IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 13:34
Co sądzicie o pizzy z Pizzy Hut?

Chciałabym zamówić do domu, ale nie wiem jak z dostawą, mam nadzieję, że
zimnej nie przywiozą, jak to często zdarza w innych pizzeriach.

Z tej jeszcze nie zamawiałam i dlatego pytam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:02
      No to super, właśnie się dowiedziałam, że już nie ma w Częstochowie Pizzy Hut.

Nie było mnie tu kilka lat, ale wróciłam, a tu się tak pozmieniało. To teraz
      już nie wiem skąd zamówić.

No nic, muszę się zorientować, gdzie warto zjeść dobrą pizzę (z dostawą do
      domu).
      Pozdrawiam
      • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:05
        jak nie ma jak jest kfc
        • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:08
          podaje Ci linka

www.kfc.pl/index.php?id=91&m=4
          • Gość: xkx Re: Pizza Hut IP: *.152.bloklan.org 01.07.07, 14:14
            W tej chwili PIZZA HUT jest najbliżej w w M1 w Czeladzi. W Cz-wie w al. NMP było
            kiedyś coś wedle standardu Pizza HUT razem z KFC w tej chwili coś takiego już
            nie funkcjonuje i ostało sie jedynie KFC.
            • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:40
              sorry nie zrozumialam ze chodzi Ci tylko o pizze.
              • Gość: Karolina Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:49
                I tak dzięki :) muszę się chyba jednak zadowilić zwykłym obiadem ,a tak
                nastawiłam się o pizzę. Chyba jednak kiedy indziej.
                Pozdrawiam :)
                • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 15:09
                  a inne pizzerie?
                  • Gość: Karolina Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 15:43
                    No właśnie nie jestem za bardzo zorientowana, gdzie w Częstochowie można zjeść
                    dobrą pizzę. Jak już wspomniałam nie było mnie jakiś czas i muszę się dopiero
                    trochę rozejrzeć i popytać.
                    A może Ty mi polecisz jakąś dobrą pizzerię :)
                    • Gość: bb Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:14
                      Piekarnya (zdecydowanie najlepsza, ale nie dowoza), Pizzolinia, Da Grasso,
                      Allegro itd.
                      • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 18:04
                        allegro,da grasso
                        • Gość: inna Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 18:07
                          Allegro
                          42-200 Częstochowa Al. Ko?ciuszki 18/20 (0-34) 365-54-53
                          • Gość: Karolina Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 11:35
                            Dzięki za pomoc, pewnie zamówię którąś przez Was polecaną.

Aha, jeszcze coś. Dzisiaj mi ktoś powiedział, że jest taka pizzeria La Gondola
                            i że tam jest dobra pizza, ale nawet nie wiem gdzie to jest i czy dowożą.
                            A może ktoś z Was tam jadł?
                            • Gość: illusion Re: Pizza Hut IP: *.streamcn.pl 02.07.07, 12:53
                              Pizza taka sobie w LG. A w KFC jest pizza dokładnie ta sama co w Pizzy Hut
                              tylko, że nie ma nigdzie loga PH. Ja polecam Allegro, najlepsza pizza. A
                              odradzam Pizzolinię, kiedyś miałem w salami jakieś dziwne rzeczy (folia czy
                              coś). Nie najgorsza jest też w Telepizzy :)
                            • ancymonka Re: Pizza Hut 02.07.07, 13:04
                              I jeszcze "Pizza w dechę" - jak dla mnie najlepsza:)))
                            • Gość: marius Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:06
                              www.czewka.pl/index.php?modul=pizzerie_pokaz&id_pizzeria=36
                              "La Gondola" robi jeszcze lepszą pizze!
                              • Gość: Karolina Re: Pizza Hut IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 18:03
                                Dziękuję za wszystkie propozycje :) Na pewno skorzystam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka