAUWAŻYŁAM Smierci od wirusa w USA GRYPY??? Eksplozje w Turcji SĄ ZAWSZE, ALE SPEKTAKULARNYCH BRAK Wydarzenie zwiazane z ksiezycem HMMM, ZASŁONIŁY GO CHMURY??? Proba zabojstwa prezydenta w USA CZYŻBY NASZEGO CHCIELI ZABIĆ? Spróbuj w ten deseń. Mężczyźni mają opinię ludzi logicznych...Zwłaszcza, że co rok tam były gorsze bzdury )) Reptilianie - to chyba potomkowie gadów??? Cóś pięknego. Taki odpał wbrew pozorom moze wszystkim wiele przykrości sprawić łącznie z samym porażonym i utrzymywać się dosyć długo... Współczuję. Ha ha, mieszkamy na górce ) Ale nas pewnie reptilianie wypatrzą i spożyją ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: A może by tak logicznie... 01.02.08, 09:53 nie spożyja bo przecież te wirusy.. Odpowiedz Link Zgłoś