paniwaz 24.09.08, 22:55 Czy macie jakieś doświadczenie z tego typu usługami i ewentualnie możecie kogoś polecić? Potrzebuję osoby, która podejmie się zaszycia niewielkiej dziurki w jedwabnej sukni, powstałej przez zaciągnięcie nitki. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kudlata.pl Jak we stolycy 25.09.08, 07:00 to np. Marszałkowska 111a m. 721 wpisze w google 'cerowanie Warszawa' Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Jak we stolycy 25.09.08, 11:25 kudlata.pl napisała: > wpisze w google 'cerowanie Warszawa' No cóż, od google właśnie rozpoczęłam swoje poszukiwania a widząc te kilka możliwości pytam Was o doświadczenia z nimi. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Cerowanie artystyczne dziur w ubraniach 25.09.08, 22:07 W atłasowej sukni zrobiłam 3 małe dziurki żelazkiem, które były prawie niewidzialne, wygladały jak 3 małe przecięcia zyletką. Myślałam, że jak zaniosę do artystycznego cerowania to zszyją mi jakoś to od wewnętrznej strony, nićmi w kolorze sukni (stalowy). Pani zacerowała to od strony ZEWNĘTRZNEJ i to pocerowała miejsca między przecięciami tak ze w efekcie wychaftowała mi wielką łatę w sinym kolorze! Wyglądało to bez porównania gorzej niż jak były dziurki. Suknia nadaje się do smieci. Żałuję że sama się nie wzięłam za jej reperację Odpowiedz Link Zgłoś