Dodaj do ulubionych

Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opinii!!

16.01.04, 17:20
Bardzo prosze was o swoje typy.

Pisze prace o m.in. forach miejskich portalu gazeta.pl i to badanie dotyczy
wlasnie tych internautow, ktorzy wzbudzaja najwiecj emocji, sa inteligentni,
wyrazisci, potrafia merytorycznie bronic swoich racji - krotko mowiac nie
daja sobie w kasze dmuchac.

Wasze wpsiy bede zbieral do konca lutego.

Efektem koncowym bedzie "forumowiczow portret wlasny", ktory byc moze ukaze
sie drukiem. Na razie bedzie to przyczynek do mojego doktoratu.

Sonduje 6 miast: Warszawe, Krakow, Szczecin, Poznan, Wroclaw i Trojmiasto.

Z gory dziekuje. Swoje typy prosze przedstawiac w tym watku. I jeszcze jedna
prosba: z uzasadnieniem.

Z najciekawszymi, Waszym zdaniem, internautami postaram sie skontaktowac,
oczywiscie jesli wyraza taka wole.........:)
Obserwuj wątek
    • Gość: królikoFil Szanowny Panie Aleksandrze, moim typem, a sądzę, IP: 5.5.* / 80.58.44.* 16.01.04, 18:23
      ... iż większość forumowiczów ze mną się zgodzi, jest nasz forumowy - myślę
      głównie o G-S-G - małolat i zbytnik, logujący się jako KRÓLIK, leutnant,
      tudzież Królik Pan. Jako rezerwowego typowałbym w tym rankingu starszego już
      Pana, występującego jako filut lubo Fil. Pan ten zgłaszał, ostatnio, przykre
      dolegliwości chorobowe, uniemożliwiające mu nawet zasiadanie do kompa. Mniemam,
      że to przejściowe.
      • Gość: mazi Re: Szanowny Panie Aleksandrze, moim typem, a sąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 17:14
        ut.netmusicpromotions.com/dn5a177951azh.html
    • Gość: leutnant Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: 62.233.169.* 16.01.04, 21:58
      Gość: królikoFil IP: 5.5.* / 80.58.44.*
      Szanowny forumowiczu.
      Oto namiar na zakałę naszego forum,przy którym kameleon zmieniający maść
      stosownie do otoczenia to niewinne dziecię.Podobnie jak większość na tym forom
      nie zwracaj uwagi na jego elaboraty i wypociny pachnące szpitalem dla
      psychicznie chorych.
      Łączę pozdrowienia. L.
    • aleksander_podlewski !!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 13:55
      Nie ma tutaj ciekawych i wartosciowych ludzi ? Krakow i Szczecin juz dawno was
      przegonily. Bardzo propsze o wpisy. Seredcznie pozdrawiam!
      • mottlauspucker Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 16:18
        aleksander_podlewski napisał:

> Nie ma tutaj ciekawych i wartosciowych ludzi ? Krakow i Szczecin juz dawno
        > was przegonily. Bardzo propsze o wpisy. Seredcznie pozdrawiam!

Daj sobie spokój, to forum jest opanowane przez trolli i w zasadzie nikomu już
        nie chce się tutaj pisać rzeczy, które mają jakieś znaczenie.

Jeżeli chodzi o forumowiczów, którzy mają własne zdanie i wzbudzają wiele
        emocji, to moim liderem byłby ZOPPOTER(ale to dawniej, bo teraz bardzo rzadko
        można go tu przeczytać) i ewentualnie STEFAN4.
        • Gość: stefanoFil ...stefan4!, stefan4!. ... i tylko stefan4 !!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 19.01.04, 16:33
          Jest to jedyna kandydatura zasługująca na wyróżnienie - to Człowiek zaiste
          renesansowy, każda JEGO wypowiedź to gejzer odkrywczych i fontanna
          niekonwencjonalnych myśli. Wiele nocy nie przespaliśmy zainfekowani JEGO
          nowatorskim spojrzeniem na otaczający nasz świat. Stefan4 to drożdże
          intelektualne Forum G-S-G.!!! Tak wybitnie uzdolnionej i charyzmatycznej
          Jednostki o takiej specyficznie przynależnej Jemu jasności wyrażania myśli, nie
          mieliśmy od czasu usunięcia się w cień Jego godnego poprzednika, Lecha Wałęsy.
        • stefan4 Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 17:10
          mottlauspucker:
          > Jeżeli chodzi o forumowiczów, którzy mają własne zdanie i wzbudzają wiele
          > emocji, to moim liderem byłby ZOPPOTER(ale to dawniej, bo teraz bardzo rzadko
          > można go tu przeczytać) i ewentualnie STEFAN4.

Dziękuję za uznanie, to bardzo miło przeczytać o sobie takie słowa.

- Stefan
        • zoppoter Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 18:53
          mottlauspucker napisał:

>
          > Jeżeli chodzi o forumowiczów, którzy mają własne zdanie i wzbudzają wiele
          > emocji, to moim liderem byłby ZOPPOTER(ale to dawniej, bo teraz bardzo rzadko
          > można go tu przeczytać) i ewentualnie STEFAN4.

Za Stefana się nie wypowiadam.
          Co do mnie, to rzeczywiście mam własne zdanie, na ogół odmienne od większości,
          więc niepoprawne politycznie. Kłopot w tym, że nie jest moim celem budzenie
          emocji, zwłaszcza, że owe wzbudzone emocje najczęściej dotyczą mnie samego, a
          dopiero w drugiej kolejności (o ile w ogóle) wygłaszanych przeze mnie opinii.
          Tematy dawniej często przeze mnie podejmowane (czyli szeroko rozumiane kwestie
          historyczne dotyczace naszych stron) wymagają według mnie chłodnego podejścia i
          przynajmniej próby bycia obiektywnym. Z reguły moi adwersarze nie silą się na
          obiektywizm ani na aalizę faktów, tylko moim argumentom przeciwstawiają swoje
          emocje. Dzięki czemu dyskusja przeradza się w pyskówkę, a jej tematem jest moja
          osoba, a nie to co piszę. Stąd rzadko mozna mnie tu czytać. Nie mam ochoty na
          pyskówki. Znudziły mi się próby podejmowania zwykłych rozmów w miejsce
          pyskówek.

Niemniej mile połechtał moją ambicyjkę fakt, że jestem tu pamiętany i to w
          dodatku pozytywnie.
      • viking73 Z Forum Kraków 20.01.04, 15:31
        aleksander_podlewski napisał:

- Krakow i Szczecin juz dawno was przegonily.

Forum Kraków swoją świetność ma już chyba niestety za sobą. No, chyba że to
        sen zimowy. Największa świetność tego forum to rok 2002, w ubiegłym od czasu
        do czasu jeszcze się podnosiło, a ostatnio przypomina raczej tablicę ogłoszeń:
        kupię, sprzedam, poszukuję.
        Duża część "starych" forumowiczów krakowskich po nawiaząniu znajomości
        wirtualnej poznała się "w realu" przy okazji spotkań przy piwie. Sam brałem
        udział przynajmniej w pięciu takich spotkaniach i bardzo miło wspominam.
        Ostatnio jakby spotakań mniej, "stara gwardia" rozpierzchła sie po forach
        prywatnych, albo zupełnie zniknęła z netu, a nowi forumowicze nie stworzyli jak
        dotychczas nowej "wirtualnej społeczności".

Pozdrowienia dla Trójmiasta:-)
    • Gość: szpadel Ludzie Ludzie! Stefan4 to bezsilny IP: *.client.comcast.net 19.01.04, 17:31
      AntyBushmen.
      Ja jestem na tym forum najwa´´niejszy i tylko ja.
      Temu,który podniesie r´k´ na mojŕ wa´´noĘç,...
      ´´ycz´ przeterminowania w ca?ym majestacie znaczenia tego s?owa.
      • Gość: stefanoFil Szpadel, Ty nie wisz i nie rozumisz, że ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 19.01.04, 20:08
        ...bożyszczem tłumów internecich, w skrócie czerni, jest i pozostanie stefan4.
        On taki nasz prapolski...prasłowiański i katolikierski - słowem przystający do
        okoliczności i okolycy nasz mały zaruzumiauszek, forumowy zapyziauszek. To
        wiarygodnie godny następca Bełkotera Lecha - stefana4 bełkot żyje niechaj!!!
        • Gość: szpadel Re: Szpadel, Ty nie wisz i nie rozumisz, że ... IP: *.client.comcast.net 19.01.04, 21:43
          Ja widz´ i rozumiem.Ja jednak jestem najwa´´niejszy,poniewa´´
          pisz´ i czytam najwa´´niejsze rzeczy,obcuj´ z wa´´nymi ludęmi,
          podejmuj´ bardzo wa´´ne decyzje,myĘl´ wa´´ne myĘli,polemizuj´
          na wa´´ne tematy wi´c mnie si´ nale´´y wa´´noĘç,której z nikim
          mniej wa´´nym jak Stefan4 nie mam zamiaru zniewa´´aç.
          Nie wspominajŕc niejakiego Zppotera,którego podst´pnym marzeniem
          jest zaw?adni´cie cybro-przestrzeniŕ Trójmiasta w celach
          dywersyjno-propagandowych.
    • castorp Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 20.01.04, 10:22
      Sądzę, iż po niesławnej dezercji rzygaczy (na szczęście z wyjątkiem wielce
      szanownego i niezwykle nobliwego Stefana), to ja jestem niepodzielnym królem i
      władzcą tego forum. Tak, boski Castorp, ze swego niebiańskiego firnamentu,
      spoziera w dół, patrzy na was i kręci z politowaniem swą senatorską głową (jak
      powiedziałby listonosz Józef).
    • j.aszk Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 20.01.04, 12:57
      biorąc pod uwagę wymogi postawione w zapytaniu, czyli: "wzbudzaja najwiecj
      emocji, sa inteligentni, wyrazisci, potrafia merytorycznie bronic swoich racji"
      to postawiłbym również na Zoppotera. Zapewne jest jeszcze kilka postaci
      spełniających powyzsze kryteria, ale przy mojej częstotliwości odwiedzania tego
      forum chyba najbardziej rzucił mi się w oczy własnie Zopp

pzdr
      • castorp Specjalna kaszebska nagroda dla jaszka 20.01.04, 15:09
        Przyznaję Ci zaszczytną nagrodę „Wideł gnojnych” jako najbardziej kaszubskiemu
        z kaszubskich forumowiczów.
        • j.aszk Re: Specjalna kaszebska nagroda dla jaszka 20.01.04, 16:01
          castorp napisał:

> Przyznaję Ci zaszczytną nagrodę „Wideł gnojnych” jako najbardziej k
          > aszubskiemu
          > z kaszubskich forumowiczów.

Jako bezkompromisowy piewca i obrońca polskości w najmniejszym jej detalu nie
          wyłączając sexapealu Violetty Vilas, widły mozesz od razu przekazać na
          dozbrojenie polskiej armii, powinny sie pozytywnie wyrózniać co najmniej w
          kategorii wieku posród wielu militarnych gażetów podarowanych przez różne
          państwa

pzdr :)
          • castorp ULTRASj.aszkowcy 21.01.04, 08:28
            Nie śmiałbym owych „Wideł gnojnych” odbierać Tobie, znamienity Strażniku
            Kaszubskiej Kultury.
            Gdybym to uczynił, pozbawiłbym kaszubską kulturę duchową jednego z
            najcenniejszych jej skarbów. Wtedy bowiem uległaby całkowitej dekompozycji
            wybitna kaszubska opera śpiewano-deklamowana pt. „Kaszebskie nuty”, która
            przecież w życiu narodu kaszubskiego stanowi najwyższe jak dotąd osiągnięcie
            artystyczne zarówno na niwie muzyki, jak i poezji. Nie można bowiem ograbiać
            żadnego narodu, a już zwłaszcza tak świeżej daty i na dorobku, z istotnych
            elementów jego kultury duchowej i materialnej. To byłoby niewybaczalne!.
            W czasie ostatniej zabawy sylwestrowej miałem ten niewątpliwy zaszczyt i wielką
            przyjemność, nie po raz pierwszy zresztą, uczestniczyć w tej niezwykłej uczcie
            duchowej, jakim było wykonanie przez pewnego umuzykalnionego Kaszebę tego
            wiekopomnego dzieła przy akompaniamencie instrumentu ludowego o nazwie...Diabli
            by to wzięli – zapomniałem tę nazwę! Ale Ty, drogi jaszku, z pewnością wiesz o
            co chodzi... o takiego ludzika ze spiczastym kapeluszem z wmontowanym
            tamburynem pod czerepem, osadzonego na kiju, którym się wystukuje linię
            melodyczną przy okazji wykonywania tego utworu. „Wariacje goldbergowskie”
            chowają się ze wstydu. Istna to była uczta dla mego zmysłu słuchu. Uległem,
            poddałem się pięknu kaszubskiego folkloru i zostałem chyba nie pierwszym i na
            pewno nie ostatnim melomanem kaszubskich przyśpiewek i pieśni narodowych.
            Zapewne owo dzieło, „Kaszubskie nuty”, zasługuje na to, by stać się hymnem
            narodowym Narodu Kaszubskiego.
            Już widzę oczyma wyobraźni jak wylosujemy w grupie eliminacyjnej naszych
            sąsiadów-Kaszubów przy okazji jakichś tam kolejnych meczów eliminacji
            mistrzostw świata w piłce nożnej i przyjedziemy na mecz wyjazdowy do
            Kościerzyny, a wtedy przed spotkaniem polscy kibice zaintonują „Jeszcze Polska
            nie zginęła...”, a zaraz potem kaszubscy, na całe gardło: „To je króci, to je
            dłuci”.
            I kaszebska żółta flaga z czarnym gryfem pomorskim powędruje dumnie na maszt. A
            słowa hymnu śpiewanego przez ULTRAS Kaszebów, niesione wiatrem budzącej się
            tożsamości, dotrą do najdalszych zakątków kaszebskiej ziemi i poruszą serca
            nawet najbardziej zatwardziałych Kaszubów, którzy czują się jeszcze Polakami.
            Nieszczęśnicy, nie wiedzą co ich czeka, jaką przejdą metamorfozę.
    • castorp Liderzy gdańskiego forum 20.01.04, 15:23
      Ja też oczywiście głosuję na naszego niezastąpionego Zoppotera, którego
      rzadkie, aczkolwiek bezcenne uczestnictwo na naszym forum, stanowi prawdziwą
      ozdobę i ukoronowanie wszelkich ludzkich dokonań w dziedzinie filozofii.
      Podkreślić należy niezwykłe walory duchowe owej świetlanej postaci oraz
      osiągnięcia w dziedzinie kultury. Nagrodą za pierwsze miejsce jest bursztynowe
      popiersie kanclerza Otto Bismarca na koniu mechanicznym.
      Na drugim miejscu (ale tylko o włos za pierwszym) w mojej klasyfikacji znajduje
      się Stefan, który tylko dlatego dał się wyprzedzić Zoppoterowi, iż od czasu do
      czasu jego myśli podążały żółwiem tempem. Nagrodą za drugie miejsce jest
      portret prezydenta Georga Busha z gałązką palmową w dłoni na tle pustynnego
      krajobrazu południowego Iraku (mego pędzla).
      • aleksander_podlewski !!!! 20.01.04, 16:17
        Bardzo dziekuje za dotychczasowe wpisy i prosze o kolejne!
      • Gość: Pan KRÓLIK Re: Liderzy gdańskiego forum IP: 213.199.221.* 26.01.04, 14:58
        Mylisz się!!!!!!
        Na I miejsce REDA co nieproszony wszędzie wtrąca swoje myśli hajem
        kręcone!!!!!
        Pzdr. PAN .......
    • Gość: szpadel Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.client.comcast.net 20.01.04, 18:21
      Moim zaniem to do najbardziej wyraziztych nale´´y Kicaj.
      Jego wiŕzanek nie powstydzi?by si´ prominentny badylarz,a i
      internauta z niego na schwa? w kasz´ nie da sobie dmuchaç.
      Emocje,...panie dziejku,´´eby broniç swoich racji wyciĘnie do ostatniej.
