mona19832 07.10.08, 20:23 Dziewczyny wymyśliłam sobie taki sposób na dorobienie Reklamuję się i polecam. A dodatkowo proszę o Wasze opinie jak Wy sie na to zapatrujecie. www.favore.pl/47963_organizacja-kolacji-czestochowa-czestochowa-slaskie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenyy Re: Będę się teraz reklamować :-) 07.10.08, 20:54 wow! ciekawy pomysł ! podoba mi się , może nawet skorzystam z Twoich usług , daj znać jak Ci idzie . Życzę powodzenia !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Będę się teraz reklamować :-) 08.10.08, 11:17 wow. mnie się podoba. ja bym na taki pomysł nie wpadła. GRATULUJĘ. no i oczywiście powodzenia życzę. jeśli będę coś organizować to będę o Tobie Monia pamiętam - bo ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: Będę się teraz reklamować :-) 11.10.08, 22:21 Powodzenia Fajny pomysł. Daj znać jak biznes idzie Odpowiedz Link Zgłoś
espaniolla Re: Będę się teraz reklamować :-) 03.11.08, 10:23 bardzo fajny pomysł, a może napisz więcej szczegółów? Jak taka kolacja romantyczna wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: Będę się teraz reklamować :-) 03.11.08, 12:17 Miałam taki zamysł że jeśli ktoś będzie zainteresowany to ja przyjadę do domku wszystko przygotuję od przygotowania stołu jakieśkwaiaty świeczki wypożyczam talerze kieliszli itd przygotowuję potrawę oczywiście zgodnie z życzeniem klienta. Później uciekam Niestety nie mam chętnych. Miałam nadzieję że będę robić "biznes" na chlopakach czy dziewczynach którzy chcą zrobić niespodziankę ukochanej czy ukochanemu a nie mają na to pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_im Re: Będę się teraz reklamować :-) 04.11.08, 21:01 super pomysł!! tylko dobra reklama i klientów będzie pełno Odpowiedz Link Zgłoś
espaniolla Re: Będę się teraz reklamować :-) 07.11.08, 22:40 ja też myślę, że to kwestia reklamy - jeśli stać Cię na to zainwestuj - ogłoszenia w tramwajach i autobusach (szczegóły na stronach MPK), w gazecie, wynajmij jakieś dzieciaki, żeby porozklejały ogłoszenia na osiedlach, spróbuj też na naszej klasie - załóż fikcyjny profil z nazwą firmy i roześlij zaproszenia do ludzi z cz-wy jak ktoś Cię zaakceptuje , możesz wpisywać u niego komentarz do profilu robiąc sobie małą reklamę -np. "dziękuję za przyjęcie zaproszenia, życzę samych udanych chwil z ukochaną osobą, a jeśli chcesz przygotować romantyczną kolację marzeń, zrobię to za Ciebie, szczegóły na www..." czy coś w tym stylu. Próbuj jak się da Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś