mnietas1 18.08.10, 14:30 Dzisiaj internet w UPC (Wrzeszcz) strasznie muli, a nie mogę się dodzwonić, ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirski Re: UPC 19.08.10, 08:01 Nie narzekaj na UPC! W Satrze to dopiero muli, strzyka .... a na kanale TVP1 ukazuje się napis "Kanał kodowany":( i reszta czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnietas1 Re: UPC IP: *.chello.pl 19.08.10, 20:16 Faktycznie TVP1 powinni zakodować;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: UPC IP: *.net.stream.pl 20.08.10, 14:51 SATRA juz przeciez nie istnieje.. Przejal ja STREAM i wszystko siadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: UPC 21.08.10, 19:53 Gość portalu: kuma napisał(a): > SATRA juz przeciez nie istnieje.. I znowu masz rację:) To siła przyzwyczajenia.... Ze STREAM'em zawarłem umowę, zgodnie z którą, przesyłanie danych internetowych ma się odbywać z prędkością 4Mb/sek. Modemu nie wymieniono, a on dalej przepuszcza dane z prędkością 512Kb/sek. Ta firma powinna paść. Ja im w tym pomogę:O zmieniając operatora. Konkurencja to jednak wspaniała rzecz:D Odpowiedz Link Zgłoś