michasia24 26.03.08, 19:21 czy daje sie bukiety pannie mlodej? czy na takim nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: slub cywilny 26.03.08, 19:27 Michasiu, ślub cywilny to tak samo ważna uroczystość i szczególny dzień dla państwa młodych jak każdy inny, w każdej możliwej religii na świecie. Skąd w ogóle pomysł, że mogłoby byc inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: slub cywilny 26.03.08, 19:31 nie wiem, nigdy na takim nie byłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: slub cywilny 26.03.08, 19:44 marychna31 napisała: > Michasiu, ślub cywilny to tak samo ważna uroczystość i szczególny > dzień dla państwa młodych jak każdy inny, w każdej możliwej religii > na świecie. > > Skąd w ogóle pomysł, że mogłoby byc inaczej? a to slub cywilny jest w jakiejs religii brany? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Lipcowa jaka religie masz na mysli? 26.03.08, 19:51 18_lipcowa1 napisała: > a to slub cywilny jest w jakiejs religii brany? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: Lipcowa 26.03.08, 19:55 Czy ty zawsze masz w sobie tyle kąśliwości.Bo sobie dzis poczytałam twoje posty i znów trafiłam na same hm...delikatnie mówiąc "kąśliwe" uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 To nie bylo kasiliwe 26.03.08, 20:02 to bylo bezsensu chciala zablysnac, jak 'zawsze' ale pod wieczor chyba sie wypalila. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: ślub cywilny 26.03.08, 19:57 Ślub cywilny to taka sama uroczystość jak ślub kościelny (pod względem teoretycznym oczywiście, bo religijnym to wiadomo ,że nie),więc kwiatki -jak najbardziej.Przynajmniej ja dawałam koleżance jak slub cywilny brała.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: ...................gaduchy 26.03.08, 20:14 Jak żyje nie spotkałam bardziej wrednej baby jak Lipcowa.Wywalcie ją z sieci (szkoda,ze to niemożliwe).Ale nie dam sie wciągnąć w jej "pogaduchy".Ta kobieta siedzi z powodu gastrycznych problemów w domu i jak Boga kocham caly dzień wypisuje brednie.Strasznie musi być sfrustrowana albo jakies badania naukowe prowadzi na jakiś tylko sobie widomy temat.Lipcowa -wynocha nikt cię nie lubi.Zastanów sie nad tym, bo któregoś dnia obudzisz sie i nie będziesz miała do kogo ust otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: slub cywilny 26.03.08, 20:45 Co grubasku, Wyższa Wieczorowa Szkoła Lansu i Bilansu w Koszalinie, tudzież kariera na zmywaku w GB nie pomogła w rozwoju naszemu forumowemu tytanowi intelektu? Uprzejmie tłumaczę: > > Michasiu, ślub cywilny to tak samo ważna uroczystość i > > szczególny dzień dla państwa młodych jak każdy inny "Każdy inny ślub", w przeciwieństwie do cywilnego, to ślub potocznie zwany "kościelnym", a te zawierane są w każdej religii na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: slub cywilny 26.03.08, 21:57 marychna31 napisała: > Co grubasku, Wyższa Wieczorowa Szkoła Lansu i Bilansu w Koszalinie, > tudzież kariera na zmywaku w GB nie pomogła w rozwoju naszemu > forumowemu tytanowi intelektu? Uprzejmie informuje ze kible w GB mylam dwa dni, na zmywaku nie pracowalam. Z reszta zadna ujma to dla mnie i tym akurat mnie nie zaskoczylas ( kazdy probujac mi dowalic pyta sie czy pracuje na zmywaku jakby tu innych prac nie bylo) - a tak naprawde pojecia nie masz co robie wiec nie strrzelaj na oslep bo pudlujesz. Nie lepiej zwyczajnie sie zapytac a odpowiem. Grubasku? Jakies kompleksy? Dawno zrzucilam nadprogramowe kilogramy,wraz z nimi kompleksy. Potrzebujesz rady? Intelektu nie podwazaj bo ja chociaz idac do slubu cywilnego wiedzialam ze nie biore go w zadnej religii. Odpowiedz Link Zgłoś