dlania 19.08.08, 10:19 bo powinnam sie juz zabrac do pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Prosze o kopa 19.08.08, 10:21 gemmavera napisała: > eee tam, praca nie zając... > ) > ...ale czas to pieniądz! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Prosze o kopa 19.08.08, 10:23 Praca nie zając,pieniądze zarobisz nie dziś to jutro,a sama widzisz jak szybko znikają niektóre wątki Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prosze o kopa 19.08.08, 10:25 Jakie Wy, cholera, przekonujące jesteście... A ja taka biedna, na sugestie podatna... Robie kawe i daje sobie jescze pół godzinki za lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Prosze o kopa 19.08.08, 10:42 Jest jeszcze takie stare chińskie powiedzenie: co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_32 Re: Prosze o kopa 19.08.08, 12:21 Dlania napisaaŁ ,,...ale czas to pieniądz!‘’ Jak to mawiał Benjamin Franklin . Praca może poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Prosze o kopa 19.08.08, 11:45 Daj se siana. Mi praca najlepiej wychodzi jak się za nią łapię pięć minut przed terminem oddania. Dostaję takiego spida, że wióry lecą!! A ile mam czasu wolnego dzięki temu ;P Napij się kawy kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prosze o kopa 19.08.08, 11:46 Może i masz racje... Do końca wakacji jeszcze prawie dwa tygodnie, zdążę Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Prosze o kopa 19.08.08, 11:51 Ojj, mam podobnie, próbuję to w sobie wytępić, ale jak widać, średnio wychodzi (znaczy: jak widać po tym, że czytam i piszę na forum podczas gdy powinnam zasuwać jak dziki osioł bo jutro deadline) Jednego dnia...5 stron, bo fajna pogoda była i na plac zabaw na pół dnia poszłam z dziećmi, drugiego dnia zachciało mi się na rower - 5 stron, trzeciego spałam całą noc (karygodne), a czwartego wieczorem deadline na 40 stron - no i co? No i napisano w jeden dzień )) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-lis Re: Prosze o kopa 19.08.08, 12:01 > Daj se siana. Mi praca najlepiej wychodzi jak się za nią łapię pięć > minut przed terminem oddania. Dostaję takiego spida, że wióry lecą!! To jedna z metod skutecznego motywowania samego siebie do pracy. Najpierw nagrodzić siebie, zrobić coś dla własnej przyjemności. Jeśli termin jest krótszy, łatwiej się zmusić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Prosze o kopa 19.08.08, 12:00 do roboty dlania!!!!!!!!!!!!, kop Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Prosze o kopa 19.08.08, 12:50 Hahaha, ale po co? Napracujesz sie jeszcze w zyciu Tymczasem nazywaja takich ludzi NOTORYCZNI ODWLEKACZE, uroczo prawda?))) "Odkładanie na później jest pochodną m.in. braku wiary w siebie‚ perfekcjonizmu‚ strachu przed porażką‚ unikania ryzyka‚ niepokoju, podatności na zranienie. To zmora współczesnego społeczeństwa. " hahahahaha, a moze tak po prostu...."niechcenia"? U mnie wszyscy na wakacjach, sama siedze w biurze i szaleje.Nie chce mi sie ostatnio pracowac. I co? Brak wiary w siebie? Ojojoj...hihi A, to z tego:www.rp.pl/artykul/82678,109821_Co_masz_zrobic_dzis__zrob_ teraz.html Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prosze o kopa 19.08.08, 13:12 Ale mi liste zapodałas, nie ma co! To ja juz może wybiore ten strach przed porażką.... Odpowiedz Link Zgłoś