jolkak11 06.12.09, 14:46 to wspaniałą widowiskowa akcja, zazdroszczę Trójmiastu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: es ojej jacy szlachetni każdy z nich dał po 30 PLN IP: *.mlyniec.gda.pl 06.12.09, 16:02 ojej jacy szlachetni każdy z nich dał po 30 PLN... ciekawe ile zapłacą za wymianę palonego ogumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ojej jacy szlachetni każdy z nich dał po 30 P IP: 94.254.144.* 06.12.09, 17:56 Won, do jamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymotocyklista Rozdawali nerki? IP: *.ip.jarsat.pl 07.12.09, 01:57 Czy rozjeśdzali dzieci na pasach? A może rozdawali płaczliwe ulotki że ich nie chcą wpuścicć za darmo na A1 czy A4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość na forum Re: ojej jacy szlachetni każdy z nich dał po 30 P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 10:35 A Ty ile wpłaciłeś, gdziekolwiek, dla innych, z dobrego serca? Łatwo krytykować innych. Zorganizuj coś fajnego sam, zbierz dla innych więcej niż 60 tys. wtedy będziesz miał moralne prawo wymądrzać się. Przy okazji - spalone gumy też kupią za własne pieniądze, nie Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.chello.pl 06.12.09, 16:52 Gratuluje chlopakom i dziewczynom na motorach! Motocyklisci to chyba nieliczna grupa w polsce, której się cokolwiek chce. Chce im się zorganizować protest na autostradzie choć wiekszosc z nich na brak kasy nie nazeka, chce im sie przebrac za mikolajow. Klasa. Winszuje. pozdrawiam z female.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia R Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.chello.pl 06.12.09, 18:59 Super widowisko. SUPER. Dziękuję ja i mój wnuk. Na przyszły rok zaproszę znajomych spoza Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali T IP: *.tmark100.revers.nsm.pl 06.12.09, 20:38 no mikołaje , jak co roku super widowisko , tylko te zamknięte ulice przez policje i niesamowite korki wkurzały mnie niemiłosiernie - ale wybaczam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atosia Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.chello.pl 06.12.09, 20:40 ja sobie nie zazdroszczę, jakiś mądry inaczej zdecydował, żeby wyłączyć sygnalizację na głównych przejazdówkach Gdyni i mikoaje na ponad godzinę zablokowały Gdynię tworząc gigantyczne korki.... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali T 07.12.09, 11:13 Nie pisz gigantycznych bzdur.Te gigantyczne korki to bylo po kilkanascie samochodow na bocznych ulicach.Ja rowniez stalem w korku na Zwirki i Wigury.jako 3 za mna stalo jesze 8 samochodow.Stalem okolo godziny.Wyszedlem z samochodu i obserwowalem Mikolajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasa Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: 89.108.247.* 06.12.09, 21:26 nie tylko w Trójmieście, dziś w Warszawie też jeździli, wczoraj nawet w Zelowie byli jacyś ;p. Rzeczywiście fajny to jest widok. Brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamber w berecie samoobrona zyje! IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.09, 23:03 NIE POZNAJECIE NA ZDJECIACH WODZOW?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MotoMikołaje Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: 217.149.246.* 07.12.09, 09:03 MISS ŚNIEŻYNEK BYŁA NAJPIĘKNIEJSZA I TEN JEJ MOTOCYKL -KLASA SUPER GRATULUJĘ POMYSŁU!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.chello.pl 07.12.09, 09:19 Fajna impreza.Tylko szkoda, że nie było możliwośći przejazdu do drugą stronę Grunwaldzkiej. Współczuję tym,którzy musieli dostać się na lotnisko. To było niewykonalne. Mikołaje sparaliżowali Trójmiasto. Na przyszłość może trzeba trochę inaczej zorganizować przejazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.gumed.edu.pl 07.12.09, 09:32 Jak dla mnie to był głównie hałas i smród spalin. Jakby tą kasę spaloną na tej niepotrzebnej zabawie wydali zamiast na ropę - arabskim szejkom czy rosyjskim oligarchom - to z pewnością byłoby kilka razy więcej kasy na dzieci. A przejachać sie można na rowerach - i taniej i ciszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi mr.pollack band na scenie koło neptuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 09:37 A widzieliście ten zespół na scenie koło Neptuna.Super grali..jak oni się nazywali.. mr.pollack czy jakoś tak ? Super czadowe granie ! Widziałem ich na zlocie w Tolkmicku w lecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: *.chello.pl 07.12.09, 12:20 "Święci Mikołajowie" - 2500 świętych !! A polski kk od lat zabiega, na razie bezskutecznie, o uznanie za świętego JP II !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es kolejny dawca IP: *.chello.pl 07.12.09, 14:02 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7337523,Izdebnik__tragiczne_zderzenie_busa_z_motocyklem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod13 Święci Mikołajowie na motocyklach opanowali Tró... IP: 84.38.22.* 07.12.09, 14:35 "Drobna" nieścisłość: Kawalkada liczyła dobrze ponad 2km. Sam Długi Targ i Długa mają nieco ponad 2km, więc jak się nie zmieścili to kolumna musiała mieć jeszcze więcej. Osobiście widziałem przejazd jadąc tramwajem w przeciwnym kierunku, od Opery do Wojska Polskiego, to jest dystans około 2.5 km ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub W częstochowie nigdy się to nie stanie IP: *.trustnet.pl 07.12.09, 19:30 Tu rządzi KK Odpowiedz Link Zgłoś