ja.inc
06.08.08, 23:47
Zacznijmy od tego, że postaram się pisać prawdę. Pewnie i tak was okłamię. W realnym życiu wszyscy kłamią a w internecie jak zauważyłam ludzie kłamią jeszcze chętniej i bardziej obrazowo. Tylko nie pod własnym nickiem. Prawdę piszą pod nickami fałszywymi. Interesujące nie sądzicie? Jakiś psycholog powinien zbadać to zjawisko. Hmm, ale w sumie po co? Każdy zna mechanizmy takich kłamstw. Nie ważne. Właściwie piszę tu po żeby się zapytać. Oraz coś oznajmić. Nie chcę wylewać całej czary goryczy i brudów, problemów jakie mam na forum. Powód jest prosty - moje problemy szybko zostaną ocenione, podsumowane, ironicznie wyszydzone, zarzucony mi zostanie debilizm, słabość charakteru, egoizm, małostkowość a w ostateczności patologia i parę innych cech. Wiem, że to jest forum. Byłabym jedna zobowiązana gdyby ktoś zechciał ze mną pogadać na maila. Może się po fakcie ucieszycie, że zmieniłyście świat. Tylko błagam - jeśli chcesz sobie poprawić samopoczucie moim kosztem... Tyle jest ważnych rzeczy do naprawienia w tym świecie.
Nie chcę litości.