kotartur 18.05.10, 21:31 Darek Petrowski?a on kiedys nie pracował w społdzielni WRZESZCZ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 21:35 a ja chce Biedronki na Żabiance!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 08:20 Drogo tam jest i koniec. Oczekujemy obiektu handlowego z prawdziwego zdarzenia(przydałaby się biedronka)a nie zlepku straganów.To było dobre na początku lat 90- tych drodzy "handlowcy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: 153.19.150.* 19.05.10, 08:22 już raz jeden prezes Eysmont chciał zabrać hale Gulden na sklep meblowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: 94.78.187.* 19.05.10, 09:50 A JA CHCIAŁABYM BIEDRONKĘ.W hali wcale nie jest taniej. Po kosmetyki jeżdżę do Rossmana, ciuchy- litości...To taki bazar w ładnym (?) opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski Mieszkańcy 19.05.10, 13:36 porządny hipermarket, jakiś Tesco albo Lidl albo cóś no i byłoby eligancko, a nie taki blaszak jak w Warsiawie przy pałacu kultury i sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorzb Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: 89.206.21.* 20.05.10, 12:09 Jestem z Oliwy i czasami bywam w tej hali i również uważam, że powinna być nadal. Natomiast tłumaczenia pana prezesa są tak pokrętne, że czytając je scyzoryk w kieszeni sam się otwiera. Spółdzielcy powinni tego gościa w trybie natychmiastowym pozbawić tego stanowiska i wybrać takiego który nie będzie miał mieszkańców głęboko w d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina38 Re: Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą IP: *.chello.pl 22.05.10, 21:51 Pan Petrowski wprowadza w błąd społeczność Żabianki.Od zawsze ( w byłam blisko tych spraw) hala Gulden nie cieszyła się sympatią Spółdzielni.Prezesi próbowali pozbyć się nszych kupców podnosząc ceny czynszu bez opamiętania.Proszę porównąć ceny Sąsiada Guldena i prawda wyjdzie w całej okazałości.Przyczyn poszukiwania innych najemców może być oczywista ale nie moją rzeczą jest snucie jakichkolwiek domysłów. Od początku Kupcy Guldena błagali o umożliwienie remontu i renowacji hali, ale zawsze spotykali się z odmową.A przecież to nie Kupcy ale właściciel powinien dbać o substancję techniczną swojej własności i proszę nie tłumacyć się brakiem środków i traktować kupców oraz mieszkańców poważnie.Skoro Pan Prezesie nie ma środków dlaczego nie porozumieć się z KUpcami? Może przestałby Pan traktować tę halę jak PAŁAC i obniżył o parę złotych czynsz pozwalając przeznaczyć różnicę na remont przy jednoczesnym rozliczeniu najemcy z upustu? I proszę nie szantażować Kupców,że nie są pokorni i bronią swojego źródła utrzymania.Polska jest wolnym Krajem a wśród Kupców wśród nich i ich rodzin jest wielu Spółdzielców ,którzy przy posiadanych mandatach rozlicza Pana z jego dbałości o dobro majątku i interesy mieszkańców..Nam Rossmany nie są potrzebne ale zaprzyjaźnione i sympatyczne sklepiki, doskonale znający potrzeby i upodobania nas klientów.Więc proszę skończyć z wojenkami tam gdzie nie są potrzebne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania J. Mieszkańcy Żabianki hali targowej nie oddadzą. ... IP: *.chello.pl 29.05.10, 18:18 Dzisiaj jestem juz emerytką. Od lat robię zakupy w Guldenie, gdzie pod jednym dachem moge kupic żywnośc, art. chemiczne,art. elektryczne, ubrania, dobre kosmetyki i ksiazki.Nie musze daleko jeździc po zakupy /A nie mam samochodu i chodzę z laską/.Likwidacja Guldena znacznie utrudniłaby mi życie/. Odpowiedz Link Zgłoś