net79 01.07.08, 00:02 czy ktoś wie co się stało z bunny.tsukino, zniknęła mi w styczniu bez śladu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Pytanie 01.07.08, 13:59 podbijam, bo też chętna byłabym przeczytać, że u niej wsjo w pariadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Pytanie 01.07.08, 16:04 Żyje. Nie udziela się, ale podczytuje. Przeprowadziła się do Rodziców (ach co za patologia, tyle lat mieć i ze starzikami mieszkać). Syna oddała do przedszkola, pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pytanie 01.07.08, 16:05 Super Dobre decyzje, teraz juz z górki. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Pytanie 01.07.08, 16:08 A Ty, Ty dlanio jedna, mieszkałaś ze mną na jednym osiedlu, Prądniku Czerwonym, tak? I się nie przyznałaś Gratuluje mieszkanka... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pytanie 01.07.08, 16:26 Dzieki, Bunny. Swoją drogą, niezły szpieg z Ciebie (czy ja gdzies pisałam o tym Prądniku?, ciekawe, bo mieszkałam jeszcze w kilku innych miejscach, Prądnik był jednak najbardziej.... rozrywkowy) I mocno trzymam kciuki za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Pytanie 01.07.08, 16:10 Ja po prostu chciałam zmazać z siebie piętno, hmm, no nieszczęśnicy, zapomnieć, co było i patrzeć na nowe. Jakoś mi tak nick przeszkadzał i ętykieta. No, ale skoro takie duszyczki za mną tęskniły. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Pytanie 01.07.08, 16:23 Cieszę się, że wszystko dobrze nawet jeśli ukrywasz się pod innym nickiem ale jakoś brakło mi tego Twojego uroczego podejścia do życia Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Pytanie 01.07.08, 16:32 ale urocze podejście do życia powinno pozostać mimo zmiany nicka, moim zdaniem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Pytanie 01.07.08, 16:50 nie byłam przygotowana na taką ewentualność,mogłam nie wyłapać,zresztą zdecydowanie mniej ematkę odwiedzam niż w czasach "sprzed"... i zaglądam w co 10-ty wątek Tym nie mniej jestem przekonana,iż owo podejście pozostało niezmienne Odpowiedz Link Zgłoś