Dodaj do ulubionych

jarsat/media3

17.11.09, 12:39
Toż to jakaś kpina i skandal...
Od początku listopada, kiedy firma wkroczyła do Sopotu, zastępując lokalnego
dostawce internetu, mam wieczne problemy z siecią!
A to nie ma w ogóle sygnału, a to strony się nie ładują, a to transfer
wołający o pomstę do nieba...
Reasumując - MASAKRA!!!
Totalna amatorka, tandeta i lekceważenie klientów!

Z.A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Qba Re: jarsat/media3 IP: *.ip.media3.com.pl 21.12.09, 01:49
      Popieram przedmów. Niestety media3 jest słabe. No i admin twierdzi, że Media3 to
      nie Jarsat ;-) Nawet nie potrafią się maskować :P
      • Gość: Parad Re: jarsat/media3 IP: *.ip.jarsat.pl 25.02.10, 19:59
        Jarsat to nie media 3 nie wiesz to się nie wypowiadaj madia3 ma innego
        właściciela to że oferta jest podobna jest związane z tym że firmy ze sobą
        współpracują ale to nie to samo
    • demonii.larua Re: jarsat/media3 21.12.09, 16:47
      Nie zauważyłam takich problemów. Zmiana dostawcy zupełnie niezauważalna, jakość
      usługi tak samo wysoka jak u poprzedniego dostawcy. Mieli jedynie obsuwę (nie
      wiem czy nie z winy poprzednika) z zaksięgowaniem wpłat z listopada, wystarczył
      jeden telefon i sprawa została sprawnie załatwiona. Kontakt telefoniczny tez na
      wysokim poziomie.
      • trollik.morski Re: jarsat/media3 23.12.09, 11:14
        Laurko, jakie zarobki są w jarsacie? :P
        • demonii.larua Re: jarsat/media3 23.12.09, 13:36
          A skąd mam wiedzieć? Chcesz obejrzeć stronę mojej firmy? :P
          • jantoni.jajcorz Re: jarsat/media3 23.12.09, 13:49
            Ja bym se obejrzał:D
            • demonii.larua Re: jarsat/media3 23.12.09, 21:17
              Poszukaj w wykończeniach wnętrz :P
    • Gość: kiccia Re: jarsat/media3 IP: *.chello.pl 16.09.10, 17:11
      jak sie aktualnie sprawuje internet w media3?
      • Gość: jbc Re: jarsat/media3 IP: *.wp-sa.pl 22.10.10, 07:29
        tak że wczoraj dzwoniłem o 17:00 że nie mam netu ... i do później nocy nie naprawili
        i to nie raz się coś takiego dzieje, bada dzisiaj pracownikowi który odbierze ode mnie telefon

omijać ich szerokim łukiem !!
      • ziom41 Re: jarsat/media3 22.10.10, 15:36
        Ja już zrezygnowałem z tej "Super-firmy"...
        ale z tego co słyszałem - niewiele się zmieniło...
        Za to znajomy chwalił sobie bardzo internet z UPC.

Po moich perypetiach z tą firmą - to radzę wszystko tylko nie jarsat/media3!
    • Gość: Kubuś Re: jarsat/media3 IP: *.ip.media3.com.pl 02.11.10, 14:19
      W całości popieram, zupełna indolencja, masakra jakość obrazu pod psem.
      Na jakim sprzęcie oni pracują???
      NIE POLECAM TEJ FIRMY, mam nadzieję, że w Sopocie pojawi się jakaś konkurencja.
    • Gość: fin JARSAT IP: *.customer.SONERALIVING.FI 02.11.10, 22:48
      Jakosc obrazu TV w sieci obslugiwanej przez Jarsat jest ponizej wszelkiej krytyki. Jak najdalej od tych pacykarzy. Musialem sobie telewizje n zafundowac bo tego jarsatowskiego szajsu nie dalo sie ogladac.
      • Gość: tomek Re: JARSAT IP: 91.192.76.* 07.11.10, 23:35
        i ja potwierdzam internet od tej firmy kiepściutki, zamiast kupić jakieś tam podobno nietanie urządzenia zabezpieczające , to oni podczas burzy lub silnych opadów deszczu czy dużego wiatru, zwyczajnie wyłączają sobie sieć i czekają jak się uspokoi, kiedyś spytałem ich serwisanta, dlaczego coś tam się przepaliło po burzy / to sam mi odpowiedział że niema jakiś tam specjalnych urządzeń, na moje pytanie dlaczego ? odpowiedział bo to drogi sprzęt..., porażka normalnie, za to o rachunki szybciutko potrafią się upominać... a dodzwonić się do nich to prawdziwy cud, jak macie możliwość mieć neta z innej firmy , to możecie spokojnie olać Jarsat, dobrze wam radzę
      • Gość: mor Re: JARSAT IP: *.ip.jarsat.pl 12.05.11, 12:01
        fin-masz racje ciagłe awrje złośliwi i nikąpetentni [pacykarze] konserwatorzy
        • bosonoga.contessa Re: JARSAT 12.05.11, 22:39
          Z Jarsatu korzystam od czterech miesięcy i nic złego mnie nie spotkało do tej pory. Fakt, nie korzystam z internetu non stop. Zobaczymy co będzie dalej...
    • Gość: antyjarsat Re: jarsat/media3 IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 14:52
      Jarsat traktuje klientów jakby miał monopol na dostarczanie internetu i telewizji. Żenujące podejście do klienta. Słyszałem że teraz, w czasie fuzji Vectry z Jarsatem można przynajmniej rozwiąza umowę bez okresu wypowiedzenia (z powodu zmiany regulaminu). Nie ma chyba co zwlekac.
      www.facebook.com/pages/Anty-Jarsat/106784479515439
      • Gość: niezadowolony olewaja swoja robote IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.14, 17:57
        Niedouczony technik przyszedl zwiekszyc predkość internetu, a konkretnie sprawdzić co jest przyczyną niskiej prędkości, z zamowionych i opłacanych 5 Mbit/sek , predkośc na downloadzie wahala sie w przedziale 0,5 do 1 Mbit.
        Przyszeld chlop wylogował modem i powiedział że musi isć bo ma dużo pracy. Tyle go widziałem.
        Maja wszystko w d....ie odkąd zaczeli być przejmowani przez Vectrę. Mam nadzieję że takich techników wywalo na zbity pyst z tej roboty. Niech ida stukać w klawiature, na kasie w hipermarkecie.
        Koleś na numerze serwisowym nic nie moze zrobić. Nie moze skontaktować sie z technikiem ktory podjął sie zlecenie, nie moze z nikim sie skontaktować. Mam pytanie retoryczne. Po co on tam w ogole siedzi.
    • Gość: Tomasz Re: jarsat IP: *.ip.attu.pl 20.11.13, 17:11
      Jarsat to dno. Zmienili numer konta dla moich wpłat. Nie potrafią przez 4 miesiąca przeksięgować pieniędzy ze starego numeru konta na nowy. Kilkadziesiat maili i telefonów w tej sprawie nic nie dało. Za każdym razem sprawdzają sprawę od nowa, przyznają rację, a potem po staremu: listy z pogróżkami o niedopłacie, sms-y ponaglające i blokowanie dostępu stroną jarsatu informującą o rzekomych zaległościach. Kłamią i kręcą, nikt za nic nie odpowiada, nikt nie jest kompetentny zrobić najprostszej rzeczy. Tym palantom 4 miesiące nie wystarczają na proste przeksięgowanie, które można zrobić w parę minut. Obsługa klienta żadna. To przypomina głuchy telefon. Wyłudzacze nienależnych dopłat. Chcesz mieć kłopoty - podpisz umowę z jarsatem. kłopoty o tylko kwestia czasu. Ja trafiłem do tej beznadziejnej firmy będąc od lat klientem innej sieci, którą przejeli ci łachmaniarze z jarsatu. Jakość Internetu u nich też słaba, przerwy w dostępie, często przymula. Nie polecam nikomu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka