matysiaczek.0 12.03.09, 15:04 mówiąc o moim dziecku, że najpiękniejszy...to mnie dowartościuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:09 Tak, najpiękniejszy. zaraz po moim Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:10 Cud miod, ale moj piekniejszy oto on www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5eab2e50024f7dcf.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:12 Faktycznie najpięknieszy - ze wszystkich dzieci na tym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:14 Stawianie ocen od 1 do 10 wydaje się idealnym sposobem na jatke jakiej forum nie widziało i wylot ematki w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:13 no pikny...!! A jaki podobny do mamusi! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 16:08 No a jak to ty jesteś ta dżaga w różowej/fioletowej bluzce i legginsach to hohoho!!! i kozaczki fajne Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 16:26 hahaha, ja w tym spie to cos a'la sukienka chyba ale nie moj styl zupelnie wiec do spania sie nadalo Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 16:28 a co do kozaczkow ( sorry ze smiece) moze i ladne ale qrewsko niewygodne... Obcieraja, cisna a noga w nich sie tak poci, ze lepiej butow u kogos nie sciagac Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 17:08 O matko, wypisz wymaluj mały helliousek (oczy jak u jego mamy na zdjęciu w wizytówce ) Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 17:17 hehe, tylko oczy chyba Tak to caly tata, nawet spią tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ankak0 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:13 Proszę bardzo. Jest prawie tak samo śliczny jak moje córeczki . Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:15 ankak0 napisała: > Proszę bardzo. Jest prawie tak samo śliczny jak moje córeczki . i jak moje dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:18 Bez sensu. Dałabyś swoje zdjęcie, to byśmy cię mogły dowartościować. Tak mocno identyfikujesz się z dzieckiem, że straciłaś poczucie WŁASNEJ, odrębnej od swojego potomka wartości? Nie rozumiem mózgu matki Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: P.S. 12.03.09, 15:24 kudna jesteś morgen a dzieciak fajny własnie ,tyle ,ze głupotą jest wymuszanie niejako pochwał i poprawianie sobie nastroju w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: P.S. 12.03.09, 15:25 morgen miało być, że jesteś paskudna ale czemu nie poszło to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:20 no zly nie jest normalne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:22 ...to mnie dowartościuje ..w sumie współczuję trochę, bo to przykre dowartościowywać się czyimś kosztemp Zwłaszcza, że takie zwyczajne to dziecko według mniep Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:25 no tak...i tak mi lepiej...a tak swoją drogą - biedny faktycznie ten mój młody - tyle go kosztowało dowartościowanie matki..pokazałabym jeszcze starszą, ale ona kiedyś powiedziała, że wstydzi się...ja nie wiem czemu..ona ma chyba to po teściowej - bez makijażu i fryzu nie cykać zdjęć.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:29 Wcale się jej nie dziwię. Młodszego też powinnaś zostawić w spokoju. Przypomina mi to trochę mordęgę z "pokazywaniem" się gościom (a zaśpiewaj piosenkę, a pokaż się, uśmiechnij), ty walisz jego facjatę całemu światu, czy chce czy nie i jeszcze oceniać mamy, jak małpkę w cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
ankak0 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:35 > jeszcze oceniać mamy, jak małpkę w cyrku. My miałysmy się zachwycać, a nie oceniac - Tak w ramach przypomnienia wymagań autorki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:38 Ach, no tak, zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:45 Autorka chciała, aby napisać, że najpiękniejszy- jak to zrobić, nie poddając urody tego dziecka wartościowaniu czyli ocenie, jakby nie było? A nie dodała, że nie życzy sobie negatywnych wypowiedzi...zresztą, nie sądzę, aby to coś pomogłoP Odpowiedz Link Zgłoś
pelzaczkowa Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:52 Bardzo ładny i fajny pimpuś ! Najpiekniejszy w oczach swojej mamy Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Napisałabym... 12.03.09, 15:34 że najpiękniejszy, gdyby nie to: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1699248,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:42 eee...mój piękniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
katana1978 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 15:53 Żadnych rewelacji nie widać normalne dziecię nie wyróżniające się z tłumu Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 16:17 Robisz to czego nie lubię, czyli wymuszasz komplementy. Moga byc nieszczere aby były? Nie cierpię ludzi którzy stawiają kogos w ten sposób pod ścianą. No bo jak ktos pyta "ale śliczny,nie? to człwoiek nie chce urazic uczuc matczynych i potwierdza. Ja ci napisze szczerze, ze z tego zdjęcia wyglada na dziecko mocno sredniawe pod wzdledem urody. Ani ładne ani fajne. Moze na zywo ma cos co ludzi łapie za serca, ale ja tu tego nie widze. Moze po prostu ludzie chcą byc dla ciebie mili i klamią? Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 20:18 Jak ktoś stawia mnie w takiej sytuacji, o której piszesz odpowiadam: "rzecz gustu" - jak mi się nie podoba... Jeśli trafił w gust to oczywiście chwalę - nie cierpię nieszczerości. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 aha 12.03.09, 16:20 i strasznie smutne jest ze musisz sie dowartościowywac wyglądem dziecka. Naparwde nie ma nic innego co mogłoby cie dowartościowac? Odpowiedz Link Zgłoś
basia0212 Re: aha 12.03.09, 16:29 hmm... Dziecko jak dziecko...a czy to wygląd jest ważny? Chyba że ma jakieś nieprzeciętne zdolności? Rozumiem że dla każdej matki jej dziecko jest najładniejsze na świecie... i teraz będziemy wszystkie po kolei wystawiać pod tym wątkiem fotki naszych pociech? Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: aha 12.03.09, 16:32 haha..czajka umarłaby...porównując do naszych jej "pociechy" z sygnaturki.. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 czajka 12.03.09, 16:30 ty nie kumasz..był dziś wątek "czy mnie lubicie" czy coś takiego...mój jest wątkiem żartobliwym raczej, odnoszącym się do tamtego...nie potrzebuję wysłuchiwać, ze mój dzieć najpiękniejszy...ja to wiem...nic więcej nie znaczę wiedząc, że jest najpiękniejszy...a Ty tu z grubej rury na mnie.. ale ładny nie? Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: czajka 12.03.09, 16:37 dla mnie fajny zawadiaka, zresztą ja wsie dzieci lubię i nie ma brzydali, ani okropnych bachorów, są tylko inne punkty widzeniaChyba, że spotkam okropnego bachora, to wtedy odszczekam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czajka 12.03.09, 16:37 Tak tak, przecież tak lajtowo tylko zapytałaś, w ogóle tego nie potrzebujesz, to dla żartu jest - już się nie pogrążaj Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: czajka 12.03.09, 16:40 a taka ladna buzke narysowalm na koniec postu...nikt nie zauwazyl takze pograzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka 12.03.09, 16:39 Aha, no to nie skumałam faktycznie. Nigdy nie lubiłam gdy ktos mnie bombardowal "ale ładny, nie? no powiedz ze śliczny" To dobrze ze dla ciebie najpiękniejszy. kazde dziecko powinno byc naj dla swoich rodziców. ale mimo wszystko uwazaam ze dobrze miec cos jeszcze co nas okresla, nie tylko nasze dzieci. Cytat > ale ładny nie? Nie obraź sie prosze ale nie uwazam zeby twój mały byl ladny. Ot, dziecko jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 17:00 Dzieciak wyglada przecietnie, fryzura taka mariankowo-wiesniaczkowa, fota jakosciowo kiepska, bura i ciemna...naprawde nie ma sie czym zachwycac. Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 17:18 Przystojniak przeboski - w sam raz dla mojej córki Ale mój też zapowiada się niczego sobie fotoforum.gazeta.pl/u/kingapp.html Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 18:25 coraz gupiej na tej jematce coraz gupiej chyba zaczne tobolek uwijac i ide szukac innego foro na odchodne moge dac tyly do pokomplementowania Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: teraz mnie proszę dowartościować 12.03.09, 20:22 Oooo! Jaki fajny chłopak: i misia ma, i kija, i plecak z wszystkimi skarbami i wyrusza w nieznane - znaczy odważny Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: teraz mnie proszę dowartościować 13.03.09, 08:40 Faktycznie, zwariowalyscie. Toz to od dawien dawna wiadomo, ze moje najpikniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: teraz mnie proszę dowartościować 13.03.09, 09:06 nawet dla zartow nie wyslalabym zdjecia swojego dziecka na forum, aby go inne ocenialy.Kurcze kobieto, daj swoje zdjecie to bedziemy cie dowartosciowywac-lub nie, a nie dziecka, ktore nawet nie kuma co sie dzieje, bo mama zdjecie w sieci dala, za pare lat przeczyta komentarze twoje i innych i sie za glowe zlapie. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: teraz mnie proszę dowartościować 13.03.09, 11:49 Uroczy i taki kochaniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: teraz mnie proszę dowartościować 13.03.09, 11:56 Ja Twoje intencje matysiaczku zrozumiałam, ale rzeczyiście następnym razem daj dużo uśmiechniętych buziek dla tych mniej kumatych ematek. Odpowiedz Link Zgłoś