Gość: o. Belzebub W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.tktelekom.pl 28.11.09, 15:16 Gdy czytam takie rzeczy to aż mnie pali z nerwów od środka. Tchórze, cioty. Dresiarze - typowa banda tchórzy, mocni tylko w grupie. Kara śmierci dla tych śmieci, nie ma innego wyjścia. A wszystkich dresiarzy w całej polsce pałami lać aż zmądrzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 17:42 ale tylko na stosie, albo rozrywanie końmi (samochodami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel - Co 43-latek robił w nocy na ulicy? IP: *.chello.pl 28.11.09, 15:36 Panie Redaktorze, a co 43-latek nie może być w nocy na ulicy, skąd Pan sie urwał? godzine policyjną już dawno znieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antuan "Co 43-latek robił w nocy na ulicy? - pytam Ma..." IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 16:04 A co to kur** godzine policyjna mamy???????!!!!!!???????????????? To dorosly czlowiek niemoze po zmierzchu po ulicach chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jak nie dostaną przynajmniej 25 lat, to wyjeżdżam IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.11.09, 16:06 z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: Jak nie dostaną przynajmniej 25 lat, to wyjeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 17:43 to wypad Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... 28.11.09, 16:07 Za pobicie ze skutkiem śmiertelnym można trafić do więzienia maksymalnie na 10 lat. Nie dziwi więc fakt, że takie pobicia często się w Polsce zdarzają. Zasada "oko za oko, ząb za ząb" powinna obowiązywać w tym okropnym kraju. Jeśli np. zatłukłeś człowieka prętem metalowym, to zginiesz w ten sam sposób podczas publicznej egzekucji na stadionie. Moje poglądy na ten temat są coraz bardziej radykalne, ponieważ sprawcy takich napadów zachowują się coraz bardziej bestialsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belg W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.aster.pl 28.11.09, 16:24 ..Ja 5 tygodni temu zostałem skopany przez pięciu bandziorów - dresiarzy, również dla fanu bo nawet słowa z nimi wcześniej nie zamieniłem.Efekt - złamana noga, nos, ręka..gdybym miał wtedy jakąkolwiek broń, nóż, cokolwiek to bym tego użył w obronie....a dzisiaj bym zapewne już siedział w pudle...ale więcej już sobie nie pozwolę na taką bezbronność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Gdynia morderstwo człowieka IP: *.elblag.vectranet.pl 28.11.09, 16:45 Pani prokurator jest Pani beznadziejnym prawnikiem i do tego prokuratorem.Trzeba być idiotą ,aby zadać takie pytanie,że co ten człowiek robił w nocy przed swoim budynkiem.Czyżby w tym momencie chciałaby Pani już na tym etapie śledztwa bronić bandytów.Według tego prokuratora to nie wolno wychodzić o każdej porze z domu,bo bandyci są bezkarni i wolno im wszystko.Życzę tej Pani prokurator,aby jej członka rodziny takie nieszczęście spotkało,wówczas tak idotycznych pytań nie będzie zadawać.Myślę ,że za tzw.komuny było więcej bezpieczniej na ulicach,niż w chwili obecnej.W katolickim narodzie takie wynaturzenie młodych ludzi budzi lęk i obawę.Jeśli księdza zabiją to rwetes na cały świat,kiedy ginie normalny zwyły obywatel ,no to się zadaję taki pytania,które bardziej bulwersują,oburzają.Powinna Pani poddać sie do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Gdynia morderstwo człowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 17:48 Prokurator z definicji jest głupi i leniwy. I często gęsto bierze w łapę, bo dres to dobry synek i mało pił. Już patrzą jak sprawę umorzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: 89.206.6.* 28.11.09, 17:36 Wyrazy wspolczucia dla rodziny.TO byl moj kuzyn [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Do przeciw kary smierci IP: *.socal.res.rr.com 28.11.09, 17:53 Dlaczego spoleczenstwo ma urzymywac takie cos w wiezieniu do konca zycia (zakladajac ze dostana bezwzgledne dozywocie)za taka bezsensowna zbrodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Ziobro, WRÓĆ !!! 28.11.09, 17:53 Żeby nie było że to pisze jakiś "pisior", zawsze głosowałem i będę głosował, acz z coraz mniejszą nadzieją, na UPR. Chodzi mi generalnie o to, że po objęciu rządów przez POpaprańców policja zniknęła z naszych ulic. Pamiętam trzy-cztery lata temu na ulicach W-wy co i raz wchodziło sie na patrol dzisiaj przejeżdżajacy radiowóz to święto. Obok mojego domu pod W-wą co noc ok. 24-tej zbieraja się dzieiatki dresiarzy, policja którą proszę tylko żeby choć raz przejechjała obaok i pokazała że ktoś czegos pilnuje czeka na wezwanie do wypadku lub na jakies pobicie, najl;epiej smiertelne. cały kraj pozostawiony został na pastwę bandziorów. No oczywiście możemy zapłacić za ochronę SBeckiej agencji, i chyba o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oficerfsb W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.2.8.95.tvksmp.pl 28.11.09, 17:59 Roboty społeczne w kopalniach, kamieniołomach, przy wycince drzew, przy przeczesywaniu śmietnisk, a lokum w izolatkach. Sowieci - co by o nich złego nie powiedzieć - wymyślili instytucje GUŁAGU i na tym jeszcze zarobili. Warte zainteresowania. Nie trzeba by nic opracowywać, czy wymyślać, tylko zasięgnąć rady byłego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jaja, pobicie ze skutkiem śmiertelnym 28.11.09, 18:12 Pobić ze skutkiem śmiertelnym to można uderzając raz pięść. Gdy kogoś się zatłucze, to jest najzwyklejsze morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Jaja, pobicie ze skutkiem śmiertelnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 18:17 Ale oni to dobrzy ludzie, te dresy byli. W zasadzie wygłupiali się na osiedlu. "Pogromca matołów" piszący na tym forum pod tym artykułem wyjaśni ci (ale widać nie mieszkał nigdy na Chyloni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca matołów Re: Jaja, pobicie ze skutkiem śmiertelnym IP: *.lublin.mm.pl 28.11.09, 22:38 Zacytuj jedno moje zdanie, w którym napisałem cokolwiek o sprawcach pobicia w Gdyni. Nie napisałem ani słowa o nich. Spróbuj jeszcze raz. Czytaj ze zrozumieniem, potrafisz, uwierz w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Dać Polakom broń! 28.11.09, 18:28 Gdyby któryś ze świadków miał w domu broń, to może facet by żył!Jedna seria z kałacha po nogach i po kłopocie. Kilka strzałów z okna w grupki karków na osiedlach i od razu byłoby bezpieczniej. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Dać Polakom broń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 19:01 Seria z kałacha po nogach dresa i przypadkowa kula sięga głowy ofiary - ale jesteś kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abb Re: Dać Polakom broń! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.09, 23:22 nie, to ty frajerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Dać Polakom broń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 00:12 Na szczęście ty jesteś lachomatem, zrobiłeś już dobrze koledze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dać Polakom broń! IP: *.chello.pl 04.12.09, 08:19 Jakie karki, to zwykłe szmundole,rozjuszeni, nawaleni i pewnie naćpani zwyrodnialcy. Ja bym gnoji tak samo skatowała, ale żeby przeżyli, potem do paki dożywocie.Strach pomysleć ,że człowiek żyje obok takich bestii,koszmar.Pomyśleć, że kiedyś mieszkałam w tej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
drupal W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... 28.11.09, 18:46 mam nadzieję że ich zgwałcą a potem zatłuką w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
34dorcia W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... 28.11.09, 19:03 takie głupie gdybanie gdyby gdyby zginoł dobry pozadny czlowiek znałam go bardzo dobze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam tam W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.bb.online.no 28.11.09, 20:13 moja propozycja zrobic im scieszke zdrowia nakrecic film i pokazac go publicznie dla takich gnoi! nie powinno! byc ochrony danych osobowych, czas zmienic prawo! ktore chroni takich jak oni Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Policja przyjechała za późno... 28.11.09, 20:49 Co się dziwić, jeden radiowóz na noc na całą dzielnicę to norma w gdyńskiej policji. Interwencje jedna za drugą, awantury domowe, jeżdżenie do rozmaitych bzdetów: że mąż się z żoną nie mogą dogadać...Za PRLu to na bezpieczeństwie nie oszczędzano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cegielska arka, hodowla bandytów IP: *.chello.pl 28.11.09, 21:29 Widać że to arkowcy, bezmózgie debile, zakała Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.rev.pro-internet.pl 28.11.09, 21:36 jestesmy jednym organizmem, jako zdefiniowany gdanszczanin jak mnie wywiezli na towers w Gdyni doznalem olsnienia, wiem ze animozje sa dramatyczne ale bez przesady, to byl tyllko mecz a jak sie tragicznie skonczyl, czesc jego pamieci. Wojtek zrobiles cos wspanialego w Gdyni, mozemy sie nie lubic proponuje od lat zrobic badania spoleczne nt. unifikacj. Kibole to kibole ale jak im od... tp soryy. do kamieniolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.85-237-166.tkchopin.pl 29.11.09, 05:37 najpierw niech im wszadza w dupe miotle,potem niech potna zyletka a na koncu posypia sola.Takim sku...synom tylko kara smierci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porozmawiaj o tym! żółtoniebiescy degeneraci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 08:53 a jeszcze tym debimol z arki szczur buduje stadion! arka to organizacja przestępcza, hoduje bezmózgie karki które zabijają ludzi. żółtoniebiecki szalik = oznaka debila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgoscgosc W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.chello.pl 29.11.09, 12:47 Pozabijać tą cała patole!!! Policja łapie wyluzowanych studencików z blantami, ponieważ boją się bardziej kontaktowej interwencji. Policja to banda nieudaczników, boją się, pokazują siłę tylko na słabszych... śmiech na sali!! Mój kolega, w takiej sytuacji chciał pomóc chłopakowi to odklejalismy go z chodnika a policja przyjechała po 30min. U chłopaka nie było widać miejsca na twarzy gdzie nie było krwi. Taka jest polska polcja, taka jest polska- żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan W Gdyni człowiek został zabity przez pijanych d... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.09, 13:38 dozywocie to smieszne....tu musi byc kara smierci..za duzo bandytow chodzi po ulicach w kraju.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałtyk arka to degeneraci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 15:02 zdegenerowane bydło w żółto-niebieskich szalikach, arka to klub przestępców i hołoty. Chluba Gdyni to Bałtyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gossc W Gdyni trzech pijanych dresiarzy zabiło człowieka IP: *.proxy.aol.com 02.12.09, 12:27 [*] Mariusz spoczywaj w pokoju, miejmy nadzieje ze znajdzie sie dwoch pozostalych sprawocow i zostana porzadnie ukarani :( ciociu wujku trzymajcie sie :( Odpowiedz Link Zgłoś