liwilla1 05.09.08, 22:29 uwielbiam jak boski Hugh trzęsie pupą w końcówce: www.youtube.com/watch?v=wiB20444l9E wrauuuuu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonyorzeszek Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:33 dotrzymam Ci towarzystwa bo Ty to chyba dzisiaj taka samotna owieczka (cos mi sie tak rzucilo wczesniej w oczy)klimat odpowiedni zapodalas; Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: jeden mezczyzna w dom jest :) 05.09.08, 22:36 szkoda tylko, ze o 25 lat mlodszy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:34 Czekaj, przewijam te kosmiczne dzwięki na końcówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: e, nie znasz sie :) 05.09.08, 22:39 liwilla1 napisała: > to pop najwyższej jakości Ja Ci absolutnie dowierzam, tylko dopiero pierwsze piwo piję Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia o boze 05.09.08, 22:38 przed takimi filmikami powinno byc jakies ostrzezenie czy cos. ze smiechu chyba urodze Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:38 E, ja wole (przynajmniej dziś) potelepać łbem z Motorheadem: www.youtube.com/watch?v=4SX1yo6bAEg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyorzeszek Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:45 dlania napisała: > E, ja wole (przynajmniej dziś) potelepać łbem z Motorheadem: o jak ja ich dawno nie sluchalam,ja to dzisiaj stainda i pink floydow walkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:40 Hehe, właśnie obejrzełam 66 neizapomnianych przebojów na tvn style i sobie przypomniałam to: www.youtube.com/watch?v=0DDtaF2RCP8 Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:41 qrczę, a ja Hugha nie cierpię..... I co mi zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: nie sugeruje sie opiniami 7latek :P 05.09.08, 22:45 sie nie znasz. mlodaś Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: nie sugeruje sie opiniami 7latek :P 05.09.08, 22:48 Dzięki, liwilla Bo ja właśnie przeżywałam kryzys w związku z rychłym nadejściem magicznej trzydziestki Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: nie sugeruje sie opiniami 7latek :P 05.09.08, 22:52 moj kumpel dzisiaj konczy 30. od rana ma wylaczone wszystkie telefony, nawet nie mam jak zlozyc mu zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:41 nieeeeeeee dzisiaj mam nastroj bardziej na radiohead Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:46 hugh nie w moim typie. Ale za to piję piwo i starego z kuchni wywaliłam (komputer mam w kuchni - wiecie dlaczego ;D) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:51 mathiola, ja nie wiem, bo czasem w pracy, cholera, bywam A jutro wyjeżdzam na 3 dni, więc gadaj zaraz, bo mi sie takie zaległości zrobią, że bęe musiała z tydzień urlopu wziąc Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyorzeszek Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:51 mathiola napisała: (komputer mam w > kuchni - wiecie dlaczego ;D) ja niewiem bo nowa jestem.oswiec to jakis patent? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 23:05 ale wy niekumate jesteście, jak pragnę zdrowia.... 1. żeby ugotować obiad, nie spuszczając emamy z oka 2. w sypialni przeszkadza dzieckom jak śpią 3. w pooju starszego nie ma miejsca, wszędzie dinozaury leżą ;D 4. w dużym pokoju też nie ma miejsca bo wszędzie książki a i tak punkt pierwszy najbardziej istotny w tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:46 boziu straszne rzeczy hehe jak dla mnie i tak najlepszy jest David Duchovny george clooney ehhhh marzenia hihi Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: david? nie, nie nie, NIE :) 05.09.08, 22:48 jakis taki miekki jest. kiedys widzialam go w rozowej landrynce na polsacie. fuuuuj, mialam skojarzenie z sadystycznym onanista Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: david? nie, nie nie, NIE :) 05.09.08, 22:52 zajebisty koles sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: prawdopodbnie 05.09.08, 22:54 sie nie znam jako 12latka kochalam sie na zaboj w macgyverze. o rany, jak ja sie w nim kochalam.... szalenstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: prawdopodbnie 05.09.08, 22:58 liwilla1 napisała: > sie nie znam jako 12latka kochalam sie na zaboj w macgyverze. o rany, jak ja > sie w nim kochalam.... szalenstwo! Zboczenica. ja tylko w Patricu Swayze. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:01 Ble... Nigdy mi się Patrick Swayze nie podobał. Ja się kochałam szaleńczo w Joeym z NKOTB. Z seksu nici. Luby własnie przegląda mój dysk i odkrył 500 giga syfu. I szuka dalej, cholewa... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:05 Ty, w NKOTB? Ale wstyd. Ja też. Ale ja w JOrdanie. jezu ale imie. Nawet sobie chciałam na bierzmowaniu dać JOrdanka Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:08 Miałam z koleżanką taki specjalny zeszyt, w którym wklejałyśmy wszystkie foty NKOTB. Wtedy to było inaczej, niż teraz. Teraz to za dotknięciem jednego klawisza ma się wszystkich, a wtedy to trzeba było pieniądze wydawać, po ludziach chodzić... I wierzyłam, że Joey do mnie przyjedzie i mnie zabierze, poczeka aż dorosnę trochę i będziemy już zawsze razem. Zeszyt jeszcze mam. Najgorsze tam są własnie zdjęcia Joeya, bo takie wypieszczone,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:15 Ja zesytów juz nie mam, bo potem zostałam hipiso-punkiem i mi wstyd było Ale pisałam listy do Jordana, raz mu nawet wysłałam budyń w proszku Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: szajbuska :D 05.09.08, 23:09 ojej, nawet ja takiego filmu nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:25 ja mialam szal na alana wildera z depeche mode jesli o muzykow chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:00 kurde a robin hood ?? kazda sie kochala w robin hoodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:03 no tak, w Robinie tak. Nawet w dwóch - czarnym i białym. A teraz zmązdrzałam i dałabym sie zjeśc temu panu: www.youtube.com/watch?v=8j5n1eX4XEM Tylko on chyba nie jest zainteresowany zjedzeniem pokracznego rzecznika prasowego;-( Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:07 mi sie Karol Bedorf podoba hehe fajniutki jest chlop i tyle ciekawe tylko co z niego zostanie po kilku latach walki w formule mma teraz fajny gosc i na zdjeciach i na zywo, a juz w ogole na macie to rzadzi ja tam fanka jestem mmaction.pl/images/articles/bedorfbig.jpg zwlaszcza z emam okazje na zywo poogladac czasem w akcji And the rainfall" Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:13 Elza, ale to bezmózg jakiś! Wiem, wiem, nie powinam po wyglądzie oceniać, na pewno ma bogate wnetzre. Ale i tak bezmózg ps. nie wiem co to MMA, mam nadzieję, że nie turniej szachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:19 nie oceniaj po wygladzie na prawde z reszta co tu duzo mowic, mozna sie sporo zdziwic, mowie ci widzialam kolesia kilka razy na zywo, nie tylko w kimonie nie tylko na macie i jest ok, poza tym cyz my tu sprawnosc intelektualna oceniamy, ja pisze ze mi sie podoba wizualnie, to ze jest spoko gosciem wcale nie bezmozgiem to juz zupelnie inna kwestia ja juz sie nauczylam ze pozory czasem myla ze mocno mozna sie zaskoczyc uznajac kogos za bezmozga zanim sie z nim porozmawia a mma to mieszane sztuki walki Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:15 podobny do mojego eks z Wloch gusta z wiekiem sie zmieniaja, kiedys lubilam rachitycznych ledwo zipiacych romantykow, teraz wole zdrowych duzych mezczyzn moj malz ma wlasnie super figure. jest wysoki, mocno zbudowany, ale nic gruby. jak wiking i niestety inteligentna bestia, czyta we mnie jak w ksiazce, na nic moje chytre plany. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:22 ale karolek mlody jest hihi moje gusta to sa w ogole zadziwiajace podobaja mi sie wizualnie duzi faceci ale ciagnie mnie do mezczyzn ktorzy sa nizsi ode mnie i fajnie zbudowani, no poprostu taki mam odwal, tyle ze ja mam prawie 180cm wzrostu... meza mam nizszego ale za to fajnego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: dobra posmiejcie sie ;) 05.09.08, 23:27 gusta sa dziwne. bylam kiedys z fajnym chlopakiem, bylismy razem naprawde dlugo jak na dwudziestoletnich lekkoduchow. raz wpadl na pomysl, by zrobic striptiz. to byl koniec musialam ostro sie powstrzymywac, by nie wybuchnac smiechem. pozniej juz nie moglam, kazde zblizenie powodowalo, ze widzialam go merdajacego w powietrzu i nie moglam. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:04 ale w tym brunecie moja kolezanka twierdzila, ze kocha sie w tym czlowieku jeleniu, ale pewnie chciala sie wyroznic Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: prawdopodbnie 05.09.08, 23:08 mi sie tez brunet bardziej podobal, ale ja jakos nie mam scisle ukierunkowanych upodoban co do koloru wlosow, wazne zeby kurcze fajny byl i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: david? nie, nie nie, NIE :) 05.09.08, 22:56 yy a co robi sadystyczny onanista ze zasluguje na owo miano? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: david? nie, nie nie, NIE :) 05.09.08, 22:59 no nie wiem, moze robi sobie dobrze przy pomocy dajmy na to kija baseball'owego? albo drucianej myjki do zlewu? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:51 Hugh kawal skurczybyka, pamietam ze kilka lat temu ktos przylapal go na "randce" z prostytutka, a mial wtedy narzeczona. Nie, na seks - nawet wyimaginowany - sie nie nadaje. ale tylkiem fajnie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:53 Liwilla! Nie wymawiaj przy mnie słowa seks! Za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:56 Uff.. dołączam do was baby. Młody zainfekowany anginą wreszcie usnał (haniebnie późno jak na niego), mąż w delegacji, wraca za dwa tygodnie. Dawajcie tu te filmiki z męskimi tyłkami zgrabnymi, rzecz jasna.) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 22:59 Ja też posiedzę a co moi śpią, dom ogarnięty to mogę polazić po necie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 23:01 A ja znalam takiego w realu... Heeee.... Ale to dawno bylo Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 05.09.08, 23:07 och, ja znalam sobowtora Brada Pitta, byl 2 lata mlodszy i byl pieeeekny. i super sie calowal - a wiem co pisze dalszych obserwacji nie poczynilam, bo [nie]stety poznalam malza, zakochalam sie na zaboj i ucielam znajomosc Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Liwilla 05.09.08, 23:12 przestań już gadać o tych przystojniakach noooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia No i ? 05.09.08, 23:17 Poprzysiadały się i ucichły Obejrzalam Huga, ale musiałam sobie ulżyć i przewinąń do końca, i cóż... Mało cos trzęsię tą marną, chudą pupiną...... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Liwilla 05.09.08, 23:21 christian bale... gdyby tak sny mozna bylo zamawiac jak pizze ale ja fanka batmana od zawsze, jako 11latka komiksy kupowalam i jeszcze mnie kreci nowy james bond, znaczy daniel craig... miauu Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Liwilla 05.09.08, 23:32 a mnie się kiedyś Tom Cruise podobal , jak gral w Top gun. a teraz już jest blee Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyorzeszek Re: Liwilla 05.09.08, 23:49 a ja to Benicio del torro bym chrupnelamniam.zawsze mialam slabosc do niego Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y co Wy robicie tutaj po nocy? :) 06.09.08, 00:57 mam dzisiaj wolną chatę, cała tylko dla mnie samej... no więc wyciągnęłam zaległości i obejrzałam Lejdis.. i wiecie co? i zryczałam się kurna na tym filmie...a mówili, że to komedia... idę spac.. przygaście światło i wogóle co Wy tu robicie tak po nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y a Hugh...to najlepszy jest w tej scenie :)))) 06.09.08, 01:02 pl.youtube.com/watch?v=h3o1si3FICg Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: a Hugh...to najlepszy jest w tej scenie :)))) 06.09.08, 03:43 Zobacz...Co ja tutaj robie o t-e-j porze???I ja w PL mieszkam, a nie gdzies tam gdzie dzien maja... Tak mi Hugh w glowie namacil, ze chlopa mecze cala noc)) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: a Hugh...to najlepszy jest w tej scenie :)))) 06.09.08, 03:50 żartujesz? męcz chłopa dalej ... po co ślęczeć przed monitorem o tak nieprzyzwoitej porze? Ja to mam przynajmniej motyw - poranne mdłości....które mi się do 22 przeciągną. I przez to że tak mi obrzydliwie żaden Hjugrant mi nie w głowie. Eeeech, co za los, co za los.... Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: babski wieczór - kto ze mną? :D 06.09.08, 13:50 Dla mnie to ten aktor jest jednym z najobrzydliwszych facetów, jakich w życiu widziałam. Jednym słowem kijem bym go nie ruszyła,fe...A piosenki przez litość nie ocenię. Odpowiedz Link Zgłoś