Dodaj do ulubionych

Najgorszy fryzjer w Gdańsku

04.09.10, 22:03
Proponuję wpisywać tu najgorszych fryzjerów wraz z uzasadnieniem swojej oceny, ku przestrodze
innym. Sama dałam się skusić pozytywnej opinii przeczytanej w internecie i teraz chciałabym ostrzec
inne internautki.
Jako pierwszą typuję panią Patrycję z salonu Lucyna na Strzelców Karpackich 5. Ta kobieta nie ma
pojęcia o fryzjerstwie , tak mi schrzaniła jednym strzyżeniem włosy, że wiele miesięcy minie, zanim
odrosną .Wyszłam z tego salonu z bezkształtną fryzurą, z tyły powycinaną w krzywe i nierówne
schodki
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.strazgraniczna.pl 28.01.14, 11:46
      Najgorszy fryzjer w Gdańsku to pani z salonu LUI przy ul. Lektykarskiej. Na moich włosach blond miał być "ombre". Wyszły najpierw buraczkowe odrosty, po drugim farbowaniu zamalowane ciemnym brązem buraczkowe odrosty i zielone (khaki) końcówki. Trzecie farbowanie na ciemny brąz "ukryło" (do 1 mycia) mój KOSZMAR. Tragedia!!!!!!! Nie polecam i ostrzegam!!!!
      • Gość: Salon Lui Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 15:04
        droga pani...a kto przyszedl na koloryzaje po zabiegach olejkami sylikonowymi i nie powiedzial o tym fryzjerowi ? zadna farba nie miala mozliwosci zalapania koloru, wyjasnialismy to ...
        • Gość: Do salonu Lui Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.vc.shawcable.net 06.03.14, 18:32
          A co to konfesjonal ?????? przychodze do fryzjera i prosze mi wykonac usluge fryzjerska za,ktora place i tyle w temacie........zlej baletnicy przeszkadza rabek spodnicy.....buuuuuu....i do roboty bo z taka jakoscia za takie pieniadze to kierunek =zielona trawka-......i znowu buuuuuuuuu
          • Gość: sandra Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 21:19
            fryzjer to nie cudotworca, rabek nie przeszkadza, ale nierowny parkiet juz napewno...
          • Gość: Beata Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.14, 08:21
            Wykupiłam grupon na podcięcięcie włosów. Włosy miały być podcięte i lekko ścieniowane więc żadna filozofia dla przeciętnej nawet fryzjerki. A jednak! Tył poszarpany od góry i jakby odcięty od dolnej części włosów, krzywe boki.......koszmar!!!! Nie wspomnę o uczesaniu o ile to co miałam na głowie to było uczesanie. Wychodząc od fryzjera chcemy czuć się piękne i iść z podniesioną głową a ja chciałam być niewidoczna!!!!! Muszę niestety wydać kolejną kwotę i pójść do sprawdzonego zakładu. Bywam klientką salonu chodząc do pani Luizy na zabiegi kosmetyczne i z nich jestem zadowolona. Pani Luizo, proszę o dobieranie wykwalifikowanego personelu nie psując sobie dobrej opinii, na którą sobie pani jako kosmetyczka wypracowała. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów ale fryzjerki nie polecam.
            • Gość: Beata Re: salon Lui IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.14, 08:25
              Wykupiłam grupon na podcięcięcie włosów. Włosy miały być podcięte i lekko ścieniowane więc żadna filozofia dla przeciętnej nawet fryzjerki. A jednak! Tył poszarpany od góry i jakby odcięty od dolnej części włosów, krzywe boki.......koszmar!!!! Nie wspomnę o uczesaniu o ile to co miałam na głowie to było uczesanie. Wychodząc od fryzjera chcemy czuć się piękne i iść z podniesioną głową a ja chciałam być niewidoczna!!!!! Muszę niestety wydać kolejną kwotę i pójść do sprawdzonego zakładu. Bywam klientką salonu chodząc do pani Luizy na zabiegi kosmetyczne i z nich jestem zadowolona. Pani Luizo, proszę o dobieranie wykwalifikowanego personelu nie psując sobie dobrej opinii, na którą sobie pani jako kosmetyczka wypracowała. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów ale fryzjerki nie polecam.
              • Gość: Lui Re: salon Lui IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 13:29
                Przykro mi , ze jest pani nie zadowolana, natomiast nasza fryzjerka jest wykwalifikowana i nadal sie szkoli, ma bardzo duze grono stalych klientow, ktorzy sa zadowoleni, ja jako pracodawca tez jestem z niej zadowolona ( lepszego pracownika nie mialam ) czasami jest tak, ze nie trafi sie w czyjs gust lub oczekiwania.
                Dziekuje za dobra opinie na moj temat.
                Pozdrawiam
                • Gość: Do Lui Re: salon Lui IP: *.vc.shawcable.net 25.03.14, 16:09
                  Jestem bezstronna osoba.....ale podoba mi sie postepowanie wlascicielki zakladu ...tak zwyczajnie ....Przepraszam.....,a nikt z nas nie jest PERFEKCJONISTA.....Pozdrowienia dla zakladu i zycze sukcesow....Marek.....
                • Gość: zara Re: salon Lui IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.14, 22:34
                  Kpina- wykwalifikowana hehe. Ciekawe jak można trafić w gust klienta serwując mu buraczkowo jakieś tam koloru wlosy. To nie fryzjerka to ułom.
      • Gość: Anonim Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.range109-150.btcentralplus.com 27.04.14, 17:08
        Najgorszy fryzjer w całym Trójmieście,jeżeli można wogóle nazwać te Panie fryzjerkami!!!!przszyszłam do tego niby salonu z długimi zdrowymi czarnymi włosami i poprosiłam o zejście z tego koloru do brazu,powiem tak to co zrobily mi z wlosami KOSZMAR!!!na grzywce mialam trzy kolory a to co dzialo sie z tylu glowy nie do opisania!!!po czym uslyszalam stwierdzenie powinna Pani sie cieszyc ze taki kolor wyszedl!!!!!W prawdziwym salonie fryzjerskim Dwie Panie Fryzjerki nakładały mi 5 różnych kolorów farb aby doprowadzić mi włosy do JEDNEGO koloru włosów,musiały zneutralizować zielen,czerwien,braz,blond i oczywiscie zciac ponad 10 cm bo włosy były spalone,ciagneły sie jak guma!!!! wlascicielka salonu powiedziala ze takiego KICZU nie widziala!!!!!OSTRZEGAM!!!!!!!!
        • Gość: Hmmmm Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.vc.shawcable.net 28.04.14, 04:53
          Hmmmm Ty jestes ciekawa osoba opisujesz zaklad ,fryzjerki tylko podstawowe pytanie gdzie nazwa zakladu,ul,nr itp ??????
        • leninowo Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku 21.06.14, 13:34
          Także uważam, że ten fryzjer to porażka. Dałam się namówic koleżance na zakup grouponu, że niby tanio i fajnie. Fryzjerka bardzo miła i dokładna, ale pracują na fatalnych farbach!!!!!!!!!!Włosy mi się zaczęły kruszyc, kolor zmywał się obłędnie szybko, jaka cena taka usługa niestety :( Mojej koleżance fatalnie zrobili ombre, poprostu nie polecam, szkoda włosów
        • Gość: kes Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.14, 16:42
          Podzielam negatywne opinie!!!Szanowna Pani Pseudo-fryzjerko powinna Pani kopać doły, a nie do włosów się dobierać. Karma wraca i zyczę wszystkiego najgorszego!!! A innych ludzi ostrzegam- nie chodźcie tam, bo bedziecie mieli na głowie to, co ja teraz. Ta pani nie powinna pracować w zawodzie.
      • Gość: gosik Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.14, 16:30
        tez trafiłam do tego salonu , nie na groupon ale i tak wyszłam mega niezadowolona, fryzjerka niby słucha a i tak robi po swojemu, ceny takie sobie jak na jakość obsługi, nie polecam, szkoda kasy
        • Gość: milka Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.chelmnet.pl 17.07.14, 12:26
          zgadzam się, ja też jestem mega niezadowolona, tak zniszczono mi tam włosy że musiałam mocno ściąć i wybrać się na poprawkę do salonu z prawdziwego zdarzenia, gdzie fryzjerki łapały się za głowę co mi zrobiono z włosami pięknymi włosami, koszmarne doświadczenie, przestrzegam przed koloryzacja w tym salonie, lepiej dołożyć parę groszy i pójść gdzieś gdzie pracują na dobrych farbach...
          • Gość: kes Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.14, 21:54
            APELUJE DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN, KTORE KORZYSTALY Z USLUG TEJ PANI!!!

Dziewczyny nie pozwólmy na to, aby pokrzywdzonych było więcej. Każda z nas ma opinię salonu fryzjerskiego i pracujących tam ekspertów , gdzie naprawiałyśmy spartaczoną robotę. Nalezy zakończyć tę farsę i pociagnąc fryzjerke do odpowiedzialnosci. Nie może być tak, ze kazda z nas musi sama radzić sobie z problemem po wizycie a ona czuje się bezkarna i wykonuje zawód dalej
            • Gość: lilka Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.chelmnet.pl 26.07.14, 09:17
              Popieram, NAJGORSZY FRYZJER TO SALON LUI NA LEKTYKARSKIEJ W GDANSKU!!!!! Ostrzegam wszystkich przed zabiegami fryzjerskim w tym salonie, myślę że osób skrzywdzonych przez tą fryzjerke znajdzie się więcej bo sprzedają groupony!!!! Nie kupujcie!!!!
              • Gość: ~andzia Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.chelmnet.pl 27.07.14, 15:11
                Dziękuję za informację na temat tego salonu bo zastanawiałam się nad kupnem grouponu ale się przestraszyłam po waszych komentarzach i pójdę do swojej starej zaufanej fryzjerki ;-)
              • blublue85 Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku 26.08.14, 10:40
                Kupilam Groupon i chyba nie pojde :(
                Ide na slub w weekend i nie chce wygladac jak obszarpaniec.
                Szkoda, ze nie przeczytalam tych opinii zanim kupilam kupon i umowilam sie na wizyte.
                Fryzjerka wszedzie ma koszmarne opinie , dziwie sie ze nadal tam pracuje, a troszke boje sie oddac glowe w takie rece. Salon bardzo na tym cierpi.
                Dziekuje za przestroge.
            • Gość: lilka Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.chelmnet.pl 26.07.14, 09:21
              Oj zgadzam się z Panią, ja też ratowałam włosy w innym salonie bo wstyd było chodzić, już nie mówiąc o stanie moich włosów, przeszłam koszmar przez ten salon
            • Gość: ~andzia Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.chelmnet.pl 27.07.14, 15:12
              Popieram!!!!!
      • Gość: ... Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 11.09.14, 18:57
        Ups. Kupiłam grupon i właśnie siedzę na fotelu u fryzjera na ul.lektykarskiej w gdańsku. Dopiero teraz zaczęłam czytać forum. I się wystraszyłam. Hmmm nie mówiąc już o tym iż musiałam podpisać papier ze włosy robione są na moja odpowiedzialność ponieważ jak to panie stwierdziły iż mam siano na głowie. I nie dają gwarancji ze włosy mi nie wypadną bądź się nie porusza. Chyba same chciały mnie bardzo zniechęcić żebym jednak tego baleyage nie robiła. :(
    • Gość: loli Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.14, 22:00
      Pani Paulinka z Salony PIĘKNOŚCI (haha) LUI PRZY ULICY LEKTYKARSKIEJ W SRÓDMIEŚCIU .
    • Gość: Ada Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 22:34
      W salonie Lui brak dobrej i profesjonalnej siły. Farby jakieś zarąbiście nieciekawe, wychodzisz z salonu Lui i od razu chcesz iść znowu do fryzjera bo nie widać na głowie tego straconego czasu. Tym kobietom które pracują w tym "salonie" absolutnie nie zależy żeby kobiety ładnie wyglądały i wychodziły z tego zakładu zadowolone ... STRATA CZASU I PIENIĘDZY. NIEUCZCIWA GRA W KLOCKI !!!
    • Gość: DDD Re: Najgorszy fryzjer w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.15, 12:16
      Czytam udostępnione na tej stronie komentarze i mam wrażenie, że byłam w zupełnie innym miejscu!!! Pierwszy raz wykupiłam grupon- wizyta u Pani Eweliny przebiegła bardzo pozytywnie, zarówno farbowanie jak i strzyżenie bez zarzutu(szczerze obawiałam się, że za cenę grupona zostanę potraktowana bez zaangażowania, ale wręcz przeciwnie Pani fryzjerka potraktowała mnie z dużym profesjonalizmem), wróciłam ponownie po jakimś czasie i ponownie byłam bardzo zadowolona. Dodatkowo idąc na wesele umówiłam się na czesanie, które też oceniam bardzo dobrze. Na pewno tam wrócę i polecam jak najbardziej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka