Gość: ewa IP: *.chello.pl 24.08.10, 10:19 No i co z tego, że nie ma licencji, sensacja. dobrze, że koś szuka, przestańcie się czepiać i szukać sensacji. Czy artykuł napisany jest przez studenta? Dlaczego nie podpisany imieniem i nazwiskiem, wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volter Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 11:04 Moze ktos chce zaszantazowac Rutkowskiego, zeby odpuścił i nie złapał sprawcow. Nieprzypadkowo teraz mu to wyciagaja, jak juz wie co sie stało. Jak oskarzal przypadkowych ludzi z monitoringu, to nikt mu nie groził więzieniem. Cos czuje, ze sledztwo zostanie umorzone z braku dowodow. Moze za kilka lat beda jakies "przecieki" o tym co sie stało z Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: *.159.48.114.static.crowley.pl 24.08.10, 11:29 Przestańcie już o tym ciągle pisać. Nie ma żadnych nowych wątków w sprawie, więc po co ciągle miętolić te same tematy. Czyżby nic innego się już nie działo w 3-mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 26.08.10, 20:58 Gość portalu: Ja napisał(a): > Przestańcie już o tym ciągle pisać. Nie ma żadnych nowych wątków w > sprawie, więc po co ciągle miętolić te same tematy. Czyżby nic innego > się już nie działo w 3-mieście? Ale jak Ci nie pasi nie czytaj, ja np "NIE" Jerzego Urbacha nie czytam wcale i jest mi dobrze, piękne jest prawo wyboru i wolności, szkoda tylko że tak duo ludzi ktoś tych dóbr pozbawia, czyżby dla swojej dzikiej przyjemności tylko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogggo Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: *.chelmnet.pl 24.08.10, 11:40 Gdańscy redaktorzy apelowali już o dymisje w policji,teraz odwołują detektywa.GW rozkleja własne plakaty w Gdańsku "szukamy Iwony". Tak będzie wyglądać V RP.Super. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Czyżby za tym zniknięciem MAFIA stała? 24.08.10, 12:36 Bez uzasadnionych wątpliwości za tym wszystkim muszą stać potężne siły, policja miała zakaz od samego początku podjęcia działań, potem wizjoner zaczął szkodzić wyjawiając prawdy, a teraz nawet Rudkowskiego robiony jest coraz mniejszy. Wielka i potężna siła Mafii w Polsce - przyznacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: Czyżby za tym zniknięciem MAFIA stała? 24.08.10, 12:50 oczywiście a wielka mafia już czycha na twoje organy może oprócz mózgu więc idź sprawdź czy zamknłęś drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czyżby za tym zniknięciem MAFIA stała? 24.08.10, 13:01 gelbigel napisał: > oczywiście a wielka mafia już czycha na twoje organy może oprócz mózgu więc idź > sprawdź czy zamknłęś drzwi PRZEGLĄDAM MEDIA I WIDZĘ ZE WYJĄTKOWO OD LAT WSZYSCY JEJ Z RĘKI JEDZĄ I SA BARDZO POSŁUSZNI, TU JAK W WYLĘGARNI PRAWIE - PRAWDA? zamknąłem ale okno mam na wszelaki wypadek otwarty i kilka gnatów pod ręką Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Czyżby za tym zniknięciem MAFIA stała? 24.08.10, 13:10 Głosy ci to powiedziały? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czyżby za tym zniknięciem MAFIA stała? 24.08.10, 14:26 three-gun-max napisał: > Głosy ci to powiedziały? Może tak: jest to jedna z najbardziej sprzedajnych grup zawodowych, a i o dyskrecji raczej nie należy nic mówić - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horus Apel do policji IP: *.217-171-62.tkchopin.pl 24.08.10, 12:49 Róbcie naloty na agencje towarzyskie "burdele" w całym kraju.Aż do skutku, a Iwona się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Apel do policji 24.08.10, 13:02 Gość portalu: Horus napisał(a): > Róbcie naloty na agencje towarzyskie "burdele" w całym kraju.Aż do > skutku, a Iwona się znajdzie. No to teraz żeś zajebał z grubej rury ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: 212.109.135.* 24.08.10, 12:54 No to chyba dobrze że szuka... A wy szukacie dziury w całym atakując Rutkowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 24.08.10, 13:10 Taa szuka i szuka a 15 tys. już wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Znowu... 24.08.10, 13:09 Sezon się kończy, dalibyście już spokój z tą Iwoną. Wyborcza już i tak się wystarczająco ośmieszyła tak nachalnie wciskając ten temat i promując byłego detektywa Rutkowskiego. Innych zaginionych nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Znowu... 25.08.10, 02:33 three-gun-max napisał: > Sezon się kończy, dalibyście już spokój z tą Iwoną. Wyborcza już i tak się wyst > arczająco ośmieszyła tak nachalnie wciskając ten temat i promując byłego detekt > ywa Rutkowskiego. > > Innych zaginionych nie ma? Będą jak tak będzie się działo, spox Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 24.08.10, 13:12 To może ja pobawie się w chirurga? Co z tego, że nie mam licencji, ważne że leczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe IP: *.85-237-188.tkchopin.pl 26.08.10, 09:58 jeżeli byłeś chirurgiem ( i to dobrym ) a straciłeś prawo wykonywania zawodu to możesz się bawić w lekarza, przecież wiedzę i doświadczenie posiadasz skoro PRACOWAŁEŚ w zawodzie. Brak papierka NICZEGO nie zmienia :)))) gdyby to miało uratować czyjeś życie to z pewnością jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x porwana do burdelu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 13:31 najnowszy artykul z innej witryny mowi, ze mogla byc porwana i wywieziona do burdelu chociaz wczesniej kazdy mowil, ze taka ewentualnosc praktycznie nie istnieje a ostatnio ta slynna teoria ze ktos spowodowal wypadek, potracil Iwone i zamiast jej pomoc to zabral cialo ludzie, nie wiem jak Wy, ale ja odnsoze wrazenie, ze te teorie sa takie jak nasze, jedyna roznica jest taka, ze jak powie to Malgosia w internecie, to jest to nic, a jak przyciskany przed dziennikarzyne rzecznik prokuratury powie "nie wykluczamy takiej mozliwoscii" zapytany o to, czy Iwone mogl ktos porwac do burdelu, to zaraz mamy oficjalna nowa teorie :/ skad inad, jesli ktos ja porwal do Burdelu, (zlaozmy na chwile taka ewentualnosc), to co zrobil z nia, jak okazalo sie, ze szuka jej cala Polska? inna sprawa, to gdzie sa te nielegalne burdele? w Holandii pelen legal, do wyboru do koloru, nie wiem gdzie sa te burdele w ktorych panienki sa trzymane na sile przeciez jak klient ma do wyboru do koloru panienki co lasza sie do niego w Red Light District, to nie bedzie szedl do jakiegos obskurnego, podziemnego burdelu w ktorym dziewczyny pracuja wbrew ich woli (co na pewno byloby widac po ich "zaangazowaniu") Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sutenerstwo ??? 24.08.10, 14:35 Gość portalu: x napisał(a): > > > najnowszy artykul z innej witryny mowi, ze mogla byc porwana i > wywieziona do burdelu chociaz wczesniej kazdy mowil, ze taka > ewentualnosc praktycznie nie istnieje > Pieprzą ludzie głupoty, do pracy w burdelach, czy przy trasach kurewek i różnej maści innych dziwek nie brak i nikt nie musi kobiet przypadkowych z ulicy zgarniać i na siłę uszczęśliwiać, no może po za małymi wyjątkami, gdzie z cichodajek należny podatek sutenerzy muszą ściągnąć by mieli na zapłacenie haraczu, by jak np. teraz cicho o nich w mediach było - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Sutenerstwo ??? 24.08.10, 19:34 To jak tam rozwija się ładnie ta bardzo dochodowa gałąź przemysłu rozrywkowego, czy przez ten pieprzony szum medialny ma niepowetowane straty tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: porwana do burdelu ? 25.08.10, 08:08 Z tymi porwaniami do burdelu to kolejna urban legend. Łatwiej i mniej ryzykownie jest sprzedać kilogram koki niż bawić się w porywanie dziewczyn z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: porwana do burdelu ? 25.08.10, 12:30 Jak wykluczy się wiele to pozostaje jedno tylko i to być może ten klucz? A to ze jeszcze pamiętamy o Iwonie i ktoś coś tu sporadycznie doda świadczy tylko o jednym, ze jednak nie zatracamy człowieczeństwa, ale pomyśleć co w takich "ludzi" psychice siedzi i skąd w nich tyle poczucia nadczłowieczeństwa, że uzurpują sobie prawo do decydowania o innych nawet życiu? Na pohybel z takimi ?! I niechaj tak się stanie, mocy przybywaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: porwana do burdelu ? 26.08.10, 10:04 Ale dlaczego akurat do burdelu skoro nie ma takiej praktyki. Czemu nie do nielegalnej fabryki dżinsów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 13:49 Zobaczcie na forum gp24, ktos daje negatywy przy b.wielu wypowiedziach, zniecheca nowych uzytkownikow, ktorzy pozniej dowiedzieli sie o sprawie, zniecheca starych do pisania tam,zalezy mu zeby za wszelka cene wyciszyc ten temat, zeby to forum, ktore miało najwyzszy poziom i najwieksza ogladalność, zamilkło. Moze to ktos powinien sprawdzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 14:46 moim zdaniem ta dziewczyna poszła na plażę, utopiła się i pewnie gdzieś teraz pływa... Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 24.08.10, 19:49 Bardzo dziwna wypowiedz. Chyba rzeczy by zostaly na plaży? Powinno się sprawdzić, kto to pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 20:39 pewnie ciuchy powinny zostać, a z drugiej strony to nie wiem, może miała jakaś załamanie nerwowe, do tego alkohol... kurcze przecież rzeczy (tzn buty i torebkę) mógł zabrać pierwszy lepszy żul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzy :) IP: 78.46.79.* 24.08.10, 14:46 Niesamowita wiadomość. A jeszcze niedawno na tej stronie czytałem OHY i AHY jaki to P. Rutkowski nie jest super i wogóle. Ośmieszenie. Dziennikarze zamiast być bezstronnymi i opisywać sprawy bez emocji łykają wszystko co im podsunie się pod nos :D ŻENUA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel filmik o Iwonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 14:52 znalezione na youtube www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzy Re: filmik o Iwonie IP: 78.46.79.* 24.08.10, 15:10 bez przesady i histerii. Musimy cierpliwie czekac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgehrteh a ja domagam sie WIECEJ info o Iwonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 15:16 sprawa nie moze ucichnac , trzeba cisnac prokurature niech traktuje ja priorytetowo jak Iwona sie nie znajdzie to juz nikt nie ebdzie mogl sie czuc bezpiecznie ! slyszalem o petycji do MSW i Komendy Glownej Policji, popieram takie kroki, i wszelkie inne zmierzajace do jeszcsze wiekszego naglosnienia tej sprawy PISZCZIE O NIEJ DZIENNIKARZE, TRZYMAJCIE REKE NA PULSIE, MUSIMY SIE DOWIEDZIEC CO SIE STALO Z IWONKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: a ja domagam sie WIECEJ info o Iwonie IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.08.10, 15:37 Czy gdzies zostalo napisane, czego Rutkowski dowiedzial sie w Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschesier Re: a ja domagam sie WIECEJ info o Iwonie IP: *.chello.pl 24.08.10, 22:20 Genau ! trzeba pisac o tym i naciskac zeby sie madchen znolozla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem ... IP: *.toya.net.pl 24.08.10, 16:25 No to juz skanadal...nie pozwolili mu na prowadzenia ślectwa w sprawie Iwony...to nadaje sie do gazety!Rzecznik policji do dymisji...ze skutkiem natychmiastowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabiss A od kiedy trzeba mieć licencję żeby kogoś szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 17:22 A to od kiedy trzeba mieć licencję żeby kogoś szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 24.08.10, 17:46 Licencja, licencją ale nie o to chodzi, chcemy odnaleźć tylko dziewczynę, jedną z pośród tysięcy bezpowrotnie zaginionych ludzi. Doskonale mogła też skorzystać z czyjejś życzliwej propozycji podwiezienia jej pod dom tym bardziej ze tyle drogi pokonała na boso i być może odczuwała zmęczenie, a nie musiała to być osoba z bliskich znajomych, przyjaciół, mógł być to np. dobrze znany z widzenia jakiś mieszkań osiedla, no to teraz się zacznie grzebanie w pamięci, kto z domowników tamtego ranka był po za domem w tym jeszcze wybył, lub w tym czasie powracał autem, o i sprawdzanie własnych piwnic się zacznie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnonorx za co Rutkowskiemu zabrano licencje? IP: *.chello.pl 24.08.10, 18:38 Pamietam ze klopty jego zaczely sie gdy do stanów poleciał bo Polska ekstradycji nie mogła załawić (chyba w sprawie Papały) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: za co Rutkowskiemu zabrano licencje? 24.08.10, 19:22 Gość portalu: xnonorx napisał(a): > Pamietam ze klopty jego zaczely sie gdy do stanów poleciał bo Polska > ekstradycji nie mogła załawić (chyba w sprawie Papały) Więcej pytań nie mam -- "I diabeł ma sprawiedliwe i czyste sumienie w zależności od tego, w co wierzy." - Hagiwara Sakutaro Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: za co Rutkowskiemu zabrano licencje? 26.08.10, 20:30 Gość portalu: xnonorx napisał(a): > Pamietam ze klopty jego zaczely sie gdy do stanów poleciał bo Polska > ekstradycji nie mogła załawić (chyba w sprawie Papały) No właśnie a sprawa morderstwa Papały już jest wyjaśniona? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ??? 24.08.10, 21:15 "Od tajemniczego zniknięcia 19-latki mija pięć tygodni. Mimo zakrojonych na dużą skalę poszukiwań nie znaleziono po niej żadnego śladu. Nie pomogło ani poszukiwanie świadków przez media, ani zainteresowanie internautów." Czy to już oznacza koniec działań i że nic więcej nie da się robić,a może jednak Interpol wypadało by o pomoc poprosić, na wyższym poziomie ta instytucja i ma wyniki - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 17.09.10, 16:21 Gość portalu: ewa napisał(a): > No i co z tego, że nie ma licencji, sensacja. A to z tego,że jak mu cofnięto,to nie ma prawa tego fachu wykonywać. Spróbuj może pobawić się w ginekologa,stomatologa lub jakiegokolwiek innego specjalistę a potem tłumacz,że też możesz to robić. Były ZOMO-wiec Rutkowski to taka gnida,że wejdzie wszędzie tam,gdzie tylko choć trochę o nim będą pisać lub pokazywać jego zakłamaną gębę. Przy sprawie Olewnika już się "wykazał" marny naciągacz.Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywe 19.09.10, 01:28 odlewników doił z kasy kto tylko mógł Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 I nie musi 20.09.10, 21:56 Rutkowski szuka zaginionej Iwony, a detektywem nie jest, ma od tego ludzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś