iwonapa 06.12.03, 18:56 chciałabym usunąć włoski nad górną wargą. Czy któraś z was już to robiła (gdzie, za ile ) i co trzeba robić juz po i czy włoski nie odrastają. Czy ktos z was coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamamamif Re: depilacja laserem 09.12.03, 14:47 Ja robiłam i to już 3 razy. Efekty są, moim zdaniem, ale nie powalajace z nóg, tz. włoski odrastają, ale mniej i są słabsze. Tam, gdzie to robię (Warszawa, Epi Centrum) uprzedzano mnie, że akurat nad górną wargą często gęsto trzeba zabieg powtórzyć 3 do nawet 8/10 razy, żeby był pełen efekt. Ja po 3 zabiegach widzę, że jeszcze pewnie ze 2 bedą potrzebne. Kosztuje toto dużo, 200-300 zł za zabieg, ale się uparłam . No i najlepsze efekty są ponoć przy ciemnych włoskach i jasnej karnacji i nie można być opaloną (przynajmniej przy tym rodzaju lasera, wiem, że są podobno takie, które usuwają nawet jasne włoski, ale raz próbowałam i moim zdaniem efefktu nie było). Tyle ode mnie. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: depilacja laserem 09.12.03, 19:21 Witam - ja nie robiłam ale bliska przyjaciółka - brunetka z jasną karnacją : nad wargą powtarzała 6 razy ( i jest Ok ) ale to co sie stało na nogach to koszmar - nie wiem czy jest włosków mniej , ale przez to , ze sa słabsze nie moga przebic skóry i jakby rosną pod nią . koleżankę bardzo to swędzi więc sie drapie - i ma wszędzie okropne strupki. Jest w tej chwili po 4 zabiegu ( też trzeba go powtarzać ) wydała kupę kasy ...- no i nie wiem jakie będą jej dalsze plany. Moje w każym razie się zmieniły , jak zobaczyłam " dodatkowe efekty specjane " - piszę o nogach - pozostanę przy maszynce do golenia, poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś