Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 15:28 czekamy na film Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beno o 4-tej rano prawie kazdy sie tam "zatacza" IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.10, 15:50 powracajac z imprezy,tacy to akurat moga zostac sami napadnieci a nie na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lela Re: o 4-tej rano prawie kazdy sie tam "zatacza" IP: *.4web.pl 28.07.10, 17:15 Te poranne godziny letnie, kiedy jest juz jasno są chyba najgorsze i najbardziej zdrawdliwe. Człowiek całkowicie traci czujnosc, bo jest już jasno, mija sie luidzi idących do pracy - miałam kiedyś taką sytuacje o 5 rano, której nie zyczę najgorszemu wrogowi. I o paradoksie, to była sytuacja, któramogła przydarzyć sie KAZDEJ kobiecie idacej do pracy, niekoniecznie wracajacej z imprezy ;/ Mam nadzieję, ze dziewczyna sięznajdzie, choc rozum podpowiada, ze to już raczej niemozliwe - minał ponad tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lela A co z waszym MPK? IP: *.4web.pl 28.07.10, 18:03 A swoją drogą to wy macie jakieś nocne autobusy, jakies normalne MPK w tym Trójmiescie? Bo jak czowiek tak wychodzi z imprezy i ma do domu grubo ponad godzinę marszu, to zwyczajnie idzie z buta? Tam nic nie jeżdzi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: A co z waszym MPK? IP: *.chello.pl 28.07.10, 18:23 tak trojmiasto to straszne wypazdziewie. w tych dzielnicach co mieszkala to normalne autobusy w ciagu dnia jezdza co godzine. o tej porze to pozostaje taksowka. jesli nie mieszkasz w poblizu skmki to normalnym powrotem do domu po imprezie mozesz pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: A co z waszym MPK? 28.07.10, 22:16 Cały rejon Jelitkowa został "prześwietlony" przez helikopter z kamerą termowizyjną, która wykryłaby także zakopane ciało - nawet kilka dni po zgonie. Czy to możliwe? Zimnego nieboszczyka? I pod ziemią? I jeszcze z helikoptera? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: A co z waszym MPK? 28.07.10, 22:19 Mozliwe, mozliwe, nie takie cuda sa mozliwe - czytalam swietny podrecznik do kryminologii i tez mnie to zaskoczylo. Nie pamietam szczegolow, ale wykrywa sie poruszenie w ziemi, w koncu jesli kogos sie zakopuje, to kopie sie dol, i takie zmiany i obsuwanie sie pozniejsze ziemi (gdy nieboszczyk zacznie sie psuc) sa widoczne na zdjeciach robionych z samolotow albo i satelity. Tak wykrywano masowe groby w bylej Jugoslawii np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiuz Re: A co z waszym MPK? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 23:05 Tam niedaleko tego miejsca z monitoringu jest były niemiecki bunkier. NIe wiem w jakim on jest stanie. Czy ma otwarte wejścia. ALE KIEDYS to było miejsce ktrego strach było mijać w nocy. Barzo jestem ciekaw czy je spenetrowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: A co z waszym MPK? IP: 38.104.70.* 29.07.10, 00:36 Tak, bawilem sie tam jako dziecko trzydziesci lat temu. Pareset metrow dalej w lesie jest nastepny, w bardziej ustronnym miejscu. Jestem ciekaw czy je sprawdzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever (T) pięknie IP: 77.236.0.* 29.07.10, 09:16 jak widzimy - sezon ogórkowy w pełni. Zaraz zaangażuje się BOR CBA CBŚ ABW CIA FBI Interpol Europol KGB Stasi oraz oczywiście Mosad - nie mówiąc o własnych dziennikarskich śledztwach prowadzonych przez tuzy polskich mediów - "Der Fuckt" i "Superszczyny". Na koniec oczywiście powstanie na kanwie tej mrożącej krew w żyłach historii scenariusz filmu katastroficznego w reżyserii Romana P. W roli głównej sztuczne cyce Węgrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik Re: A co z waszym MPK? IP: 81.95.206.* 29.07.10, 10:16 sprawdziliśmy - psy niczego nie znalazły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łakoć Re: A co z waszym MPK? IP: 89.174.216.* 29.07.10, 17:38 Psy nie znalazły. A straż miejska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd a odpukać ... kosze? które sie wywozi rano... IP: *.jmdi.pl 29.07.10, 17:39 swoją droga dobrze ze te poszukiwania sie tak rozkreciły , moze zmusi to pare osób do myslenia ,a władze do zainstalowania wiekszej liczby kamer. Bo nic tak nie podnosi bezpieczenstwa jak te małe ustrojstwa a dużo to nie kosztuje wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: A co z waszym MPK? 28.07.10, 23:38 croyance napisała: > Mozliwe, mozliwe Rzeczywiście. Writhing masses of maggots can raise the temperature of decaying flesh to around 30 °C. - To mocne! :-) www.chem.info/News/Feeds/2010/04/topics-alternative-energy-air-detectives-know-where-the-bodies-are-buried/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rst sprawdzić zapisy z tej kamery z 2 dni wstecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:51 być może koleś przyjechał z jakąś ekipą(rodziną) i chodził tamtędy na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ul. JAntarowa jest w Gdańsku nie Sopocie IP: 217.153.55.* 30.07.10, 00:18 ul. Jantarowa którą Iwona szła wzdłuż brzegu (równolegle do morza) i osiedle Jelitkowe w okolicy ul. Jana Pawła II są według wyszukiwarki Zumi w Gdańsku. Moim zdaniem Iwona postanowiła sobie skrócić drogę do domu i skręciła o jedną przecznicę (prostopadle do ul Jantarowej) wcześniej niż ul. Jana Pawła II (która prowadzi prosto na molo). Jeśli gdzieś można znaleźć jej ciało, to szukać w rzeczce (rowie?), która przecina ul. Plażową. Ja raczej obawiam się, że ona nie żyje. Nie znam tych okolic, ale Zumi pewne rzeczy sugeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: A co z waszym MPK? IP: *.chello.pl 31.07.10, 21:09 no tak, bo ciało jak się koleżanko rozkłada, to wydziela ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 28.07.10, 16:08 Dokładnie, czekamy na film. Może teraz uda się rozpoznać gościa. To moje okolice jestem przerażona, tak niedaleko może przytrafić się coś takiego.Miejmy nadzieje, ze Iwona żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piniu Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią s... IP: *.chello.pl 28.07.10, 16:43 Jeśli Iwona mieszka na Brzeźnie to zapewne szła w kierunku domu. Czy jest jakiś kolejny monitoring na tej trasie? np przy molo w Brzeźnie? Moim zdaniem tego gościa nie trudno będzie zidentyfikować, ubrany był charakterystycznie więc zapewne ktoś go rozpozna. Wygląda na osobę, która właśnie wraca z baletów więc warto było by aby policja z tym zdjęciem odwiedziła wszystkie lokale rozrywkowe w okolicy i porozmawiała z dyżurującą tej nocy obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 28.07.10, 16:52 Iwona nie mieszka w Brzeźnie tylko na Przymorzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... zamieszkała IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.10, 09:57 niedawno przeprowadziła się do Somonina, okolice Kartuz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SherlockHolmes dr Watson IP: 109.243.8.* 28.07.10, 16:59 "Jeśli Iwona mieszka na Brzeźnie to zapewne szła w kierunku domu." Niebywała przenikliwość drogi Watsonie, teraz wszystko stanie się dużo prostsze gdyż niewątpliwie nikt do tej pory na to nie wpadł, Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią 28.07.10, 17:09 z imprezy z recznikiem?dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiuz Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 23:09 I top czujne rozgladanie sie na skrzyzowaniu. wiem że łatwo wpaśc w paranoje ale ten gość mogł tylko udawac pijanego a był zwyczajnie na łowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimimi Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 14:07 moim zdaniem też podejrzanie się rozglądał, myślę, że nie był pijany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 29.07.10, 23:21 Mysle, ze wczesniej spozywal koktajl gwałtu. Odpowiedz Link Zgłoś
grant_1 Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią 29.07.10, 23:30 Czymś musi ofiarę zakneblować. Ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Policja ma ważniejsze rzeczy na głowie niż rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:41 z barmanami. Ktoś musi przecież łapać podpitych rowerzystów i małolatów z porcją trawki Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią 28.07.10, 21:34 Może i ktoś go pozna. Ale może nie ma kumpli kapusiów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druey Tego tez szukacie? IP: 91.198.179.* 28.07.10, 16:52 policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91133,7729972,Krzysztof_Solodko.html Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Tego tez szukacie? 28.07.10, 21:32 Wiesz... są równi i równiejsi. Ona była równiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Tego tez szukacie? 29.07.10, 10:34 >three-gun-max napisał: > Wiesz... są równi i równiejsi. Ona była równiejsza. O czym Ty mówisz człowieku? Człowiek z linku jest poszukiwany za niepłacenie alimentów. Jak nie chce Ci się nawet kliknąć w link nie wypowiadaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Tego tez szukacie? 29.07.10, 14:41 Ten dzieciak ze zdjęcia na pewno ma 40 lat? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: Tego tez szukacie? IP: 38.104.70.* 29.07.10, 20:07 O tym samym pomyslalem. Nie rozumiem, czy to jest zdjecie dziecka za ktore nie placi, czy to jego z mlodosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efef nie kapuje IP: *.elk.mm.pl 28.07.10, 16:59 jak ladne, do tego skapo ubrane dziewczyny, nie boja sie lazic same po ulicach nocami/nad ranem? przeciez az same sie prosza, by je jakis zwyrodnialec zaciagnal w krzaki. na impreze ma, a na taksowke kilku zl brakuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: nie kapuje 28.07.10, 17:10 duzo racji.to samo z pijanymi kierowcami.Na flaszke mają,a na taxi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student 31 Re: nie kapuje IP: *.microsoft.com 29.07.10, 12:08 Jak byłem studentem też starczało mi tylko na piwo. Na taxi juz nie... Przeważnie miałem 10 zł na 3 piwka, a taksa sama kosztowała ponad 10 zł. Jak się składałem z 1 albo dwoma kolegami to każdy dawał po 5 zł. Niestety takie życie :( Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: nie kapuje 28.07.10, 17:35 nie kapujesz, bo idiota jestes. przez takich jak ty panuje przyzwolenie na gwalt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ijij Re: nie kapuje IP: *.elk.mm.pl 28.07.10, 19:53 zwykla ostroznosc nakazuje inne zachowanie, chamko/chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dojer Re: nie kapuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 11:37 smieszna twoja wypowiedz, powodzenia w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: nie kapuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 11:34 to jest właśnie absurd, w mini w dzikim miejscu nocą, i oczywiście nie jest wyzywająca... jasne. napalonemu nie wiele trzeba, heh a swoją drogą, czemu do akcji nie włączył się jej ojciec, a tylko mama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: nie kapuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 11:36 a absurd polega na tym, ze dziewczyny na impreze najczesciej wchodza za free, stad taki powrot na pieszo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiete oburzenie Re: nie kapuje IP: 195.205.254.* 29.07.10, 11:54 no jasne! kobiety powinny zacząć obowiązkowo nosić czadory żeby przypadkiem jakiegoś miłego pana nie sprowokować. to kobieta się ma zasłaniać bo faceci się nie kontrolują?? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: nie kapuje 29.07.10, 11:58 Racja, to sie nazywa faktycznie 'wiara w sprawiedliwy swiat': pl.wikipedia.org/wiki/Fenomen_sprawiedliwego_świata Fenomen sprawiedliwego świata albo hipoteza sprawiedliwego świata to tendencja do wierzenia, że świat jest w jakiś sposób "sprawiedliwy" i w związku z tym ludzie "dostają to, na co zasługują". Doświadczenia psychologiczne pokazały, że przyczyny różnych nieszczęść ludzie zwykle doszukują się przede wszystkim w ich ofiarach. Przykładowo (Lerner, 1966) pokazywano badanym doświadczenie, w którym kobieta była rażona prądem podczas rozwiązywania trudnego zadania pamięciowego. Część badanych uznawała rażenie prądem za uzasadnione słabymi wynikami tej kobiety. Dodatkowo badani oceniali tę kobietę jako mniej atrakcyjną, niż ci którzy widzieli ją jedynie poza eksperymentem. W innym doświadczeniu pokazywano badanym dwie wersje historii interakcji pomiędzy kobietą a mężczyzną. Wersje były identyczne, poza zakończeniem: w jednym przypadku historia kończyła się gwałtem, w drugim przypadku mężczyzna oświadczał się kobiecie. W obu wypadkach badani oceniali, że to zachowanie kobiety (identyczne) doprowadziło do tego rezultatu. Badania pokazują, że ludzie wierzący w "sprawiedliwy świat" częściej zrzucają winę za gwałt na jego ofiary, oceniają maltretowane żony jako winne swojej sytuacji, chorych albo ubogich jako ludzi, którzy sami doprowadzają do swoich nieszczęść itp. I na odwrót, jeśli ktoś przykładowo wygra dużą sumę na loterii, jest przez takich ludzi oceniany jako bardziej wartościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: nie kapuje IP: *.internet.piotrkow.pl 30.07.10, 17:44 Kretynie, jak nie masz nic mądrego do napisania, to usiądz sobie na lapach, bo aż się prosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nie kapuje IP: 80.48.151.* 02.08.10, 00:36 Boli logiczne spostrzeżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią s... IP: *.grupalotos.pl 28.07.10, 17:00 Nie no spoko tylko kiedy zdażyła się przebrać? Na zdjęciu przy senatorium ma jasne spodnie do kolan, bluzke z rękawem do łokci i torebkę przewieszoną ukosnie, na drugim zdjeciu ma czarną miniówę, krótki rękawek a torebka na jednym ramieniu. Włosy też jakby inaczej upięte, no ale może się mylę... może te kamery zaburzają kolory itd... biedna dziewczyna i współczucie dla rodziny tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.4web.pl 28.07.10, 17:19 Jakbyś w ogóle czytał artykuły, które komentujesz, to wiedziałbyś, ze ta w spodniach, która stała z dwoma typami, była poszukiwana jako SWIADEK, a ona ich mijała i wyglądala tak samo, tylko było ciemno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:30 myslisz sie na zdjeciu pod senatorium jest kobietka klucaca sie z facetami a zaginiona tylko tamtedy przechodzila czytamy i ogladamy ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:33 Dziewczyno !!! Idziesz na imprezę do klubu ale wracać samemu o 3-4 rano do domu w nie pewnym miejscu. Ludzie szanujmy się powinna wracać z z koleżanką kolegą jakimś a nie szajać się o tej porze sama !!!. Cóż głupota nie zna granic. . Ogólnie typ fajnej laski + świetnie uczącej się dziewczyny lubiącej wyskoczyć na miasto i poszaleć . Niestety w szkole nie ostrzegli że życie to nie bajka ale !!! drugiego mieć nie będziemy. Krótko mówiąc głupota :p ... szkoda tylko życia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lela Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.4web.pl 28.07.10, 19:00 Tez mnie zastanawiało dlaczego szła nocą, dopóki ktos nie napisal wprost - Trójmiasto nie ma ZADNEJ sensownej NOCNEJ komunikacji autobusowej. I juz mnie nic nie dziwi. Za taksówkę malo kto chce w tym wieku płacić, zwłaszcza, ze taksowkarze maja obrzydliwą cechę zawyzania w chory sposób taryfy, kiedy poczują alkohol. Dodatkwoo, to teren turystyczny, więc i nocne stawki są wyzsze. Ktos jej polecał zeby miał ze sobą 30 zł - ludzie, 30 zł to taksiarz nocny krzyczy za odpowiednik 5 przystanków autobusowych. Rózne rzeczy mozna powiedzięć o miescie, w którym mieszkam, ale autobusy nocne jadace na niezłe zadupia odjedzaja tu co pol godziny o kazdej pełenj godzinie i połówce. Gdyby w coś wsiadła, pewnie by sie to nie stało, nie mówiac już , ze i swiadków wielu, a nie jakeiś pojedyncze osoby na zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:14 może to co napiszę wyda się śmieszne ale ja z imprez o 4-5 nad ranem wracam rowerem :) nie piję alkoholu więc mogę. ona też mogła - dla własnego bezpieczeństwa - rower trudniej ewentualnemu zwyrodnialcowi dogonić ;) szkoda jej, młoda, całe życie przed sobą miała. bo chyba po tak długim czasie się niestety nie znajdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozumu brakuje? Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 08:55 A ja biorę na imprezę..zwykle traktor..no co skoro?? ja mogę to ona też mogła... DEBILU SKOŃCZONY ..moze zacznij pić!! to nabierzesz releksji nad swym marnym bytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirski Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.111.135.130.static.crowley.pl 29.07.10, 10:41 >ale ja z imprez o 4-5 nad ranem wracam > rowerem :) nie piję alkoholu więc mogę. nie pijesz? to co ty na tych imprezach robisz, ukladasz puzzle ? czy rower czyscisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 29.07.10, 10:50 imprezuje od jakichs 5 lat,piłam na imprezie z dwa razy. na imprezie potrafie sie bawic bez alkoholu i wracam autobusem ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 29.07.10, 10:56 tez nie pije. taka jestem nienormalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 29.07.10, 11:03 omg do czego to doszlo ze ludzie na imprezach juz nie pija... co te dopalacze porobily z ludzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 29.07.10, 11:09 wybacz ale nigdy w zyciu niewidzialam na oczy zadnego dopalacza,co dopiero brac... uwierz mi ze istnieja ludzie ktorzy wychodzą z domu w 100% czyści i tacy wracają,a Ty bedac na imprezie pewnie nie pomyslisz ze ta osoba tak szalejąca na parkiecie jest najnormalniejsza i nie pijąca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lela Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.4web.pl 29.07.10, 15:04 Boze jedyny, ale czasmi ludzie chca sie napić - niekoniecznie nawet na imprezie, ale wyjsc na miasto i wypić przez cąły wieczór 4 piwka - polecanie im wtedy brania ze soba roweru, jest równei glupie, jak polecanie brania traktoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama macka i ewy Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 30.07.10, 02:35 to samo mnie zdziwilo. w moim towarzystwie, choc w Iwony wieku jest moj syn, bylo tak ze nikt nie wracal do domu sam, nawet jak byly jakies sprzeczki to staralismy sie jakos poodprowadzac sie do domow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell odważna i pewna siebie laska... IP: *.era.pl 28.07.10, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość13 Re: odważna i pewna siebie laska... IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:38 a może po prostu głupia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku niewątpliwie głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 10:58 i najprawdopodobniej zapłaciła za to życiem głupota nie jest usprawiedliwieniem dla niepotrzebnej śmierci - szkoda dziewczyny i jej rodziców zrobiła głupio - wyjątkowo idiotycznie i niebezpiecznie, kto chodzi sam po nocy - jeszcze w tak prowokującym różnych zboczeńców i bandytów stroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.netrun.cytanet.com.cy 28.07.10, 17:03 Jak to trzeba uwazac, zeby przypadkowo nie isc za fajna laska... Teraz bedzie sie gesto tlumaczyl. Rutkowski juz w Sopocie widzial mordercow. A wnioskowal po tym iz: "ogladneli sie za Iwona". Zatem lepiej nie wydawac pochopnych, durnych czesto wnioskow. Mam nadzieje ze dziewczyna cala i zdrowa wroci na Przymorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 81.95.206.* 28.07.10, 17:37 gościu idzie właśnie w takiej odległości, że jest to podejrzane. bo niby nie tuż za, ale jednak trzyma się na tyle blisko, żeby dokładnie "obcinać" dziewczynę wzrokiem. podejrzewam, że przy bezwietrznej pogodzie czułby nawet z tej odległości zapach jej perfum. weź pod uwagę że była czwarta rano, deptak praktycznie pusty. dość dziwny przypadek, że dwie obce, przemieszczające się osoby idą tak niedaleko od siebie. gdybym był na miejscu tej dziewczyny, to po obejrzeniu się za siebie zacząłbym się bać, nawet uciekać. zwróć też uwagę, że facet ma na ramieniu recznik, czy jakąś inną szmatę - idealna rzecz żeby komuś zarzucić na głowę i np. dusić, albo przynajmniej oszołomić i stłumić krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na filmie widać Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 81.95.206.* 28.07.10, 17:42 na filmie widać, że koleś idzie w tym samym tempie, co dziewczyna. też przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 62.228.68.* 28.07.10, 18:31 Chcialem tylko powiedziec, ze latwo stac sie zarowno ofiara jak i przypadkowym podejrzanym. Niewlasciwe polaczenie miejsca i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.nplay.net.pl 29.07.10, 10:13 To na razie nic nie znaczy. On mógł czuć, że jest pijany i też mogło być mu raźniej, że ktoś przed nim idzie. Zresztą jak się zachować w takiej sytuacji jak się idzie za kimś podobnym tempem - sztucznie przyspieszyć albo zwolnić? Jak go znajdą to się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.tvk.torun.pl 29.07.10, 17:38 Poza tym na ostatnich klatkach widać,że gościowi coś wystaje z lewej kieszeni, jakiś sznurek, lub ma rozpięty pasek. Być może dziewczyna idzie tak szybko gdyż już wcześniej kolo ją zaczepił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:22 taaaakkk, ty wiesz, że szedł z taką samą prędkością na podstawie 5-6 sekund filmu z kamery, która w dodatku robi zbliżenie... facet mógł znaleźć się tam przypadkiem. w polsce jest zasada domniemanej niewinności, więc trzeba twardych dowodów a nie 6 sekundowego, nic nie mówiącego, filmiku. łatwo jest rzucić oskarżenie - a potem gość może mieć przesrane przez takie coś. analizę takich filmów zostawcie specjalistom. tym bardziej, że 20 metrów dalej gość mógł skręcić w przeciwnym kierunku... obiektywnie patrząc wiemy, że o tej godzinie dziewczyna żyła, wiemy gdzie dokładnie była i wiemy, że ktoś /3 osoby z filmu (osoba w oddali mogła się obejrzeć za siebie)/ mogły wiedzieć co się z nią dalej stało. nie można na podstawie takiego filmu rzucać na człowieka takich oskarżeń. nawet jeśli widzimy, że wygląda podejrzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 81.95.206.* 29.07.10, 10:23 no popatrz, a jak chodziło o filmik z katastrofy w smoleńsku, to ludzie mnożyli jeszcze bardziej kretyńskie teorie i nikt się nie czepiał :) mi chodziło tylko o to, że dość dziwne wydaje się, że na pustym deptaku o czwartej nad ranem dwie obce sobie osoby idą w tak małym odstępie. zobacz, że facet jest niby daleko, ale na tyle blisko, że mógłby doskoczyć do dziewczyny w ciągu kilku sekund. w dodatku jest zawiany - a w tym stanie różne dziwne rzeczy przychodzą do głowy. zwłaszcza jak się idzie za ładną, samotną, skąpo ubraną dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 15:58 jakbyś widział CAŁE NAGRANIE z monitoringu a nie 30 sekund to wiedziałbyś, że tam, na tym deptaku był dość spory ruch o tej 4 nad ranem... kilka sekund później na deptaku pojawili się złomiarze w tym samym miejscu co dziewczyna, na bank ją widzieli też są podejrzanymi wg Cibie? a teorie o Smoleńsku robili właśnie tacy ludzie jak Ty - na podstawie kilku klatek z kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coś nowego Na widok każdej młodej laski mam zwalniać IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 09:40 > gościu idzie właśnie w takiej odległości, że jest to podejrzane. O, nie wiedziałem, że na widok każdej młodej laski mam zwalniać, by nie iść kilka metrów za nią. Przyspieszać nie mogę, bo byłby to pościg za ofiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Dziwne to... IP: *.lanet.net.pl 28.07.10, 17:07 Wiele ludzi jest zaginionych, a tutaj wielki szum koło tej dziewczyny. Nie pamiętam kiedy ostatnio były podobne tematy poruszane na tym portalu. Ona jest jakimś wyjątkiem?... mimo wszystko oby się znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raper Re: Dziwne to... IP: *.microsoft.com 29.07.10, 13:36 bo jest ładna i młoda i każdemu jej szkoda... zarymowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dziwne to... IP: *.bluel.net 29.07.10, 18:23 Z tą urodą to nie przesadzaj, przeciętna, może w miarę zgrabna, rozejrzyj się po mieście, nie wiem, czy byś się za nią obejrzał, gdyby była inaczej ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk dziwne to... IP: *.lanet.net.pl 28.07.10, 17:09 Wiele ludzi jest zaginionych, a tutaj wielki szum koło tej dziewczyny. Nie pamiętam kiedy ostatnio były podobne tematy poruszane na tym portalu. Ona jest jakimś wyjątkiem?... mimo wszystko oby się znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nowe ujęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią sz... IP: *.ip.jarsat.pl 28.07.10, 17:09 Wygląda jak by Iwona biegła.Biedna całą drogę na boso stopy pewnie ją bolały.Podziwiam ją za odwagę w życiu w tych czasach nie odważyła bym się isć w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaz Re: Nowe ujęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.chello.pl 28.07.10, 19:30 odwaga??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nowe ujęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:23 nie nazwałbym takiego zachowania odwagą... raczej młodzieńczą głupotą. mam nadzieję, że dziewczyna się znajdzie cała i zdrowa. choć po takim czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Re: Nowe ujęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 217.8.178.* 29.07.10, 11:01 odwaga??? to raczej głupota i bezmyślność. całe to towarzystwo jest bezmyślne. ogólnie to kiedyś panowała zasada - razem wychodzimy, razem wracamy, tym bardziej jak się piło. i czasy nie mają żadnego znaczenia, zwyrodnialcy zawsze byli. ta "odwaga" to jest takie "mnie to nie dotyczy", co z tego, ze się słyszy o zaginieciach ludzi, o moredrstwach, gwałtach - to się dzieje gdzies daleko. podobnie jak z kierowcami, niby wiedzą, ze prędkośc i bezmyślność zabijają ale jak wsiadają za kierownicę to o tym zapominają. nie ona pierwsza i nie ostatnia zagineła niestety. tylko dookoła niej jest straszny szum. wejdźcie sobie na stronę ITAKI lub ktokolwiek widział to zobaczycie, ze to zaginięcie wcale nie jest odosobnionym przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowe ujęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.net.stream.pl 29.07.10, 19:16 Dokłanie, ja też miałam wrażenie, że Iwona biegnie. Zupełnie jakby już wiedziała, że ktoś ją śledzi Odpowiedz Link Zgłoś
goumba Koliba, Sopot, Teraz Jelitkowo? 28.07.10, 17:10 ta dziewczyna miala tej nocy motorek w tylku czy co? A facet idzie za nia w sporym dystansie, praktycznie mogl sobie po prostu isc, niekoniecznie zaraz "za nia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Koliba, Sopot, Teraz Jelitkowo? IP: *.chello.pl 29.07.10, 01:42 Może coś wciągnęła ;) Widać szybko szła! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Koliba, Sopot, Teraz Jelitkowo? 29.07.10, 10:38 Nie oceniaj innych po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk moge go przesluchac...z akumulatorem na jajach... IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:14 jeszcze nikt nie klamal.... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: moge go przesluchac...z akumulatorem na jajac 28.07.10, 21:37 Dokładnie, po 4-letnim areszcie "tymczasowym" przyzna się nawet do zabójstwa Elvisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfina Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: *.sm-rozstaje.pl 28.07.10, 17:17 Pewnie w dalszej części tej drogi również znajduje się monitoring .Miejmy nadzięję że panowie z policji dojdą do tego i wkrotce będzie po sprawie.Oby zakończyło się happy end-em.Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Nowe zdjęcia Iwony z monitoringu. Ktoś za nią IP: 81.95.206.* 28.07.10, 17:30 kamery są na wysokości molo w brzeźnie i "na budach". wszystkie podpięte do komisariatu nr 5. skoro policja się nie chwali, można przypuszczać, że nie było na nich dziewczyny. zresztą skoro mieszka gdzieś w okolicach czarnego dworu, to prawdopodobnie skręciła gdzieś do parku reagana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Ktoś jeszcze pamięta 11-letnią Magdę z Kielc? IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:30 997.tvp.pl/2008/Krym1133.htm Zaginęła i została zamordowana 3 lata temu. Tyle się mówiło i pisało na ten temat, ale to było dziecko! Co innego dorosła kobieta, która powinna mieć więcej rozumu, który na ogół odpływa, kiedy alkohol uderza do głowy. I nieszczęście gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariankaa [...] IP: *.ghnet.pl 28.07.10, 19:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Ktoś jeszcze pamięta 11-letnią Magdę z Kielc? IP: *.nplay.net.pl 29.07.10, 10:18 Boże, taki fajny dzieciak.... :(((((( Skur.ysyn na haku powinien zawisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Ktoś jeszcze pamięta 11-letnią Magdę z Kielc? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 01:15 Była to bardzo nieprzyjemna i dziwnie tajemnicza, aczkolwiek do tej bardzo podobna sprawa, nawet na Echu atakowano wypowiadających się internautów, zapewne do dziś nie wykryto sprawców, albo nie chciano ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Ktoś jeszcze pamięta 11-letnią Magdę z Kielc? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 01:29 Gość portalu: Judyta napisał(a): > 997.tvp.pl/2008/Krym1133.htm > Zaginęła i została zamordowana 3 lata temu. Tyle się mówiło i pisało > na ten temat, ale to było dziecko! Co innego dorosła kobieta, która > powinna mieć więcej rozumu, który na ogół odpływa, kiedy alkohol > uderza do głowy. I nieszczęście gotowe. Ale co Ty za tamto też obwinisz dzieciaka śp. Magdę, takie coś każdego może spotkać, obojętnie jak nie był mądry?! Wtedy też cała Polska w nadziei tygodniami żyła tematem, szkoda, że tak podobnie "kombinowano" i tak nagle, i niespodziewanie, przypadkiem odnaleziono po szumnej interwencji panów imienników a na finale nic z tego nie wyszło, nawet nie poszukano sprawców, samo dziecko się tam nie wywiozło i nie ... - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze jej tak [...] IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 28.07.10, 17:36 Nikt nie ma prawa naruszać nietykalności osobistej bez względu na to jak jest ubrany człowiek i jak wygląda. Tylko dlatego, że mamy pełno degeneratów to dziewczyna latem w temp 30stC ma się w kaftan ubrać i golf? Dlaczego piszesz, że dobrze jej tak? Za co ? Za ubiór? Wybić wszystkich degeneratów żeby człowiek mógl spokojnie funkcjonować. A dziewczyna była na swoim terenie więc czuła się pewnie.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek07 Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:41 Wystarczy żeby nie chodzić w środku nocy w miejsca, gdzie łatwo trafić na zboczeńca. Fachowo nazywa to się prewencja, a nie fachowo zdrowy rozsądek. Jej tego zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.fbx.proxad.net 28.07.10, 18:01 nie chrzan! mnie napadnieto w sopocie, tez niedaleko plazy, ale jeszcze w miescie, przy schodach schodzacych w strone morza, z parku, okolo godziny 18! ledwo sie wyrwalam, chyba moj przerazliwy wrzask spowodowal, ze koles odpuscil, a strachu sie tak najadlam jak nigdy. w dodatku zimno bylo, mialam kurtke, rajstopy, zadnej miniowy. inne spotkanie z "milym panem", ktory poprosil, zebym zapalima mu silnik (stal przy masce otwartego auta), ok, probowalam zapalic, nie lapalo, pan cos tam grzebal pod maska i nagle sie na mnie polozyl w tym aucie. udalo mi sie jakos wyswobodzic i uciec, nawet sie nie balam, tylko w szoku bylam, to bylo rano i w dodatku zima, akurat pamietam z psem spacerowalam... wpakowac sie w tarapaty mozna zawsze. owszem, dziewczyna nierozsadna... ale to ZADEN POWOD, zeby IDIOCI pisali "dobrze jej tak". bezmyslne pustaki, co byscie czuli, gdyby to byla wasza siostra :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.net.stream.pl 28.07.10, 18:50 może zasłabł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 08:31 Zgłosiłaś to policji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 23:08 pierd koleś , jej błędem było to że urodziła się w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 18:02 Tak, o 3-4 w nocy miałes 30 st C... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.4web.pl 28.07.10, 18:10 No nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w nocy temperatura nie spadała ponizej 22 stopni. Dodaj do tego oddajacy cieplo beton i asfalt i masz gdzieś 26 stopni w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philip Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.w86-220.abo.wanadoo.fr 29.07.10, 01:28 zastanowcie sie ona sie nie ubrala na droge tylko do klubu, byliscie w takim pelnym ludzi klubie latem gdzie wszyscy dobrze sie bawia? jest z 40 stopni. Gotuje sie we mnie jak czytam komentarze tych idiotow ktorzy twierdza ze to jej wina bo miala mini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 11:40 Owszem nikt nie ma prawa naruszać nietykalności osobistej. Ale skoro w kraju jest pełno degeneratów i zboczeńców to trzeba było kusić los i wracać samej w mini o 4 rano gdzie pełno motłochu naćpanego krąży w Sopocie. Można chodzić w mini a nawet z gołą dupą ale WŚRÓD PRZYJACIÓŁ a nie samej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obraz Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 11:43 dziwna jesteś kobiety ubierają się jak mężczyźni (spodnie itp, luzik, jest ok), faceci bardziej się pocą - udowodniono - a jednak się nie rozbierają tak jak niektóre dziweczki - i nie chodzi tutaj, że jest gorącą, wyzywająco i już. czego się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.chello.pl 29.07.10, 11:57 facet jest bardziej narażony na pobicie,kobieta na gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: 80.48.151.* 02.08.10, 00:46 Sorry, ale ubrała się jak do burdelu... To nie ulega wątpliwości. Większość dziewczyn w jej wieku też się tak ubiera na dyskoteki. Oczywiście to NICZEGO NIE USPRAWIEDLIWIA jednak przydałoby się młodym dziewczynom czasem trochę wyobraźni i nic by się nie stało, gdyby nie ubierały się tak wyzywająco. Bo to też mogło mieć wpływ na ewentualną decyzję ewentualnego degenerata. A może ktoś po prostu myślał,że jest w pracy i że może sobie pozwolić na co chce? Szczegółów nie znamy, oby się znalazła cała i zdrowa!!! Dziewczyny - myślcie też trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość cos jest nie tak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:30 dlaczego w lewym gornym rogu jest data 17.07.10 a nie 18 jak to mowi artykul????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: cos jest nie tak.. IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 28.07.10, 17:38 Pewnie dlatego, że poszukiwnia zaczęli od dnia nastepnego, kiedy minął 24h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: cos jest nie tak.. IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:54 bo ona zazineła w nocy z 16 na 17 , z piątku na sobote dokłądnie to wczesnym rankiem w sobote 17 lipca a nie jak błednie piszą z 17 na 18 z soboty na niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktor Super laska, ma ładne nogi IP: *.bb.sky.com 28.07.10, 17:37 Mam nadzieje, że odnajdzie się żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Super laska, ma ładne nogi IP: *.chello.pl 28.07.10, 18:00 Miałem złe przeczucia, kiedy widzialem film z Sopotu, jak ona idzie wprost w ciemność, ale teraz fakt, że była żywa w godzinę później i za jasności pozwala na ostrożny optymizm: przypuszczam, że jakiemuś degeneratowi łatwiej jest zabić pod osłoną nocy. Mam nadzieję, że dziewczyna została "tylko" porwana: brzmi to okropnie, ale przecież gorzej byłoby, gdyby nie żyła, a tak to jest szansa na odnalezienie. I to może jednak gdzieś w PL a nie w przysłowiowym tureckim burdelu w BRD. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Super laska, ma ładne nogi 28.07.10, 21:38 Gość portalu: Analityk napisał(a): > a nie w przysłowiowym tureckim burdelu w BRD. A jakie znasz przysłowia o tureckich burdelach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirski czepiasz sie synek IP: *.111.135.130.static.crowley.pl 29.07.10, 10:40 spadaj i nie przeszkadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: czepiasz sie synek IP: *.chello.pl 29.07.10, 14:57 W tureckim burdelu zlądowało wielu. Idź do Puffa w Izmirze oddaj się pierwszej zdzirze. Dom publiczny w Stambule zawsze wita cię czule. wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
trupyirobaki a na obcasach pisza żeby chodzić w mini 28.07.10, 17:50 i ja juz nie wiem czy to jest dla dziewczyn dobrze czy źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxmex Nowy film z monitoringu. Ktoś szedł za Iwoną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:52 zwierzęta wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Nowy film z monitoringu. Ktoś szedł za Iwoną IP: *.chello.pl 28.07.10, 18:01 to 1 wejście od Neptun Parku, jeśli Iwona mieszka na Przymorzu to możliwe że skręcała przy tym osiedlu, może jeszcze by przejrzeć zdjęcia z monitoringu na tym osiedlu, nie wiem jak są ustawione kamery, ale może obejmują ścieżkę przez park na Przymorze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.fbx.proxad.net 28.07.10, 18:04 i innych glupich ludzi, niezdolnych do wspolczucie i glebszej refleksji... to charakterystyczne dla Polski - obarczanie ofiary wina za napad. zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 12:18 obarczanie ofiary winą za czyjeś przestępstwo jest mechanizmem obronnym prostaczków tak, to jej wina, że się urodziła, że wychodziła z domu i że nóg, rąk, twarzy i oczu nie zasłoniła... przykro mi, że wciąż wielu ludzi ma mentalność idiotów, którzy nie potrafią zdobyć się na okazanie wyższych uczuć, a tylko żeby poprawić sobie humor, zmniejszyć lęk przed wychodzeniem na imprezy, tłumaczą sobie, że tragedia spotkała kogoś z jego winy (tzn, ja tak się nie zachowuję czyli mi nic nie grozi) - nic z tego, jeśli przestępca nie zazna sprawiedliwości prostaczki mogą czuć się zagrożone i zwalanie winy na ofiarę nic tu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy 100% poparcia IP: *.router6.tygrys.net 29.07.10, 12:45 dla tych ludzi z IQ<30 (bo więcej niz mogą mieć) setki tysiące dziewczyn latem skąpo ubranych w nocy o temperaturze 20 i więcej stopni jest z góry winnych jeśli jakiś śmieć będzie próbował je skrzywdzić ... dlatego koniecznie gruby sweter i dżinsy -inaczej w to TY jestes winna dziewczyno i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 23:05 bzdury wypisujesz. sprawdz w slowniku znaczenie slowa profilaktyka.... i popracuj na wyobraznia - przydaje sie w zyciu. Pozwala uniknac wielu klopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: powinna bardiej skąpo sie ubrać IP: *.chello.pl 28.07.10, 18:05 puknij się w łeb, jesteś typowym przykładem 'faceta', który jak uderzy dziewczynę to mówi, że zasłużyła. Mam nadzieję, że spotka cie zasłużona kara z głupie gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś