Dodaj do ulubionych

buty bronx

04.09.10, 15:13
Cześć

Czy ktoś może wie, czy w Gdańsku lub Gdyni jest sklep z butami marki bronx??
Obserwuj wątek
    • marikaso Re: buty bronx 08.09.10, 15:05
      w Heavy Duty w Galerii Bałtyckiej mają (przynajmniej ostatnio mieli trochę butów Bronx). I jeszcze w jednym sklepie w GB- jak wchodzisz od strony Grunwaldzkiej, to po prawej stronie, niedaleko wejścia.
    • Gość: kijek Re: buty bronx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 11:27

maly wybor ale lepsze to niz nic - goertz17 w GB
      • Gość: katka Re: buty bronx IP: *.net.stream.pl 21.12.10, 15:57
        Odradzam sklep Gortz w Galerii Bałtyckiej. Po 4 dniach - nawet nie chodzenia po śniegu, tylko jazdy samochodem - starł się tył buta za 460 zł z tej pożal się Boże firmy. Reklamacja odrzucona przez rzeczoznawcę, bo to "uszkodzenie mechaniczne wskutek specyficznego użytkowania". Nie wiedziałam, że w butach tej firmy nie można jeździć samochodem... BARDZO NIE POLECAM, chyba, że chcecie w kozakach wyłącznie leżeć na kanapie i pachnieć.
    • Gość: Anna Re: buty bronx IP: *.centertel.pl 16.09.10, 16:27
      Hej,

czy ktoś się może orientuje gdzie został przeniesiony sklep z butami bronx, który znajdował się w Gdańsku w City Forum??

• Gość: monikus.1 Re: buty bronx IP: *.pruszcz.mm.pl 15.10.10, 20:31
        Co do tych butów to w Galerii Bałtyckiej lipa. byłam tydzień temu i znalazłam w Goertz tylko jeden model. W HD nie mieli nic.
      • Gość: ag Re: buty bronx IP: *.chello.pl 17.10.10, 12:50
        Sklep z City Forum chyba został po prostu zamknięty. Kiedyś był podobny sklep przy Świętojańskiej w Gdyni, ale nie wiem, czy nadal tam jest.
        • dalenne Re: buty bronx 18.10.10, 10:06
          Był w Gdyni firmowy sklep Bronxa.
          Niestety zamknęli.
          Pozostaje kupno via net, ale z bronxami trzeba uważać na rozmiar :/
          • Gość: binia Re: buty bronx IP: *.centertel.pl 23.11.10, 01:39
            dziekuje wam strasznie za odpowiedzi, ide jutro na polowanko bronxow hihi
          • Gość: Aneta Re: buty bronx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 22:34
            A czemu trzeba uważać na rozmiar? Tzn lepiej brać mniejsze czy większe ? ;-) zwłaszcza o kozaki mi chodzi?
            • Gość: Modliszqua2 Re: buty bronx IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 13:43
              w sklepach stacjonarnych bardzo rzadko można je znaleźć jeśli się już pojawiają to jest ich bardzo mało i nie taki model jaki by mi pasował.
              Najlepszą kolekcje butów bronxa widziałam jak na razie na stronie sklepu schaffashoes.pl
              w większości to jest zeszłoroczna kolekcja ale przynajmniej po obniżonych cenach ją mają
              • Gość: basiulaz Re: buty bronx IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 13:30
                Jeszcze na www.butyk.pl spory wybór :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka