moofka 21.08.08, 19:58 kobiety rejestrujecie te kupony? ni cholery nie umiem mowi kod przepisz, ja przepisuje, a on mowi, ze zle ;/ o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: loteriada 22.08.08, 08:04 a dobry kod przepisujesz ? Zarejestrowałas się wczesniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: loteriada 22.08.08, 09:06 no wlasnie mi sie wydaje, ze dobry a on mowi, ze niedobry i tak po dwadziescia razy, az mi ktorys zaskoczyl ;/ profil swoj mam, czyli sie rejestrowalam wczoraj mi sie udalo w koncu, ale nie wiem, gdzie regula jest, ze ciagle tak samo przepisuje a on mi sto razy mowi zly, a za 101 go przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: loteriada 22.08.08, 10:42 no to Moofko nie wiem. Mi przyjmuje od pierwszego razu spiesz się, spiesz, bo to już w TEN poniedziałek a jakbyś miała kłopoty to podeślij mi numer - ja zarejestruję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: loteriada 22.08.08, 10:56 od pierwszego razu? czyli jak to odczytujesz? nomalnie w rzedzie od lewej do prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: loteriada 22.08.08, 10:59 tak. i nawet nie ma różnicy wielkość liter. Słowo honoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: loteriada 22.08.08, 12:02 Zobacz,czy masz dobrą datę na kuponie.Mi też nie chciało kiedyś przyjąć,bo właśnie kupony były "przeterminowane". Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś