morgen_stern 05.06.08, 10:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5280477,Komorowski__Prezydentura__Nie_mowie__nie_.html Hm, i co wy na to? Nie wiem, czy to nie byłaby lepsza kandydatura od Tuska.. pytanie oczywiście do zwolenniczek i symaptyczek PO Wolę z góry uprzedzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: Komorowski na prezydenta? 05.06.08, 10:39 hmmm niexle. zasadniczo wilekich róznić -programowych nie ma. Tusk jest moze barziej medialny i moze bógłby nieco"ozywić" prezydenturę. Komorowski bardziej statecznym, wyważony...hmmm.cóz Z pewnościa nie kaczory, i wolę miec taki dylemat jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Komorowski na prezydenta? 05.06.08, 10:40 No taka alternatywa jest zdecydowanie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Komorowski na prezydenta? 05.06.08, 14:28 nie, nie mi ani jeden ani drugi nie pasuje na prezydenta brak im jaj Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Komorowski na prezydenta? 05.06.08, 14:54 A nie ma tam w PO jakiejs sensownej kobiety? Juz mi sie te garnitury znudzily! Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Komorowski na prezydenta? Nie! 05.06.08, 18:27 Męski berecik moherowy. Ten Pan zrobił karierę polityczną kiedy jako zasługę zaczęto liczyć dużą liczbę posiadanych dzieci. Nic poza tym sobą nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś