19.12.03, 23:21
Jakie choinki bedziecie miec w domach - prawdziwe czy sztuczne? My
stwierdzilismy, ze prawdziwa choinka nie wytrzyma szturmu naszego rocznego
malego tornada smile)). Bombki tez kupilam plastikowe.
Wesolych Swiat
Obserwuj wątek
    • lena99 Re: choinka 19.12.03, 23:45
      Hej, my będziemy mieć prawdziwą. Nie wyobrażam sobie Świąt bez cudownego
      zapachu choinki! pozdrawiam
      • mama_lukaszka Re: choinka 19.12.03, 23:52
        My tez, ale nasz synek zjada szybciutko wszystko co znajdzie na podlodze.
        Boimy sie, ze sie nawcina igiel. (Nawet jodla gubi igly.)
    • pisiomek Re: choinka 19.12.03, 23:51
      Zawsze prawdziwa i zawsze jodła smile.
      Bombki tez niestety plastikowe, bez światełek a to ze względu na koty, które
      odgryzają żarówki !!!
      Wesołych Swiąt
    • b113 Re: choinka 20.12.03, 02:48
      Hej!

Zdecydowalam sie na sztuczna choinke chociaz dotad zawsz byla prawdziwa.Maly
      ma 9 miesiecy i nie chcialabym aby najadl sie igiel.Kupilam drewniane zabawki,
      kokardki i inne ozdoby ktore nie pokrusza sie w dloni.Uwazam ze wyglada super -
      maly juz posmakowal kilka ozdobek
      Pozdrawiam i takze zycze Wesolych Swiat
      Basia
    • aniask_mama Re: choinka 20.12.03, 17:43
      Prawdziwa po raz pierwszy w życiu wink od dziś stoi przy kominku. No, ale koles
      ma już 3 lata. Wcześniej sztuczna + plastkowe (zamszowe) bombki
    • gocha71 Re: choinka 20.12.03, 20:00
      Hmm...Z naszym starszym, obecnie czteroletnim synem, nigdy nie mieliśmy takich
      dylematów: zawsze była prawdziwa choinka i normalne bombki, a on niczego nie
      zbił, nie przewrócił choinki, nie jadł igieł z podłogi. Ale on zawsze pod tym
      względem był wyjątkiem...Ciekawe, jak to będzie w tym roku z młodszą
      czternastomiesięczną córą... Prawde mówiąc nie przewidywałam takich kłopotów,
      choć córcia żywsza jest od syna w tym wieku. Pociesza mnie to, że nie zjada
      śmieci z podłogi; wręcz przeciwnie, co znajdzie, oddaje do ręki. No cóż,
      pozyjemy, zobaczymy, najwyżej w przyszłym roku będę mogła kupić nowe bombki.
      Gocha.
    • uleczka26 Re: choinka 21.12.03, 12:19
      My mamy sztuczną choinkę z papierowymi ozdobami, które zrobiłam w zeszłym roku
      będąc jeszcze w ciąży ( i to był genialny pomysł smile Moja córcia dzięki choince
      nauczyła się raczkować po prostu ciekawość wzięła górę i teraz wszędzie jej
      pełno smile)) WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
    • gandzia4 Re: choinka 22.12.03, 00:22
      Sztuczna z prawdziwymi bombkami i.... no właśnie dzisiaj idziemy do lekarza po
      skierowanie na USG, bo Oskar ugryzł bombkę jak jabłko. Wprawdzie przestraszył
      się naszego krzyku i chyba nic nie połknął, ale wolimy się upewnić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka