kasiuchna_symphonica 28.04.09, 08:04 Mam 7 mies synka i z drugim (okazało się) jestem w ciąży a za 3 tyg ślub!!! co ja mam zrobić? Przecież przez kieckę tą moją drugą c iążę będzie widac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: ratunku!!! 28.04.09, 08:11 skoro dowiedziałaś się o ciąży tera to przypuszczam, że to początek ciąży. Za 3 tygodnie na pewno nic nie będzie widać. Przecież brzuch nie rośnie od razu po ujrzeniu 2 kresek na teście. Co masz zrobić? No nie wiem, jak nie jesteś pewna faceta to lepiej ślub odwołaj. No chyba, że to nie jego dziecko i tym się martwisz - bo innych problemów to ja tutaj nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: ratunku!!! 28.04.09, 15:59 > Za 3 tygodnie na pewno nic nie będzie widać. Widać nie będzie. Gorzej, że przez tą ciążę wódki na własnym weselu nie wypije Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ratunku!!! 28.04.09, 16:01 echtom napisała: Gorzej, że przez tą ciążę wódki na własnym weselu > nie wypije > A, no o tym nie pomyślałam. To faktycznie tytuł bardzo adekwatny do problemu Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: ratunku!!! 28.04.09, 08:15 ja bardzo przepraszam, ale co mam poradzic? żebyś usunęła? jakiego rodzaju ratunku od nas oczekujesz? poszerzyć sukienke? zmienić sukienkę na bardziej ukrywającą? ja brałam ślub w 5 mies będąc i nikt nic nie widział..tylko ci co wiedzieli żem ciężarna Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: ratunku!!! 28.04.09, 08:56 spokojnie ja mam synka prawie roczek.. ciaza 3 mies.. i za 2 tyg slub i jeszcze nic nie widac takze u Ciebie nic nie bedzie widac z pewnością.. no chyba ze nie chciałaś isc do ołtarza w ciazy? no ale na to juz nie poradzisz.. trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: ratunku!!! 28.04.09, 08:59 no ale co się stało?? ja brałam slub w 7 m-cu i dałam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ratunku!!! 28.04.09, 09:10 No to będzie widać. Chyba i tak nikt nie podejrzewa Cię o bycie dziewicą Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: ratunku!!! 28.04.09, 09:37 Zawsze możesz udawać, że to jeszcze po porodzie Ja broniłam magisterkę mając 11-miesięcznego syna i będąc w piątym miesiącu ciąży. Pamiętam, jak promotor wypalił do mojego męża - ta pana żona to jeszcze nie schudła po porodzie hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: ratunku!!! 28.04.09, 15:35 wyeksponuj i z dumną miną i podniesioną głową idz przed siebie , przeciez to nie wstyd a powód do dumy raczej . I bedziesz mogła dzieciakom póżniej mogła mówic ze byli na waszym ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: ratunku!!! 28.04.09, 15:43 Umów się na przymiarkę sukienki na ostatnią chwilę. A do tego czasu bezstresowo sobie rośnij Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: ratunku!!! 28.04.09, 17:21 kasiuchna_symphonica napisała: > Mam 7 mies synka i z drugim (okazało się) jestem w ciąży a za 3 tyg ślub!!! co > ja mam zrobić? Przecież przez kieckę tą moją drugą c iążę będzie widac... wstydzisz sie tej ciąży???? to trzeba było nie zachodzić, ślubu nie planować....w sumie mozna jeszcze odwołać... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: ratunku!!! 28.04.09, 17:23 heh i wszyscy pomyślą, że slub bierzesz z powodu ciaży, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ratunku!!! 28.04.09, 17:57 >Przecież przez kieckę tą moją drugą c iążę będzie widac... i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.szc3 Re: ratunku!!! 29.04.09, 16:49 ja brałam ślub pod koniec 4 miesiąca ciąża, nic nie było widać, tylko piersi były większe,co normalne u kobiet w ciązy. Tak nic u ciebie nie będzie widać, może tylko po powiększonym biuście Odpowiedz Link Zgłoś