semida 25.12.08, 15:08 Zgłaszam się ja P.S.Wszystko lepsze niż się spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Ja! 25.12.08, 17:32 Z roku na rok jakos tak milej i spokojniej i nawet zaczynam lubic Boze Narodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
diegosia Re: Ja! 25.12.08, 18:03 I ja! W tym roku ani do moich rodzicow, ani rodzicow meza nie jechalismy, sami w domu. Cudnie, spokojnie, bez mycia okien A jutro spontanicznie na 3 dni nad morze jedziemy. Juhu! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 25.12.08, 18:08 my też mamy bardzo przyjemny czas Odpowiedz Link Zgłoś
doros1 Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 25.12.08, 22:34 Ja mam.Wczoraj i dziś byliśmy u teściów.Dzieciaki zadowolone z prezentów,dość grzecznie bawiły się z kuzynami a ja mogłam robić to co uwielbiam...jadłam i piłam ...było rodzinnie i miło. Jutro idziemy do moich rodziców. Będą znów prezenty,cała rodzina w komplecie,dobre żarełko.Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mami-ja Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 25.12.08, 23:36 sama z mezem i dzieckiem spedzamy swieta w angli gdzie teraz mieszkamybez rodziny,bez swiatecznego klimatu... hmmm same zgadnijcie... Odpowiedz Link Zgłoś
robatchek Powiem Ci jutro ;) 25.12.08, 22:42 Wczoraj było tak se, nie cierpię Wigilii Za to dziś leżę dupskiem do góry i nie ma siły, nawet kawy nie robię, wszystko mam pod nos A najpiękniejsze jest to, że nigdzie nie jedziemy, nikt nie przyjedzie do nas - rodzinna sielanka. Filmy, winko, ciacho, barszczyk, kawcia, ufff... jak mi dobrze Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Powiem Ci jutro ;) 25.12.08, 23:27 A u mnie z każdym rokiem bardziej do dupy Tak to jest jak musi się spędzić wigilię z rodzicami którzy się do siebie nie tylko nie odzywają ale jeszcze sobie dogryzają w sposób wyjątkowo niemiły.A ja jestem w to wciągana. Ohyda.marzę o świętach które spędzimy tak jak chcemy bez czekania na kolejną awanturę rodziców. A jeszcze po świętach będzie kolejna,już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Powiem Ci jutro ;) 25.12.08, 23:37 Ech...Uwielbiam Święta. MIało być super a tu w dniu Wigilii TŻ 40 stopni gorączki i nie mógł się z łóżka zwlec. Pojechałyśmy same z małą przez cały wieczór wydzwaniałam do domu Dziś ja mam juz prawie 39, on nadal chory muszę zadzwonić rano do rodziny, żeby się małą zajęli a najlepiej przenocowali. A jutro mieliśmy pójść do przyjaciół-tak się cieszyliśmy bo rzadko się widujemy Wrrr... Takich Świąt jeszcze nie miałam-zwykle chorowała młoda mam nadzieję, że tym razem ją oszczędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Ja! 26.12.08, 00:21 W milym i sympatycznym gronie, bardzo bardzo mniam, ani jednego krzywawego nawet spojrzenia. Sie przejadlam z lekka, ale poza tym fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ollik83 Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 26.12.08, 11:21 Ja się zgłaszam Wigilia super z prawie całą rodziną(13 osób) i niespodziewanym kotemWczoraj błogie lenistwo, a dziś zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 26.12.08, 11:40 ja wigilia była suta i smaczna, pieęęękna choinka, dużo lampek, prezenty fajne, wczoraj pospałam sobie długo, później było leniwie i śpiąco, dużo smakołyków, dzisiaj każdy robi co chce... idę na dłuższy spacer Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bla,bla,bla,kto ma super święta? 26.12.08, 13:54 Jesooo. Jak Wam zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 U mnie ok 26.12.08, 15:38 Wigilia była u rodziców. Był mój brat z żoną. Miło było. A w same Święta nie świętuję. Zjadam pozostałości po Wigilii, spaceruję z córką, siedzę przy kompie. Oglądam TV. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: U mnie ok 26.12.08, 16:37 u mnie też ok- od wczoraj leże i wątroba mi z obzarstwa wisi... zajadam sernik arakowy z orzechami w czekoladzie popijam kawe z dolce gusto-maż mi kanaly w tv przelancza-dzieci wyjatkowo cicho siedzą -i tak od wczoraj do co najmniej niedzieli.Poprostu nic ale to zupełnie nic nie robię -dzis wstałam o 11 tej i ogladam wszystkie częsci Godzin szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś