Gość: ma-j chory IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.04.10, 20:48 jak i chora cała ta 'partia' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semka Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: 109.243.24.* 29.04.10, 20:51 PO gówno załatwiacze Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 GW po trupach do celu 29.04.10, 20:52 Wot wybiórcza moralność. Rozdzierają szaty nad wypowiedziami różnych ludzi w programie Pospieszalskiego, a sami co robią? Lansują haniebną w treści piosenkę. Pododdział wyborczego sztabu Komorowskiego na Czerskiej nie próżnuje: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7830413,_Jarek_po_trupach_do_celu_____PiS_pyta__czy_PO_ma.html Odpowiedz Link Zgłoś
maaac representation1 to spamer 29.04.10, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/w,769,110753160,110765615,GW_po_trupach_do_celu_.html Wlepia swoje posty na ślepo. Ot takie są jego wypowiedzi "autentyczne" jak "autentyczny" był "głos zwykłych Polaków" w omawianym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 maaac ma wypaczoną wrażliwość 29.04.10, 21:33 Jest bardzo wybiórcza. Nie reaguje na skanda-liczne komentarze zionących nienawiścią antykaczystów, a jednocześnie wybiera jak rodzynki z ciasta komentarze, które nie współbrzmią z chórem POspolitego ruszenia, dyrygowanym przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Moja wrażliwość jest w porządku. 30.04.10, 06:07 Nie tropię również "kaczystów" zionących nienawiścią do PO czy do GW. Durniów olewam z obu stron. Tropię jednak takich "kaczystów", którym wydaje się że są "kulturalni", a wyłazi z nich zwykłe chamstwo i/lub głupota (co IMHO jest cechą niezbędna by tą partię popierać, porządni ludzie dawno już przejrzeli na oczy, mądrzy od dawna wiedzieli, że nic co tworzone jest przez Braci nie może być dobre, tak jak nie było w przeszłości). W dodatku w przeciwieństwie do "kaczystów" NIE UDAJĘ że jestem niezależnym obserwatorem i jestem "obiektywny". Jestem subiektywny jak cholera (jak każdy człowiek zresztą) i moja subiektywność nakazuje mi utrącać szansę partii, która zagraża bezpieczeństwu Polski i mojemu w Polsce. PS. Oczywiście o tym, że jesteś spamerem ani słowa? Bo po co? "Bici Murzyni w Ameryce rządzą!!!!" Grunt to "sprytna" zmiana tematu. PS2. GW od zawsze prowadziła swoją prywatną politykę niezależną od jakiejkolwiek partii. Wie to każdy kto naprawdę interesuje się polityką. Tylko "ciemny lud" może "kupić", że GW robi coś dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Moja wrażliwość jest w porządku. 30.04.10, 08:58 > PS. Oczywiście o tym, że jesteś spamerem ani słowa? > Bo po co? Trzeba być naprawdę niespełna rozumu, żeby oczekiwać od innych potwierdzenia kłamstw. Ja wskazałem wczoraj swoje komentarze krytyczne wobec PiS. Ale maaac ani słowa o tym. Bo i po co? Dalej będzie zaliczał mnie do pisowców i kaczystów. > moja subiektywność > nakazuje mi utrącać szansę partii, która zagraża bezpieczeństwu > Polski i mojemu w Polsce. Tak. Nie od dziś maaac stoi po stronie różnych Sobiesiaków, aferzystów, mafii, itp. (ja dobrze pamiętam odnośne komentarze maaaca). Rzeczywiście oni mogli czuć się do niedawna zagrożeni. Teraz chyba wraca dla nich czas spokoju i bezpieczeństwa. Proszę tylko nie wmawiać, że to ma coś wspólnego z bezpieczeństwem Polski. > GW od zawsze prowadziła swoją prywatną politykę niezależną > od jakiejkolwiek partii. To maaac jest spamerem, bo tylko spamerzy produkują tak wielką ilość postów, jak maaac. Ale dla kogo właściwie pracuje maaac? Zawsze sobie zadawałem to pytanie. Jego wiedza na temat strategii GW daje dużo do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Re: GW po trupach do celu 29.04.10, 22:32 GW prowadzi już swoja wlasna brudna kampanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~dk Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 20:54 Ale was zabolało, że Polacy się zintegrowali i razem wobec nieszczęścia jakie nasz kraj spotkało stawili sie z flagami narodowymi, zeby oddać hołd poległym. Jaki to "kontrowersyjny dokument"???Na czym polega ta kontrowersyjność na patriotycznym zachowaniu. Na wspólnym odczuwaniu, na poszukiwaniu przyczyn?????? Czapki z głów przed Polakami i przed Panem Janem Pospieszalskim, któremu bardzo dziękujemy za ten dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping pong Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 20:57 i Gazetka dostała obstrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany 29.04.10, 21:02 Przeciez juz jego wodz Jaroslaw II Kondolencyjny powiedzial we Wroclawiu: jezeli chcecie zeby w Polsce bylo dobrze,to glosujcie na platforme. Ot madrego i milo posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Wygląda z tą grzywka jak pół d..y zza krzaka ! 29.04.10, 21:04 Takie przygłupy to są tylko w PIS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Re: Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skaz 29.04.10, 21:05 Rzeczywiście świry, z wyraźną potrzebą uzyskania monopolu na patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roki Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: 195.74.91.* 29.04.10, 21:08 Cóż za piękne komentarze! Kwiat wytresowanych czytelników gazety wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: 80.48.4.* 29.04.10, 21:18 Szybo zapadł wyrok po filmie,a, i GW nie omieszkała szybko podac. I tak głosuje na Kaczynskiego. Za to PO czyste jak łza ,buhahahaha. Maja duzo do gadania teraz w Polsce po smierci polskich elit, a Rosjanom nie moga podskoczyc w sprawie katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skaz 29.04.10, 21:31 Gość portalu: gosc napisał(a): > Szybo zapadł wyrok po filmie,a, i GW nie omieszkała szybko podac. > I tak głosuje na Kaczynskiego. > Za to PO czyste jak łza ,buhahahaha. Maja duzo do gadania teraz w > Polsce po smierci polskich elit, a Rosjanom nie moga podskoczyc w > sprawie katastrofy. *********** nie tylko Gazeta pisze o tym, wszystkie media, już czytałam niezbyt pochlebny artykuł o tym w zagranicznych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam s ny Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.ny325.east.verizon.net 29.04.10, 21:22 bardzo was ten film musial zabolec jak wy ciagle o nim piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RW Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.subscribers.sferia.net 29.04.10, 21:23 Poglądy to ma "niezłe" trochę się chłop podpalił, ale jego przestępstwo w moim odczuciu mocno naciąga znaczenie tego słowa. Czy nie lepiej było zastosować się do maksymy "lekarz kazał nie zaprzeczać" niż walić z takich armat (nagłówek). Potem piszą, że wykożystujemy pr, a czy nie dajemy im powodów? Odpowiedz Link Zgłoś
polpol1975 Re: Oto cała GW 29.04.10, 21:34 biedacy z pisu sa zaszczuci :( jak po janku, cos czuje ze bedzie niezla impreza :) Odpowiedz Link Zgłoś
halibg Patriotyzm wg. PiS 29.04.10, 21:32 No cóż, patriotyzmem wg co niektórych działaczy PiS jest krzyczenie o pamięci, o Narodzie, o patriotyzmie, ale uczciwe zarabianie pieniędzy, płacenie podatków to już wg Waldemara Bonkowskiego patriotyzmem nie jest, tylko frajerstwem. Szlag mnie trafia, kiedy ktoś mnie poucza co powinnam czuć, myśleć. Mówi mi, że nie jestem prawym Polakiem (to chyba lewym z tej gorszej strony samolotu), a jednocześnie okazuje się zwykłą szumowiną. Swoje dzieci wychowuje starannie, o powstaniu warszawskim wiedziały zanim powstało Muzeum, aby miały wiedzę o Katyniu nie była potrzebna katastrofa. Panie Bonkowski ma pan rację krzycząc POLACY OBUDŹCIE SIĘ, nie pozwólmy manipulować naszymi emocjami zwykłym oszustom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Ten filutek to miła bestia do wynajęcia IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 29.04.10, 21:37 Ale sobie Pospieszalski dobrał zespół . To geniusz manipulacji emocjami . Odpowiedz Link Zgłoś
anowi22 Skoro wystąpił anonimowo to o co chodzi? To ma być 29.04.10, 21:43 przestroga dla innych? Znajdą Cię wszędzie więc cicho siedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Wawelski Cały PIS to oszołomy i paru kanciarzy IP: *.chello.pl 29.04.10, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.cable.ziggo.nl 29.04.10, 21:53 Ten artykuł oczywiście po to żeby podważyć wiarygodność filmu solidarni 2010!!! Autor tego artylułu jest żałosny, gazeta wyborcza jest żałosna, Michnik jest żałosny. Prawda o oczy kole!!! A naród i tak prawde zna!!! Jesteście jak chwasty na polskim polu, ale nród was wypleni.... Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Re: Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skaz 29.04.10, 22:05 Ty nie pisz za naród, pisz za siebie Jak rozumiem, myślącym inaczej niż Ty, grozi wyplenienie w przypadku dojścia do władzy podobnym Tobie osobnikom. To już przerabialiśmy w latach 1944 - 1989. I czym różnicie się od bolszewików? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany 29.04.10, 21:54 Tygodnik przegląd ocenia ta sytuacje dość trafnie: www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=felietony&name=1070 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyslektyk Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:54 Caly Narod spija jedynie sluszne prawdy ze slodkich warg prorokow GW i pod ich swiatlym kierownictwem idzie rowno glosowac na dretwego Kormorana! Poniewaz imie Ojca Narodu zostalo przez poetesse Szymborska zajete dla niejakiego Jozefa Dzugaszwili - zakrzyknijmy radosnie: dretwy Bronislaw wujem Narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe? Radny PiS, bohater filmu Solidarni 2010, skazany IP: *.xtra.pl 29.04.10, 21:54 Wygląda na to, że wszyscy "przypadkowi" przechodnie to zwolennicy tej samej partii. A może przyjrzeć się dokładniej tym jeszcze nie rozpoznanym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olos Ten reportaż w TV to wielka manipulacja ! IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.10, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś