IP: *.upc.chello.be 26.11.05, 10:10
Jak napisac odwolanie do EPSO? Zdalam konkurs pisemny, mam wyzsze
wyksztalcenie (co prawda nie w kierunku HR/EPA) i ponad 8 lat doswiadczenia
(tez nie w kierunku)i wlasnie zostalam powiadomiona, ze nie przeszlam do
dalszej czesci. Mam znajomych, ktorzy sa w podobnej sutuacji co ja, ale ich
dopuszczono do dalszej czesci. Poradzcie prosze. Z gory ogromnie dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: HR/EPA IP: *.aster.pl 26.11.05, 10:31
      Zdawałaś na B czy na A? I czy to doświadczenie było po ukończeniu studiów czy w
      trakcie?
      • Gość: anbxl Re: HR/EPA IP: *.242.81.adsl.skynet.be 26.11.05, 12:37
        Ja jakis czas temu mialam podobna historie-zdalam egzamin a po przedstawieniu
        dokumentow nie uznali mi doswiadczenia,bo nie bylo zwiazane z tym czego
        wymagali.Wowczas radzono mi napisac do mediatora i przewodniczacego jury danego
        konkursu z odwolaniem-sprobuj w ten sposob,powodzenia
        • Gość: marzena pytanie do An IP: *.brutele.be 26.11.05, 17:46
          > Ja jakis czas temu mialam podobna historie-zdalam egzamin a po przedstawieniu
          > dokumentow nie uznali mi doswiadczenia,bo nie bylo zwiazane z tym czego
          > wymagali.Wowczas radzono mi napisac do mediatora i przewodniczacego jury
          danego
          A czy warto ? Z jakim rezultatem skonczylo twoje pismo ? mozesz powiedziec o
          jaki chodzilo wtedy konkurs?
          Czy tez moze gra nie warta jest swieczki...
          • Gość: Beata Re: pytanie do An IP: *.upc.chello.be 27.11.05, 19:50
            Ja jestem w podobnej sytuacji jak Iwona, poradzcie prosze do kogo dokladnie
            trzeba sie odwolac, sorry, ale naprawde sie nie orientuje do kogo napisac i
            prawde powedziewszy stracilam juz nadzieje. Ogromne dzieki.
            • Gość: administracja Re: wyksztalcenie wyzsze IP: *.cec.eu.int 28.11.05, 12:56
              To zalezy jakie macie to wyzsze wyksztalcenie, jak ze szkoly prywatnej to
              niestety nie liczy sie, a przynajmniej w teorii. Na C nie trzeba miec
              wyksztalcenia wyzszego, natomiast na inne "grady" nalezy miec juz studia wyzsze
              panstwowe.
              • czarna_godzina Re: wyksztalcenie wyzsze 28.11.05, 13:12
                Adminsitracja, nie opowiadaj bajek z tymi szkolami prywatnymi. Jak maja
                uprawnienia do kszatalecnia wydane przez Min edukacji to sa traktowane tak samo
                jak panstwowe. Nawej jesli w jury ktos ma o nich prywatnie zle zdanie to
                formalnie nie ma podstaw do odrzucenia kandydata na tej podstawie.

A odpowiadajac na pytanie dotyczace odwolan to popatrz na JO z ogloszeniem
                Twojego konkursu. Tam na koncu sa opisane drogi odwolan. Uwzaj na terminy.
                Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka