Dodaj do ulubionych

Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j...

IP: 78.46.79.* 16.08.10, 19:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolin Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.as.kn.pl 16.08.10, 20:03
      Może warto dokładnie przyjrzec się jej "przyjaciołom" z którymi balowała tej nocy.
      • Gość: sylasd Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.chello.pl 17.08.10, 11:32
        W Internecie od znajomych tej dziewczyny mozna sie duzo dowiedziec na temat jak
        się prowadziła, wszystko wskazuje na to, ze pół polski szuka młodocianej
        panienki lekkich obyczajów
        • Gość: duzy Re: :) IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:58
          no jak to przeciez taka dobra dziewczyna z dobrego domu ;) uczyla
          sie, chodzila do kosciola i wogole
          :D

hehe
          a co to kto inny nie uczyl sie, nie jest z dobrego domu, rodzice go
          nie kochali? :D

TA SPRAWA POWOLI SMIESZY SZCZEGOLNIE JAK SIE CZYTAC KOMENTARZE
          ZNAJOMYCH
        • sauber1 Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 27.08.10, 23:58
          Gość portalu: sylasd napisał(a):

> W Internecie od znajomych tej dziewczyny mozna sie duzo dowiedziec

Uważam taką wypowiedź za mało taktowną, ale nawet jak by tak po części było, to
          kto ma w tym i jaki interes by w ten sposób rozpowszechniać info?
          W sumie zaginął człowiek, a istotą i obowiązkiem każdego jest jego odszukanie
          bez względu na przekonania religijne, opcję polityczną, czy nawet pozycję
          społeczną.
          Już prawie dwa miesiące i wiemy że nic nie wiemy w tej sprawie, wszyscy kręcą
          się jakby w kółko, czy to jakiś "znikający punkt", czy
          ktoś tym wszystkim steruje w jakiś dziwny sposób ...?
          Całe szczęście, że jeszcze i tu nie nałożono cenzury na niezbyt wygodne wypowiedzi?
      • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:49
        trzeba wiedziec z kim pic i bawic sie ;) chyba, ze miala tak
        rzudowane ego i poczucie swojej wartoscu ;)
      • Gość: bara.nek Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.147.48.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 12:39
        fakt nie bagatelizujmy policjanta łatwo coś spreparowac tymbardziej
        jak mija jakis czas mozna załatwić sobie świadków ale to już sledczy
        dowiedzą te insynuacje sa tylko insynuacjami.
        co do momentu porwania bo taka jest jedna z hipotez, przecież
        szukając wokół miejsca zaginięcia nic nie znajduje się czyli
        koncepcja samochodu lub szybkiej łodzi na morzu tez jest możliwa a
        obszar do przeszukania już ogromny bo sprawca mógł odjechać nawet
        100 i 200 km i ukryć ją gdziekolwiek ? równie dobrze i odpłynął i
        wyrzucił na głębokkim morzu i te pale od jackowskiego zgadzają sie z
        widokiem pali falochronów morskich i bud rybaków na rozewiu czy
        gdziekolwiek indziej jak jastrzębia góra hel etc jezeli zwłoki
        pływają w okolicy falochronów to jest to slad jaki można przytoczyc
        za jasnowidzem bliskość wioski rybackiej tez jest w pobliżu do
        zbadania.
        czy taksówkarze byli sprawdzani czy coś wiedzą czy prześwietlono
        gości za granicznych wtedy tam balujących w jelitkowie bo mógł i to
        byc przestępca spoza polski czy p[rzeswietlopno prywatne kwatery i
        pytano sie o tego osobnika napewno gdzieś mieszka , a może to
        mieszkaniec jelitkowa czy sąsiedzi nie wyczuli cos nie tak z
        sąsiadem którego od miesiąca nie widać ani nie pojawia się na klatce
        schodowej czy ślad rutkowskiego to pewnik czy gra on na
        psychologicznym błędzie przestepcy
        teorii mozna mnożyć ale nie wykluczam też ,że iwonę zwerbowano do
        jakiegoś domu publicznego za wysokie gaże zrobiono jej operacje
        plastyczną lub kazano milczeć czy sa listy w unii europejskiej
        rozesłane lub poza unię interpol czy jest zawiadoomiony
        do cholery nie można nic zrobić więcej poza ten marazm ?
        wyslijcie na wszystkie adresy mailowe portret poszukiwanego z opisem
        zaginięcia iwonki .
        hipotezy hipotezy i jeszcze raz hipotezy ?
        a co z mięsem na cmentarzu w gdańsku czy gdyni czy faktycznie
        zbadano czy nie jest pomieszane z ludzkim ciałem ?
        przepraszam ale te fakty trzeba by zbadać
        bo trop może być w pozoru mało istotnymm miejscu i czasie
        czy jest monitoring z klubu w jakim była iwona czy nie ma tam
        postaci obserwujących iwonę ?
        a co z krawaciażem w suzuki stojącym na ulicy pod barem z
        parasolami czy był sprawdzany ten gość w wekend pod krawatem w
        samochodzie dziwne trochę ?
        • sauber1 Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 23.08.10, 13:31
          Niby tak i niczego nie można jeszcze wykluczyć.
    • Gość: s-1 Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 212.244.164.* 16.08.10, 20:36
      No to pozostaje podziemie sutenerskie, albo jednak ten pan "Ręcznik owiec" i
      powinno się dokładnie sprawdzić wszystkich zatrzymywanych w związku z
      podejrzeniem handlem żywym towarem
      , być może ta koszulka w kratę tylko
      kamuflażem i niewykluczone, że to fragment polowania ... ?
      Od dwóch tygodni na YT oglądam sobie filmiki pt.
      Ballada o lekkim zabarwieniu
      erotycznym
      i coś mi świta, że to leciało w TVP, kreowano kiedyś ten
      model jako drogę do wielkiego sukcesu
      , ale do dziś nie wiem kto w to
      inwestował ?
      Żonę niejakiego Mirosława N. wszyscy znają dobrze, z nauki jazdy z tym wesołym
      Ślązakiem, jak to mu tam było ?
    • Gość: no Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.net.stream.pl 16.08.10, 20:43
      Czyli wiemy, że nic nie wiemy :-)
    • Gość: Maciej Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.10, 21:05

Gość portalu: duzy napisał(a):

> glupia malolata inaczej tego nazwac nie mozna

Powyższe słowa napisał najwyraźniej pie...ięty wielolat.
      Piszący takie komentarze powinni natychmiast zostać sprawdzeni przez
      policję. Ktoś, kto tak komentuje jest zwyrodnialcem.
      • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 16.08.10, 22:29
        moze ciebie sprawdzimy. mam plakac bo jakas nieodpowiedzialna
        15latka szla pieszo bez butow o poranku z sopotu do gdanska. i to
        przez jakie parki i las!

nie dajmy sie zwariowac! co to ona jedna jest? bez przesady
        • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 16.08.10, 22:29
          19latka - tak mialo byc
        • Gość: Maciej Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.10, 23:57

Duży, puknij się w swój pusty łeb.

Gość portalu: duzy napisał(a):

mam plakac bo jakas nieodpowiedzialna
          > 15latka szla pieszo bez butow o poranku z sopotu do gdanska. i to
          > przez jakie parki i las!

Nie płacz, proponuję, żebyś się głośno śmiał - może jeszcze
          dostaniesz przy tym orgazmu kretynie.
          • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 00:03
            tu juz mnie obrazasz. powinienes dostac ladne lanie. ma prawo wyrazac mysli nie
            obrazajac kogos. ty to robisz - jestes dla mnie frajerem, ktory ukrywa sie za
            proxy - boisz sie policji?

nie bede za nia plakal to nie rodzina, a zaginela no przykra sprawa. nie ma co
            plakac. nie smieje z zaginiecia ale jak czytam posty takich cieciow jak ty,
            ktorzy ukrywaja sie za proxy to dopada mnie smiech :D
            • Gość: Rex Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.ibngr.pl 17.08.10, 08:36
              Już twój pierwszy mail obrażał...
              ale pewnie i tak tego nie zrozumiesz...
              • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:24
                lepiej skup sie na pracy w tym swoim I. badan nad gospodarka rynkowa
                a nie tu sie udzielasz
    • Gość: s-1 Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 212.244.164.* 16.08.10, 21:27
      Niemniej jednak gdzieś tam na południu Europy stręczycielstwo kwitnie, a tu na północy zmowa milczenia w przekonaniu, że w naszej partii się nie szcza
    • Gość: bea Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: 83.238.208.* 16.08.10, 22:37
      23 lata temu byłam w wieku Iwony. Może było bezpieczniej ,ale tez pamiętam
      nocne powroty do domu. Faktycznie rodzice byli wyrozumiali, żądali informacji
      gdzie jestem i mogę wrócić rano ale w czyimś towarzystwie. Nieważne że mama
      cała noc nie spała . Ale były tez głupie rzeczy , prawo młodości. Nie
      oceniajmy dziewczyny bo nie wiadomo co się stało. Rodzina robi ogromny szum
      ale ma prawo poznać prawdę.
    • Gość: sceptyczna Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: *.chello.pl 16.08.10, 23:15
      Co z tego, że policjant ma alibi? Mógł kogoś namówić/wynająć żeby ją porwał!
    • Gość: Maciej Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.10, 00:00

Jesteś kolegą tego idiody Dużego? Wypisujecie tu podobne kretynizmy.
      • Gość: duzy Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:33
        napewno nie kolega takiego idiody jak Ty :) nie chowaj sie za proxy
        i tak policja Cie znajdzie :D hehe
    • Gość: duzy Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: 78.46.79.* 17.08.10, 00:04
      racja, zgodze sie z Toba :)
    • Gość: sokole_oko Panie ręcznik rusz pan tyłek!!! IP: *.chello.pl 17.08.10, 00:05
      Panie! Zgłoś się pan i będziemy mieli to z głowy. Po co ludzie mają
      na panu "psy wieszać". Ja pracuję nad dokładniejszym portretem, więc
      wkrótce tak czy owak będzie wiadomo jak wygląda pana twarz. Może
      posiada pan bardzo ważne wiadomości, które mogą uratować dziewczynie
      życie. Rusz pan tyłek i dzwoń na 997. Może będziemy mieli powody aby
      być panu wdzięczni. No, śmiało!
      • Gość: s-1 Re: Panie ręcznik rusz pan tyłek!!! IP: 212.244.164.* 17.08.10, 00:36
        No a jak to pani jaka za tym wszystkim stoi ? ;)
      • Gość: s-1 Re: Panie ręcznik rusz pan tyłek!!! IP: 212.244.164.* 17.08.10, 01:51
        Gość portalu: sokole_oko napisał(a):
        > Ja pracuję nad dokładniejszym portretem

A Ty czasem sokole_oko nie podstawiłeś w tamtej fotce kogoś za handel żywym
        towarem ściganego, gdzieś już wcześniej w mediach zamieszonego np. gdzieś z
        południa Polski ???
        Co prawda fotografem nie jestem, ale jakby mu tak na czarno włosy zrobić i w
        czerwoną odziać koszulę ..., ale czy oby ja nie psuję wam szyków kulego ? ;)

• Gość: sokole_oko Re: Panie ręcznik rusz pan tyłek!!! IP: *.chello.pl 17.08.10, 21:39
          to był absolutny spontan, drugi będzie dokładniejszy na bazie... a
          zresztą co ja będę opowiadał, zobaczycie "kulego". Póki co czekam
          jeszcze, może ręcznik się ujawni.
    • Gość: 2lazy2die oj, redaktorzy...upadek IP: *.aster.pl 17.08.10, 02:30
      to w Jelitkowie są 63 plaże? tak wynika z tekstu....

Przeczytajmy: Dziewczyna ostatni raz była widziana 17 lipca o godz. 4.12 przy
      wejściu na plażę nr 63 w Jelitkowie.

A jakby napisać tak: Dziewczyna ostatni raz była widziana 17 lipca o godz.
      4.12 przy wejściu nr 63 na plażę w Jelitkowie.

I chyba teraz mamy precyzyjną informacje

• Gość: s-1 Re: oj, redaktorzy...upadek IP: 212.244.164.* 17.08.10, 02:44
        Z precyzyjnie wrażonych myśli trudno w razie co jest się wycofać, a gdy nie ma
        wyjścia, trzeba udawać, że wiedziało się to z góry ...;)
    • berta-live Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... 17.08.10, 04:17
      A tak w ogóle to dlaczego odrzucono hipotezę ucieczki z domu? Dobre wyniki w nauce, dostanie się na studia, czy nawet tzw dobre relacje z matką o niczym nie świadczą.

Większość wypowiadających sie osób potępia matkę, że źle wychowała córkę, skoro ta popija na działkach, skąpo się ubiera i po nocach wraca do domu. A być może wcale tak nie było, może jednak matka miała do Iwony pretensje o to, że ta prowadzi taki a nie inny styl życia? Z opisu wynika, że obie miały dość wybuchowy temperament, więc być może wcale w domu nie było sielankowej atmosfery. Być może Iwona stwierdziła, że jest dorosła, matka nie ma prawa jej pouczać. Naczytała się o toksycznych i kontrolujących rodzicach, poczytała forumowe porady o tym, że takie zniknięcie bez słowa na jakiś czas, potrafi naprostować relacje rodzinne. I pod wpływem dodatkowych emocji związanych z konfliktem ze znajomymi poszła w siną dal. Może dopiero tuż koło domu ten pomysł na tyle wykiełkował, że go zrealizowała? Może miała zamiar gdzieś się zaszyć na tydzień może dwa i wrócić. A tu się okazało, że matka zamiast pogrążyć się w rozpaczy to przedsięwzięła radykalne kroki. No i teraz jak cała Polska jej szuka to może jej być głupio wrócić i dlatego zwleka i kombinuje co tu wymyślić. Bo jakby sie okazało, że to był tylko gigant, to dziewczyna stanie się obiektem kpin wszystkich kabareciarzy w kraju.
      • sheleavesyourhome Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 17.08.10, 08:48
        Pochodzisz z dziwnej nie kochającej się rodziny ,Berto !
        "Toksyczni"rodzice-straszne określenie !
        Twoje wywody akurat do tej szlachetnej i dobrej,i mądrej dziewczyny nie pasuję !
        I już nie pisz takich krzywdzących wywodów !
        • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:52
          ojej jaka dalikatna. gdyby kto byl na tyle normalny i "porzadny" to
          by byl w domu i kladl sie spac a nie szedl bez butow! z Sopotu do
          Gdanska! Tez bys potrafila isc bez butow taka trase? Sporo ludzi
          napewno ja widzialo i i po zobaczeniu: a tej to co sie stalo ;)
          • Gość: ewciak89 Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:26
            A co to takiego, że szła bez butów ? Gdzieś pisano, że należy do jej mamy i
            Iwona założyła je na imprezę bez jej wiedzy. Może nie chciała ich zniszczyć... ?
            Zresztą iść taki kawał w szpilkach to tez niezbyt wygodne. Ja sama bym się nie
            zdecydowała wracać do domu tyle km sama nocą, w butach, czy też bez. Ale cóż,
            czasami robi się bezmyślne rzeczy, które niekiedy kończą się tragicznie.
            Ocenianie teraz tej dziewczyny, że jest taka czy siaka nie ma sensu moim
            zdaniem. Wszystko już zostało powiedziane... I dopóki nie dowiemy się, co się
            stało, to dalsze dyskusje są tylko przelewaniem z pustego w próżne.
        • berta-live Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 17.08.10, 14:56
          Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałam, że pochodziła z toksycznej rodziny,
          tylko, że nastolatki niekiedy mają skłonność do określania swoich rodzin mianem
          toksycznych, tylko dlatego, że rodzice od czasu do czasu negatywnie skomentują
          ich zachowania.
      • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:47
        ciekawe kiedy zrobia jakas gre z ivo
      • Gość: andrzy Pewność ? IP: *.chello.pl 18.08.10, 16:28
        Skąd ta pewność, że policjant nie ma związku z zaginięciem ? Gdzie są dowody ?
        ------
        starodruki.wordpress.com - Blog Skuteczne Nośniki Reklamy Wizualnej.
        arzefu.otwarte24.pl - Mapy, Kalendarze, Starodruki - gustowne prezenty na
        każdą okazję.
        • jumanji_7 Re: Pewność ? 18.08.10, 18:04
          Gość portalu: andrzy napisał(a):

> Skąd ta pewność, że policjant nie ma związku z zaginięciem ? Gdzie są
          dowody ?

Z tą pewnością różnie bywa - prawda?
    • Gość: xxx Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: *.chello.pl 17.08.10, 05:30
      > skonczyla studia idioto i nie puszczala sie ty ku... durniu

W wieku 19 lat skonczyla studia? niezle.
      • Gość: ags Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: 81.219.57.* 17.08.10, 09:10
        Widocznie była geniuszem i pewnie jeszcze skończyła Oxford albo Berkeley, a nie jakieś byle co.
      • Gość: duzy Re: Co z tego, że ma alibi? Mógł kogoś wynająć! IP: 78.46.79.* 17.08.10, 12:13
        wiesz studia na dowod wplaty ;)
    • Gość: ewa Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: 213.108.155.* 17.08.10, 07:16
      po przeczytaniu tego artykułu zastanawia mnie to, że jeśli miała tak
      blisko do domu (jak piszą ok 20 min marszu) to po co dzwoniła do
      kolezanki z prośbą o nocleg i to o 4 w nocy. z drugiej strony kto o
      czwartej w nocy odbiera telefony? przez sen? zazwyczaj wszyscy
      normalni o tej porze śpią, a dopiero rano widać nieodebrane
      połączenia.Wygląda tak jakby ta Iwona nie chciała wrócić do domu.
      • Gość: R. nocleg IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 07:46
        Bo ona z gory nie mila zamiaru nocowac w domu. Poza tym gdy
        rozmawiala z kolezanka przez telefon to padly slowa "szukam
        noclegu", co oznacza ze prawdopodobnie wtedy nie wiedziala jeszcze
        gdzie przenocuje... Tak wiec teoria ze szla prosto do domu i zostalo
        jej 20 min nie do konca pozostacje prawdziwa...
    • Gość: banzai słyszałem, że ta Iwona znała ciekawych ludzi IP: 80.50.234.* 17.08.10, 08:29
      na forum czytałem wypowiedzi ludzi, którzy znają tamtejsze trójmiejskie realia i opisywali, że podobno Iwona wożona była często do domu jakiegoś znanego lokalnego alfonsa i prawdopodobnie krytycznego dnia była u niego na imprezie. Ktoś zna może ten wątek?
      • labandera o powiązaniach Iwony z szemranym towarzystwem i 17.08.10, 10:31
        Nowe światło w sprawie rzuca dziewczyna, która twierdzi, że znała Iwonę. Według
        niej latem 2009 r. Iwonę Wieczorek w sopockim "Dream Clubie" wypatrzył niejaki
        "Krystek", znany jako ten, który rekrutuje młode prostytutki. więcej:

www.wiadomosci24.pl/artykul/internautka_moze_wskazac_nowy_slad_w_sprawie_zaginionej_154630.html
        • Gość: duzy Re: o powiązaniach Iwony z szemranym towarzystwem IP: 78.46.79.* 17.08.10, 12:02
          o kto krystka nie zna :) widac, ze zadko w sopocie bywasz
    • Gość: pe a dlaczego wyklucza się samobójstwo ? IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.10, 08:58
      Może ona się utopiła.
      • Gość: duzy Re: a dlaczego wyklucza się samobójstwo ? IP: 78.46.79.* 17.08.10, 12:16
        chyba z morzu swojej wyobrazni. pracowniku urzedu skarbowego prosze
        pracowac a nie siedziec tu na forum!
    • Gość: xxxxx Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.cwd.waw.pl 17.08.10, 09:03
      Strasznie podobna sprawa do tej z Olsztyna. W podobnych
      okolicznościach zagineła Tatjana T niestety znaleziono ją martwą
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Odnaleziono-cialo-studentki,wid,8270069,wiadomosc.html
    • Gość: gość Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 09:23
      ja czytałem że od dwóch lat umawiała się z facetami z netu na sponsorowane
      spotkania..
      • hollowcat Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 17.08.10, 10:06
        > ja czytałem że od dwóch lat umawiała się z facetami z netu na sponsorowane
        > spotkania..

internet i papier wytrzymają wszystko ;) ja mogę napisać na blogu że mam dwugłowego smoka - też uwierzysz?

nawet do wikipedii miałbym zastrzeżenia, a co dopiero do anonimowych głosów w necie....
        • katiabb Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez 17.08.10, 12:08
          Tutaj jest wypowiedź tej dziewczyny, która na forum pisała o różnych
          powiązaniach Iwony z pomorskim półświatkiem. Ponoć wpis jest już sprawdzany
          przez policję:

wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21184460
    • three-gun-max Na szczęście niedługo sezon się kończy 17.08.10, 09:30
      Wakacje się skończą i dadzą sobie wreszcie siana z "uszczęśliwianiem" czytelników setnynm artykułem na temat tej samej panienki.
      • Gość: aja Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy IP: 212.59.250.* 17.08.10, 10:15
        skoro tu wchodzisz to musi Cię interesować los dziewczyny i nie
        zgrywaj twardziela.
        • three-gun-max Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy 17.08.10, 11:13
          Mnie interesuje jechanie redakcji gazety za takie artykuły :)
          • Gość: ray Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy IP: 193.93.68.* 17.08.10, 14:15
            Męczący już jesteś z tym jechaniem. Jeszcze trochę to k... z lodówki wyskoczysz.
            • three-gun-max Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy 17.08.10, 14:49
              Jeśli się boisz to jej nie otwieraj :)
      • Gość: agia Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy IP: *.swidnica.mm.pl 17.08.10, 16:02
        jeśli nie interesuje cię ten temat to po prostu nie czytaj o
        zaginieciu Iwony a nie badz bezdusznym typem bo to również może
        przydarzyć się komuś z twojej rodziny...
        • three-gun-max Re: Na szczęście niedługo sezon się kończy 18.08.10, 07:59
          No tak, ale ja nie mam znajomych w wyborczej więc moja sprawa pewnie trafi na ostatnią strone :)
    • Gość: boner Ślady dwóch innych kobiet... IP: *.microsoft.com 17.08.10, 09:59
      Oto polska mężatka nad morzem! zabawia sie z każdym napotkanym
      obockrajowcem!
      • Gość: duzy Re: Ślady dwóch innych kobiet... IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:41
        tak jest w UK polki nie chca zadawac sie z polakami. Wrecz gardza
        nimi. natomiast do turka, pakistanca, innego ciapatego biegno
        szybciutko. podobnie do anglikow. dzieci im robia a potem to sie
        nazywa milosc...

nie dziewczyny zaczna szanowac polskich facetow :)
        • three-gun-max Re: Ślady dwóch innych kobiet... 17.08.10, 12:07
          Niestety większość polskich facetów z młodego pokolenia to straszne pipy i wyroby facetopodobne, więc nic dziwnego że dziewczyny wolą zadawać się z obcokrajowcami jeśli tylko mają taką okazję :)
          • Gość: duzy Re: Ślady dwóch innych kobiet... IP: 78.46.79.* 17.08.10, 12:18
            hehe :D mowisz o tych "dziewczynkach"? no cholera nie ma sie jak
            ubrac w sklepach. wszystko robione na te ciotki. w udach uwiera, w
            tylek jakis pasek wchodzi :D

hehe ;)
            • three-gun-max Re: Ślady dwóch innych kobiet... 17.08.10, 13:18
              Oj chłopie, weź się do roboty bo umrzesz jako prawiczek :)
              • Gość: ray Re: Ślady dwóch innych kobiet... IP: 193.93.68.* 17.08.10, 14:17
                A ty w kółko, codziennie pie...sz na ty forum. Jesteś jeszcze nudniejszy niż kretynofil. Get a fucking life!
                • three-gun-max Re: Ślady dwóch innych kobiet... 17.08.10, 14:49
                  I dalej będe :)
    • Gość: pafnucy Mam teorię, że ciało spoczywa na dnie Bałtyku IP: *.microsoft.com 17.08.10, 10:06
      W metalowej skrzyni albo przywiązane do kamieni! Dlatego nie można go
      znaleźć, sprawca ten koleś co szedł za Iwoną - może dała się nabrać na
      trick - pokażę ci moją łódź (po angielsku)!
    • Gość: ktosiek Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.08.10, 10:36
      Ja prześwietliłbym jeszcze raz tego policjanta. Co z tego, że ktoś dal mu
      alibi - może gość ma gdzieś "plecy"! Skoro jak wcześniej gazety podawały, że
      podjeżdżał pod jej dom i nie chciał zakończyć tej znajomości, to mógł zjawić
      się też tamtej nocy.

• Gość: pani gość Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez j... IP: *.gdynia.mm.pl 17.08.10, 10:49
      PO PRZESŁUCHANIU POLICJANTA, GAZETA PISAŁA, ŻE ŚLEDZTWO JEST W KLUCZOWEJ FAZIE. DLACZEGO NIE PODAJĄ TU ŻADNYCH SZCZEGÓŁÓW. CO TO W OGÓLE ZA ALIBI, ŻE NA RĘCZNIKU NIE MA JEJ DNA, SKORO DOTYCHCZAS RĘCZNIK BYŁ PRZYPISYWANY PANU RĘCZNIKOWI. TO JAKIEŚ KOMPLETNE POMIESZANIE LOGIKI!
      • Gość: duzy Re: Sprawa Iwony. Policjant ma alibi, ręcznik bez IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:32
        bzdura, a co to teraz w wakacje malo jest par kochajacych sie w
        lasach, na wydmach, na plazy?

tym recznikiem mogly sobie wytrzec ... 2dziewczyny i jeszcze jeden
        facet. wyrzucili recznik bo po co brac na powrot mokry. facet z
        recznikiem to nie trop!

on nie jest polakiem! osoba w tym wieku - obywatel Polski - nie ma
        takiej budowy ciala oraz tak nie ubiera sie. Jest to osoba z
        ukrainy, litwy, bulgari. Szwed to tez, nie jest. Szwedzi sa szczupli
        i wysocy ale maja inny wyraz twarzy.
    • Gość: kiep taki pomysł na wersje wydarzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 10:58
      dziewczyna kłoci się z chłopakiem, wkurzona i podpita wraca do domu ale do
      niego nie dociera, jedzie do najbliższego portu i kupuje sobie bilet np do
      szwecji (jest wcześnie rano, a więc pierwsze promy z pewnością kursują) bilet
      kupuje za gotówkę. w szwecji ma znajomego o ktorym nikt nie wie łącznie z
      rodziną np. 'internetowy przyjaciel'. Dziewczyna jest wściekła na wszystkich a
      więc olała też rodzinę (tak bunt chyba się zdarza) w szwecji nie oglada
      polskiej telewizji i nie czyta polskich gazet, siedzi z chłopakiem, wróci lada
      moment żeby pokazać wszystkim figę i co wtedy ?
      • Gość: duzy Re: taki pomysł na wersje wydarzeń IP: 78.46.79.* 17.08.10, 11:27
        dokladnie! wtedy osoby, ktore wyznaczyly nagrody czyli 1 milion zl+
        20tys zl+25tys zl powinni te wszystkie pieniadze przeznaczyc na
        poprawe bezpieczenstwa w Sopocie i Gdansku. Doposazyc policje, kupic
        lepsze kamery itp.

Nie, ze Iwonka ucichnie a temat kasy tez.
      • Gość: R. Re: taki pomysł na wersje wydarzeń IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 12:06
        Niestety chyba nie tak.... gdyby miala pieniadze na bilet to
        wczesniej podjechalaby tam taxi....
        • Gość: duzy Re: taki pomysł na wersje wydarzeń IP: 78.46.79.* 17.08.10, 12:20
          dokladnie. tam gdzie ja ostatnio widziala kamera jest postoj taxi.
          kilkadziesiat metrow w lewo. jej po prostu nie zalezalo na powrocie
          do domu :) ciekawe na ile byla ubezpieczona ;)
      • Gość: vandav Re: taki pomysł na wersje wydarzeń IP: *.138.203.133.bredband.tre.se 17.08.10, 12:54
        promy do szwecji odplywaja dopiero o godz 18 tak wiec zapewne
        wytrzezwiala do tej pory ....ja sadze ze ukartowala to aby zrobic na
        zlosc rodzinie i chlopakowi a teraz jak juz ktos wspomnial jest jej
        glupio wrocic .....byc moze tez sie polasila ze znajomymi na nagrode
        i ukartuja porwanie a kasiorke zgarnie jakas kolezanka ze niby ja
        tam widziala .....hmmmm nie wiem co sadzic o tym zniknieciu poniewaz
        po takim czasie najaw wychodza rozne brudy tej dziewczyny tzn
        umawianie sie przez neta ...to jest chore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka