darling_me 19.12.03, 21:27 wiem, ze dziewczyny po porodzie dlugo nie maja ochoty na seks. Czy tylko po porodzie naturalnym, czy po cesarce tez? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: seks po cesarce 19.12.03, 21:57 Ja mialam cesarke i ze strony szwu czy blizny zupelnie nic mi nie dolegalo. Duzo bardziej antykoncepcyjnie dzialalo karmienie piersia ( zatrzymanie calego mechanizmu hormonalnego zwiazanego z cyklem = suchosc pustyni w miejscu niezbednym do tych czynnosci) oraz wieczne niedospanie i zmeczenie. Ochote to ja i miewalam, ale do realizacji to zwykle paru kilometrow zabraklo. Wszystko przeszlo jak reka odjal, gdy wrocila miesiaczka, po 9 m-cach. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: seks po cesarce 20.12.03, 10:45 ja jestem po cc i zadnych zmian typu brak ochoty nie było, wręcz przeciwnie, pociązy zrobiłam sie jeszce bardziej niewyzyta...tylko mąz podupadł siłowo bo haruje od switu do nocy i czasem pada (dosłownie)na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa216 Re: seks po cesarce 20.12.03, 14:11 U mnie jest tak samo jak u gwiazdki19. mam wręcz czasem wrażenie,że mój facet ma mnie dość choć nigdy nie odmawia.pzdr.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś