ania_kryszcz
02.04.08, 12:03
Witam was drogie mamy,pisze do was o rade.
Ostatnie dni były ciepłe wiec wychodziłam z moją córeczką na dwór miedzy innymi na boisko i do piaskownicy!Niestety wróciłam bardzo zła bo na boisku jest pełno kup piesków a nawet w piaskownicy bylo gó.. psa!
Mam jedną sąsiadke która notorycznie wychodzi kilka-kilknaście razy na boisko ze swoim pieskiem i on właśnie tam załatwia swoje potrzeby , mało tego kiedy mała bawiła się w piaskownicy podeszła jeszcze inna kobieta piesek zrobił siusiu w kącie piaskownicy,i to wszystko podczas gdy dziecko bawiło się a ja byłam obok normalnie mało nie podeszłam i nie strzeliłam tej baby! kiedyś widziałam jak jedna mama idzie z dzieckiem szybko do domu bo jej dziecko upadło na trawę i wpadło na kupę pieska.Drogie mamy powiedzcie mi czy u was też tak jest? do cholery jasnej to jest boiskoa nie wychodek dla psów, dzieci tu biegają grają w piłkę ,bawią się bo jess to jedyne bezpieczne miejsce na osiedlu z dala od ulicy i sporo miejsca do biegania.
Normalnie zastanawiam się nad aby sfotografować taka sytuacje kiedy to piesek robi kupe na boisku i złożyć skarge do spółdzielni ale wacham sie gdyż jestem tu nowa mieszkamy tu dopiero od 2 lat nie znamy jeszcze ludzi i nie chciałabym sobie robić konfliktów.Poradźcie proszę co powinnam zrobić? Dziękuję z góry!