babowa 10.07.08, 18:21 Ciekawa jestem czy Wasi małżowie wiedzą ze udzielacie się na forum ,czy znają Wasze ksywki? Czy jestem dziwna ze nie chcę by mój mnie rozpoznawał a nawet wiedział że ja tu sobie miło czas spędzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodi20l Re: Emama a mąż 10.07.08, 18:28 wie, nie wie jaki mam nick ale jak tylko tu wejdzie od razu rozpozna. nie jesteś dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Emama a mąż 10.07.08, 18:31 mój Mzna mój nick, wie, ze tu grasuję, nie wiem czy podczytuje, w kazdym bądz razie muszę sie pilnowac albo zmienic nicka jakbym chciała popsioczyc na niego czy na teściowa)) pozdrawiam mężu Odpowiedz Link Zgłoś
mateoeasy Re: Emama a mąż 10.07.08, 18:37 moj maz wie ze tu pisze,ale nie wie o czym,bo nicka nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Emama a mąż 10.07.08, 18:38 wie zesie udzielam. czy zna jicka- chyba tak ale pewnosci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Emama a mąż 10.07.08, 18:43 wie, ze tu bywam, zna nicka, mam nadzieję, że nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:18 moj wie(widzi mnie z laptopem) i uwaza to forum za skonczona glupote. nie czyta. to jego zdanie, ja tak nie uwazam mimo wielu polemik z niektorymi z was ja mysle, ze to swietnie, ze jest tyle roznych forow, zawsze mozna znalesc cos dla siebie i jeszcze czesto madra porade dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:28 lilka69 napisała: > moj wie(widzi mnie z laptopem) i uwaza to forum za skonczona glupote. > nie czyta Hahaha,mój mówi dokładnie to samo. Chyba nie jesteśmy żonami jednego męża? DD Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:36 moj też, ale ja sobie nic z tego nie robię Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Emama a mąż 10.07.08, 21:46 Moj tez mówi ze czytam jakies pierdoły heehe Odpowiedz Link Zgłoś
stare_wino Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:26 Wie, że czytam to forum, ale traktuje to z lekka pobłażliwie. Że niby to o zupach, kupach, etc. Czasem mu podsyłam linki do co śmieszniejszych wątków, ale on jakoś humoru emamowego nie chwyta... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:43 kotbehemot6 napisała: > wie, zna, poczytuje. hahahaha, dlatego Twoje wpisy są tendencyjne PPP żartowałam pozdrawiam oboje Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:50 tenedncyjne....?????????? hehee...tajniaczka.....pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka89 Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:37 Wie bo widzi co robie ale forum nie czyta bo w swoim wolnym czasie woli robic co innego. Wybacz wscibstwo ale czemu chcesz to ukrywac? Z czystej ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:46 kiedyś mi bardzo zależało, żeby nie wiedział. Teraz mi zwisa i powiewa, a jemu pewnie też, bo nie sądzę, żeby wiedział, jaki mam nick. A jeśli wie i potajemnie podczytuje to na zdrowie dla niego ) Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:47 Mój na pewno wie jaki mam nick, bo taki mam wszędzie w necie. Nie mam pojęcia czy wie, że bywam na forum, ale czasem korzysta z mojego komputera więc pewnie mu wyjdzie w "historii" jakby sie postarał. Jest mi zupełnie obojętne, czy czytuje moje posty czy nie. Jak go znam, to nawet jakby na coś trafił, to by mu się nie chciało czytać. Ponieważ zna moje hasła - to nawet jakby bardzo chciał to by pisał jako ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: Emama a mąż 10.07.08, 20:51 Moj M wie, zna nick ale rowniez uwaza to za glupote... Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Emama a mąż 10.07.08, 21:50 Mój kiedys wszedł tu przeczytał z 2 wątki i mial serdecznie dosc haha Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Emama a mąż 10.07.08, 21:52 Moj wie, że piszę. Nie zna nicka ani hasła- więc mogę go swobodnie obsmarowywać Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Emama a mąż 10.07.08, 21:56 wie ale nie podczytuje, miesne kawalki sama mu czytam Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Emama a mąż 10.07.08, 22:03 jesteś dziwna ale zależy od Waszych układów. Mój zna nick, hasło, sam to konto założył jak trafiliśmy na niemowlaka w poszukiwaniu pomocy Potem przypadkiem trafiłam na emamę i używam tu "naszego" nicka. Mój mąż ma na tyle mało czasu, ze w życiu nie będzie go marnował na czytanie tego co ja piszę na forach. Za to ja mu czasem coś czytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: Emama a mąż 10.07.08, 22:39 no to wszystko w normie z naszymi męzami u mnie to samo GŁUPOTY zna nicka ale nie zna hasła i nie lubi jak tu przesiaduje Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Emama a mąż 10.07.08, 23:11 Mój mąż wiedział od zawsze,czasem podczytywał,ale ogólnie go to nie interesowało.Moi rodzice też znają nick od zawsze,ale ich to już w ogóle, totalnie nie interesuje. Jak teście poznali nick,to już wszyscy znają Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Emama a mąż 11.07.08, 00:47 Wie, zna. O ile wiem to nie czyta ja mu opowiadam o co ciekawszych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: Emama a mąż 11.07.08, 01:54 Mój wie, że sie "udzielam", zna mojego nicka, ale totalnie go nie interesuje co sie tu dzieje. Ba! był zdziwiony, że fora gazetowe są tak "aktywne". Na szczęście nie przesiaduje tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Emama a mąż 11.07.08, 02:00 wątek o bidetach czytalismy razem, bo dostałam po nim wyjątkowej głupawki osoba, która to forum uważa za ... no, nie będę cytować jest moja mama (a przy okazji przyjaciółka) - i strasznie się wyśmiewa ze mnie , że w ogóle jeszcze czasem dyskutuję)) Odpowiedz Link Zgłoś
jogusia_1 Re: Emama a mąż 11.07.08, 08:29 wie ,ale nie zna nicka tylko jak czasem coś pisze to prubuje zerkac na monitor ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: Emama a mąż 11.07.08, 09:59 Wie, bo jego komp stoi tuż obok i widzi jak czytam czy piszę na forum. Nie ma nic przeciw, a nawet zachęca do aktywności. Czy zna - nie wiem, ale nie kryję tego. Wystarczy popatrzeć w mojego kompa i już będzie wiedział. Nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: Emama a mąż 11.07.08, 10:51 wie, zna nicka, czy czyta - nie sądzę, nie-M ma swoje fora, które odwiedza Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Emama a mąż 11.07.08, 11:18 zna nick, hasło, czasem z nudów podczytuje mi przez ramię, ale generalnie uważa fora, w których się udzielam, za babskie ploty, i nie interesuje go to chociaż na zjazdy uczestników mojego ulubionego forum jeździ bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Emama a mąż 11.07.08, 20:32 Zna nicka, wie, na jakich forach piszę. Ukrywanie takich rzeczy przed mężem jest powszechne, a ja znów na dziwaczkę wyszłam? Odpowiedz Link Zgłoś