angazetka 27.05.09, 22:54 Właśnie skończyłam oglądać finał Ligi Mistrzów i tak mi przyszło do głowy spytać, czy któraś z Was jeszcze oglądała? Czy ogólnie - czy ktoś tu się jeszcze interesuje piłką nożną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 27.05.09, 23:00 Oczywiście, że oglądałam i jak zwykle warto było oglądać - widok ryczącego (jak zwykle zresztą po porażce) Ronaldo bezcenny Nie jestem wielką fanką Barcy, ale nie uśmiechało mi się by MU obronił tytuł, więc zadowolona bardzo jestem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 00:21 To podobnie jak ja - chciałam, żeby wygrał nie-Manchester Barcę lubię, ale nie jest to mój ulubiony klub. Lubię za to Messiego i bardzo się cieszę, że zastąpi C-Rona na stołku "najlepszego piłkarza świata". Odpowiedz Link Zgłoś
cofoko Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 27.05.09, 23:06 Ja chyba zostanę bo mój 10latek zablokował do 23godz.telewizor,bo FC to jago ulubiony klub,marzy o stroju w barwach tego klubu,o piłce,cały pokój w plakatach,całe dnie gra w nogę,albo komputerowe mecze,chce chodzić na treningi,codziennie ogląda jakieś mecze na sportowym kanale,i to wszystko nagle na niego spadło w ciągu kilku tygodni,normalnie w szoku jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 08:50 Owszem, są. Finał świetny, chociaż wynik nie do końca Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 08:51 Piłka jest okrągła, a brameczki dwie... Dziś wygra JAGA, każdy o tym wie... Niepokonana Jagusia kochana, Niepokonany białostocki klub... A my kibice mamy taki gest: Jagiellonia potęgą jest! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 09:14 Ja ogladalam. Jak z reszta wszystkie wazne mecze. a przynajmniej wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pola.misia Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 09:33 oglądałam finał obowiązkowo pozdr. dla kibicki Jagi, jest nas dwie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 10:13 > pozdr. dla kibicki Jagi, jest nas dwie Trzy Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 10:57 Około stu kibiców przerwało trening piłkarzy Górnika Zabrze. Fani poprosili trenera Kasperczaka, aby odszedł na bok. Następnie otoczyli zawodników swojego klubu i w żołnierskich słowach udzielili im reprymendy. Kibice wyrazili swoje niezadowolenie z dotychczasowej postawy drużyny. Na koniec wręczyli zawodnikom białe koszulki z napisem: "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap..." i „poprosili” o ich założenie. Żaden z zawodników nie śmiał protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 11:13 Myślałam, że zejdę ze wstydu, jak to czytałam parę dni temu. Kibolski prymitywizm osiągnął szczyty (albo dno). Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 11:26 No co Ty? Ja się spłakałam ze śmiechu. I doceniłam inwencję, a że w "żołnierskich" słowach ... no, damy dworu to to jednak nie są Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 11:29 Dla mnie to było obrzydliwe. I jeszcze mieli na to przyzwolenie władz klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 11:55 Ale wiesz coś więcej? Jak to wyglądało itp.? Notka prasowa nie wskazywała na nic drastycznego - mnie rozśmieszyła inwencja Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:02 Nie chce mi się teraz szukać artykułów, więc piszę z pamięci: "kibiców" było kilkakrotnie więcej niż piłkarzy, wtargnęli na trening, a postawę mieli taką, że piłkarze obawiali się rękoczynów. Sorry, mnie to nie śmieszy. Rozumiem frustrację z powodu żenujących wyników Górnika, ale zastraszanie nie jest motywacją. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:05 Wyobrażam sobie, że rękoczynów się obawiali, ale jednak do nich nie doszło ... znaczy się kultura była ;P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:08 Dobra, chciałabyś byc tak motywowana w pracy? Nawet z "kulturą"? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:14 Jakbym grała w piłkę a moja drużyna tak cieniowała, to nie wiem, czy sama bym nie rzuciła kilku żołnierskich słów ... na pomysł koszulki pewnie bym nie wpadła Jak bym to ja cieniowała, to chyba bym wystąpienie kibiców była w stanie zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:17 Myślę, że tam żołnierskie słowa padały także w ramach klubu, bez konieczności pomocy ze strony kibiców Niemniej jednak nie chciałabym być upokarzana, jakoś tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 11:58 Z notatki nie widzę w tym niczego obrzydliwego. Lepsze to, niż zaciągnięcie piłkarza w ciemną uliczkę i spranie. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Kibice Górnika Zabrze 28.05.09, 12:02 Za 40 lat będą o tym z rozrzewnieniem wspominać jako o klubowej legendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kibice Górnika Zabrze 31.05.09, 12:16 Wczoraj Górnik spadł z Ekstraklasy, a po meczu kibice wparowali na boisko i próbowali rozbierać piłkarzy. Potem próbowali wtragnąć do szatni i do budynku klubu, była potrzebna interwencja policji. Nadal uważasz, że to takie smieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 11:07 Mecz byl nudny. Wyglądało tak, jakby obie drużyny wróciły właśnie z wczasów i tak na rozruch sobie zagrały. Nie kibicuję żadnej z tych drużyn, ale szkoda, że Barca nie przegrała, bo tej drużyny nie lubie (za dużo zabawy, za mało gry w piłkę) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 11:30 > szkoda, że > Barca nie przegrała, bo tej drużyny nie lubie (za dużo zabawy, za mało gry w piłkę) No, jak na "za mało gry w piłkę" to ma całkiem ładne rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 12:02 Dzieki pomocy sedziego w polfinale Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 28.05.09, 12:09 Faktycznie, dzięki niemu ostatnie pół godziny grali w dziesięciu... A w wygraniu ligi i Pucharu Króla to kto im pomagał? Odpowiedz Link Zgłoś
maroco1977 Re: Czy są tu kibicki piłkarskie? 31.05.09, 18:51 Das ist meine Heimat Das ist meine Liebe Das ist woran ich Glaube Das ist meine Bibel! Das ist mein Verein Das ist die FORTUNA! Ich liebe die FORTUNA Bin jedes spiel am Schrein Für die NUMMER EINS AM RHEIN! Wir sind EINZIG und ALLES FORTUNA DÜSSELDORF! kibicuje tej druzynie! oprocz tego interesuja mnie tylko ME i MS Odpowiedz Link Zgłoś