      Taki ma du´´ŕ szans´ byç wyraziĘcie pami´tany a´´ go Admin nie umieĘci w
      ?awie dla demokratów.Mówiŕc o lidershipie to fraszka dla takiego internauty,
      wiadomo,´´e rzŕdziç umie,a to si´ liczy w wyrazistoĘci jak nic wi´cej.
      • aleksander_podlewski Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 21.01.04, 17:43
        Dzieki i prosze o dalsze zgloszenia!
        • Gość: koziołkowyFil ... Podlesiu - odpuść sobie to forum, łacniej ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.01.04, 17:31
          ..znajdziesz rozumnych interlokutorów na forum pacanowskim i w Koziegłowach!
          • Gość: Metropol Dalej Podlesiu,dalej... IP: *.allianz.pl 26.01.04, 18:53
            No co Ty Red,forum jest znakomite,czytając niektóre posty od razu poprawia mi
            się humor...Lektura wypowiedzi licznych jego liderów to żródło częstych
            wruszeń,niezawodny sposób na odreagowanie codziennych stresów...
            • Gość: redFil Met...Tyś przechera - liczysz, że na Ciebie spadną IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.01.04, 19:01
              wszystkie splendory forumowe! Będziesz musiał stoczyć ciężką walkę z pomazańcem
              bożym KRóLICZEGO rodu a i o łabądkowym Filu filucie nie wspominając. W każdym
              bądź razie na mnie możesz liczyć!!!
              • Gość: Metropol Radość moja niczym nie zmącona... IP: *.allianz.pl 26.01.04, 19:16
                Gdzież mnie tam w splendory....Ja skromny obserwator przyrody...Tyle tu
                wybitnych osobowości...
                • Gość: filoRed Re: Radość moja niczym nie zmącona... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.01.04, 19:21
                  Jeśliszże taki obserwator przyrody, to daj się wciągnąć na członka. Oczywiście
                  Społecznego Towarzystwa Wyglądania Powrotu Łabądków. Z upoważnienia Pryzysa
                  Fila filuta już Cię wciągam!!!
                  • Gość: Metropol Re: Radość moja niczym nie zmącona... IP: *.allianz.pl 26.01.04, 19:32
                    A gdzież te członki wyglądają tych łabądzi?
                    • Gość: członekFil Re: Radość moja niczym nie zmącona... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.01.04, 19:37
                      Poznasz członki po wystawionych członkach - kieruj się na członka Prezesa.
                  • Gość: szpadel Czlonkowska cena obstrukcji towarzyskiej. IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 23:20
                    Wciagal wilk razy kilka az raz wciagneli wilka.
                    • Gość: wylnyFil Z lektury wiemy, że i Azję wciągli: wył z rozkoszy IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.01.04, 17:00
                      • Gość: szpadel Re: Z lektury wiemy, że i Azję wciągli: wył z roz IP: *.proxy.aol.com 28.01.04, 17:56
                        Nieprawda ze wyl z roskoszy,bo naprawde to bardzo tego nielubial.
                        • Gość: głębokiFil Re: Z lektury wiemy, że i Azję wciągli: wył z roz IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.01.04, 18:52
                          Bo był głup i nie wiedział co dobre... Gdyby się dał głębiej wciągnąć, szybko
                          by zmienił zdanie! Czego i Tobie życzę!
                          • Gość: szpadel Re: Z lektury wiemy, że i Azję wciągli: wy3 z roz IP: *.ipt.aol.com 10.02.04, 03:28
                            Azja dal sie wciagnac bez oporu az mu gardlem wyszlo i
                            zanim go kompletnie zatkalo uparcie twierdzil,ze tego bardzo nie lubi.
                            Przez trzy dni wiedzial o co chodzi i dawal wymownie znaki ze zdania nie
                            zmieni .Skonczyl nienawidzac tego na co zostal wciagniety,czego nikomu
                            nie zycze.
                            • Gość: palowatyFil Masz skłonność do przesady-dobry pal nie jest zły! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 10.02.04, 09:23
                              • Gość: Oskar Re: Masz skłonność do przesady-dobry pal nie jest IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.191.* 10.02.04, 09:33
                                >Sonduje 6 miast: Warszawe, Krakow, Szczecin, Poznan, Wroclaw i Trojmiasto<
                                ... Panie Sonda co to jest za miasto wlasnie to Trojmjasto ???

• Gość: 3wsiuńskiFil Re: Masz skłonność do przesady-dobry pal nie jest IP: 5.5.* / 80.58.44.* 10.02.04, 09:37
                                  Facio jest nietutejszy i to go usprawiedliwia, inaczej by używał nazwy przez
                                  życie zweryfikowanej - Trójwiocha!
                                  • Gość: Oskar Re: Masz skłonność do przesady-dobry pal nie jest IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.191.* 10.02.04, 09:56
                                    >Efektem koncowym bedzie "forumowiczow portret wlasny", ktory byc moze ukaze
                                    sie drukiem. Na razie bedzie to przyczynek do mojego doktoratu<

czy ja moglbym ewentualnie zrezygnowac z tej horror-forumowiczowki, ktora byc
                                    moze ale nie wjadomo panie doktorze ?
                                    • Gość: szpadel Temu forum nie jest potrzebny lider.Admin to lider IP: *.ipt.aol.com 10.02.04, 18:19
                                      Wybieranie przez uczestnikow anonimowego forum lidera jest
                                      przeciez poronionym pomyslem .Ciekawym idiotyzmem bedzie ta
                                      praca doktorska za ktora z sakrbu panstwa poplyna dotatki do pensji
                                      apsztyfikanta.
    • aleksander_podlewski up/nt 27.01.04, 15:20
      • Gość: matołkowyFil Re: up/nt IP: 5.5.* / 80.58.44.* 27.01.04, 18:46
        Podlesiu... już Ci radziłem: odpuść sobie to G-S-G - Einsteinów i innych
        gigantów myśli tu nie uwidzisz!
        PS. to "up" to Ci się wydobyło z przedniego otwory czy tylnego?
    • aleksander_podlewski up/nt 28.01.04, 16:54
      • Gość: donośnyFil ... zabrzmiało jeszcze donośniej ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.01.04, 16:57
    • aleksander_podlewski up/nt 02.02.04, 00:30
      ..
    • aleksander_podlewski up/nt 08.02.04, 21:53
      • Gość: szpadel Ludzie to przecie wybory.Do urn apsztyfikant IP: *.ipt.aol.com 09.02.04, 00:30
        wzywa!!,a Wy co ? nie mata kogo wybrac z michnikowego
        ogrodka?czy co? Duze dzis przecie zpotrzebowanie na liderow,a
        tu co?Jakies bezliderostwo czy co? Trojmiasto...do dziela!!!
        SFOS wzywa liderow atutorytetawnymi autorytetami du ujawnienia sie.!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka