Gość: Piotrek IP: *.rev.pro-internet.pl 30.12.09, 21:07 Nareszcie. Cieszy fakt że (przynajmniej teoretycznie) budowa będzie pod pełnym nadzorem, z drugiej strony cokolwiek tam postawić a będzie wyglądało lepiej niż teraz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz konserwator zabytków IP: *.chello.pl 30.12.09, 21:30 już raz na placu rakowym w Gdansku miała powstać inwestycja - biurowiec , mieszkania , dworzec skm itd- za prawie 1mld. zł. - dwa razy tyle co wyspa spichrzów - ale inwestor ING Real Estate po podpisaniu z miastem umowy , opracowaniu i opłaceniu projektu został przegoniony przez jeden urząd (z którym nie wchodziło w grę słowo negocjacje) to jest KONSERWATORA ZABYTKÓW głównego hamulcowego w Gdansku . Ciekawe jak będzie w tym przypadku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btw Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.chello.pl 30.12.09, 21:41 Wstrzymałbym się z odtrąbieniem sukcesu bo konserwator i tak nakaże pozostawić to co najgorsze z tej wyspy ruiny-czyli pozostałości ceglanej świetności m. Gdańska...Marzy mi się coś na kształt Kopenhagi tylko te dworce!!!Zróbcie coś z tymi barakami!Jak to możliwe że do E2012 nie wyremontują ani dworca PKP czy PKS?!?!?Gabon ma już ładniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będziedobrze Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.static.hnet.pl 30.12.09, 22:04 Teraz tylko trzymać kciuki i modlić się, żeby ekooszołomy z niejakim Wilgą na czele nie znalazły na WS śladowych ilości grzybów ani szkieletów płazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik* Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: 81.219.208.* 31.12.09, 04:54 Bardzo fajnie, że znalazł się chętny. Ciekawi mnie czy pomyślano o tych co już wcześniej pewne rzeczy uratowali jak o Klubie Zejman. Czy przypadkiem Polnord nie będzie chciał wyrzucić takiego zaczarowanego miejsca? Zgadza się, że Klub nie ma pieniędzy by odbudować cały spichlerz Stauffen ale ... Jest to jedno z miejsc w Gdańsku o którym goście zagraniczni mówią: " Nie ma drugiego takiego miejsca na świecie". Odpowiedz Link Zgłoś
cwdj Zapisze się złotymi zgłoskami 31.12.09, 08:26 Nie mogę wyjść z podziwu. Facet, którego majątek przez lata trwoniono na złodziejskich przekrętach w Arce Gdynia przychodzi do Gdańska, gdzie tym wielkim przedsięwzięciem zapisze się zapewne złotymi zgłoskami w historii miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonka Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.chello.pl 31.12.09, 10:49 Nie przesadzajcie z tym konserwatorem. Nie jest taki zły skoro pozwolił zabudować okolice Targu Rybnego koszmarkami z ślepymi oknami. Trzymam kciuki za realizację inwestycji na Wyspie Spichrzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktoos Re: Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.chello.pl 01.01.10, 13:03 Pan konserwator mieszka po drugiej stronie Motlawy z widokiem na Wyspe Spichrzow, wiec moze zadba o estetyke hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Baju baju jak naście lat IP: *.limes.com.pl 31.12.09, 12:41 przedwstępna to znaczy przedwyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktoos Re: Baju baju jak naście lat IP: *.chello.pl 01.01.10, 13:04 Ale Rychu K. jest konkretny gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: 94.78.178.* 31.12.09, 14:18 Prezydent się sku...ł podpisując umowę z tym złodziejem z wioski na północ od Sopotu!!! Mimo że jestem Lechistą to nie będę na niego głosował a moja noga nigdy nie powstanie na Wyspie Spichrzów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.09, 17:01 Rysiu wam korty wybuduje naiwniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktoos Re: Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.chello.pl 01.01.10, 13:07 Tez nie byloby zle z tymi kortami. Gdansk w ogole ma jakies korty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Wyspę Spichrzów odnowi firma Krauzego IP: *.chelmnet.pl 01.01.10, 20:25 ZYDEK Z POLNORU ZACZNIE " KRECIC " LODY ZNOWU A PO BEDZIE GO CHRONIC !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś