Dodaj do ulubionych

Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod...

IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:23
Kto jeszcze zastanawia się na kogo oddać swój głos w niedzielnych wyborach, to gorąco polecam uwadze dzisiejszą debatę telewizyjną fułek-karnowski:

www.tvp.pl/gdansk/publicystyka/kosc-niezgody/wideo/odc-30112010/3486711
Fułek po raz kolejny pokazał że nie ma pojęcia o tym co się dzieje w Sopocie, a poziom jego niewiedzy i niekompetencji jest żenujący, szczególnie biorąc pod uwagę fakt ze 12 lat był wiceprezydentem!!!!!!! nie chcemy w Sopocie rządów Fułka i Kurskiego!
Obserwuj wątek
    • Gość: M53 Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.79.68.* 30.11.10, 21:23
      Typowa Pisowska metoda. Źli ludzie są przeciwko nam. Proponuję wysłać na miasto tytana intelektu i siłowni i w 3 minuty złapie "bandytów" którymi zapewne okażą się Tusk, Schetyna, Putin i rodzina Karnowskiego

Debata to wygrana Karnowskiego. Fułek pokazał brak zdecydowania i nerwy. Nie umiał wypowiedzieć się w 90 sekund.
      • Gość: asdf Re: Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pog IP: *.rev.pro-internet.pl 01.12.10, 00:08
        taa, no pieknie jest same debile i co tam jeszcze Fulek robi w tym towarzystwie, za parawan?
    • Gość: jan debata karnowski-fułek IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:24

debata na korzysc karnowskiego

wygrała kompetencja i wiedza
    • Gość: heniek Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:25
      Kurski Wara od Sopotu!!!!!!!!!
    • Gość: aśka debata karnowski-fułek IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:26
      nawet Jacek Kurski nie był w stanie przygotować Fułka do debaty telewizyjnej, poziom niewiedzy pana Fułka był żenujący, zastanawiam sie co on robił przez te 12 lat w urzędzi chyba tylko pisał książki a poźniej sam je kupował!!!!!!!!!
    • Gość: Filip Kość niezgody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 21:26
      Trzeba być wyjątkowym hipokrytą, aby po 12-tu latach bycia wiceprezydentem apelować: „czas na zmiany”. To zanegowanie i ośmieszenie swojej pracy na tym stanowisku. Trzeba być wyjątkowo bezczelnym, aby głosić hasło: „teraz mieszkańcy”, gdy przez 12 lat nie było się na żadnej, podkreślam, żadnej konsultacji z mieszkańcami (bo trzeba by opowiedzieć się po którejś ze stron a więc i komuś się narazić, a W.Fułek to typowy struś). Trzeba być wyjątkowym oszustem, aby po12-tu latach chowania się za plecami J.Karnowskiego, pisania wierszy, wydawania albumów i bywania na salonach wmawiać, że będzie się 2 razy skuteczniejszym. Mieszkańcy Sopotu nie dajcie się omamić fułkowej, nie wiadomo przez kogo finansowanej propagandzie, nie dajcie się zwieść wyjątkowo oszczerczej, sprowadzonej do poziomu rynsztoka kampanii, (patrz teksty w „Riwierze”) w której stosuje makbetowską zasadę „po trupach do władzy”. Nie ryzykujcie Sopotu. Wybierzcie sprawdzonego, bardzo skutecznego i nie bojącego się podejmować trudnych decyzji gospodarza, który odmienił Sopot. Wybierzcie Jacka Karnowskiego
    • Gość: lamot Sopot nie dla Pis IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:27
      Sopot nie dla PiS-u

No i doczekaliśmy się - dzięki Fułkowi Kurski ma rządzić Sopotem.Zgroza !!!!
      • Gość: Judyta Re: Sopot nie dla Pis IP: 89.77.211.* 30.11.10, 22:29
        Kto ci takich głupot nagadał, chyba twój kolega Kurski ,bo masz wiadomość z pierwszej ręki
    • Gość: edyp Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:28

A może Pan Fułek w długofalowej perspektywie chce zostać Prezesem PIS?
      tak zgrabnie układa się z J. Kurskim . Kto wie ?
    • Gość: krzysztof Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:29
      mam nadzieję, ze w końcu ktoś zrobi porzadek w tym miescie. Mam nadzieję, ze bedzie to Wojciech Fułek i Jacek Kursk
    • Gość: jarek Fułek dogadał się z Pisem IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:30
      fułek już dawno ułożył się z PiS-em
    • Gość: daria Fułek przypomniał sobie o mieszkańcach! IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:31
      Fułek nie tylko przez 12 lat bał się spotykać z mieszkańcami ale bał się wogóle mieszkańców, dlatego ma hasło Teraz mieszkańcy, Wojtek z mieszkańcami to miałeś się spotykać przez ostatnie 12 lat, a nie mamić ich teraz pustymi sloganami
    • Gość: mieszkaniec sopotu Cwaniactwo Fułka! IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:32
      A co z mieszkaniem dla pasierba Fułka, a co z wydawaniem książek z kasy miejskiej i może kandydata na prezydenta też powinno się tak przeswietlić jak Karnowskiego ? Bo dom ma chyba większy, działkę za miastem, 2 samochody, wykupione mieszkanie dla pasierba. Może jemu tez brakuje rachunków ? Nie rzucaj kamieniem bo się odbije.
    • Gość: maciek Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:34
      a ja zawsze byłem za pisem i się tego nie wstydzę! głosuję na fułka!
    • Gość: Jurek Apel do wielbicieli Pana Karnowskiego IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 21:53
      Jeżeli plujecie na Pana Fułka to przynajmniej nie dokonujcie wpisów z tego samego komputera kolejno po sobie
    • Gość: mieszkaniec Fułowi i Kurskiemu dziękujemy!!! IP: 89.73.124.* 30.11.10, 21:56
    • Gość: Jurek Proszę nie kasować wypowiedzi IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 21:58
      Jeżeli plujecie na Pana Fułka to przynajniej nie wpisujcie komentaży jeden pod drugim z tego samego komputera
    • Gość: mieszkanka Sopotu i wszystko jasne! IP: 89.73.124.* 30.11.10, 22:02
      zastanawiałam się na kogo oddać swój głos w niedzielnych wyborach, ale po obejrzeniu dzisiejszej debaty, nie mam już wątpliwości, chcę, żeby moim miastem rządził kompetentny prezydent, który ma wizję i pomysł na nasze miasto a nie rzuca gołosłowne i nic nie znaczące wyznania, mimo,że nie przepadam za Karnowskim oddam na niego swój głos bo życzę dobrze Sopotowi i nie chcę dopuścić do władzy PiS-u w naszym mieście
    • Gość: seba chcesz rządów Pis- u w Sopocie głosuj na Fułka!! IP: 89.73.124.* 30.11.10, 22:03
      chcesz rządów Pis- u w Sopocie głosuj na Fułka!!
      • Gość: dwa wojtki Re: chcesz rządów Pis- u w Sopocie głosuj na Fułk IP: *.rev.pro-internet.pl 30.11.10, 22:51
        powiem wiecej glosujesz na Szczurka tak mi sie wydaje po tym jak sie mu nie udal atak na sejmik i wzial 1 mandat a tak mysli o sejmiku bo go zna jako byly szef zreszta bylejaki.
      • Gość: Stefan Re: chcesz rządów Pis- u w Sopocie głosuj na Fułk IP: 89.77.210.* 01.12.10, 02:09
        A ja nienawidze Pis-u i Kurskiego i bede glosowal na Fulka. Prawdziwi ludzie Platformy sa w Kocham Sopot a nie w sopockiej PO.
        • ma-stika Re: chcesz rządów Pis- u w Sopocie głosuj na Fułk 01.12.10, 08:45
          ale niby kto? Pan Kempa? czy może Pan Hall? bo oprócz tej dwójki w Kocham Sopot nie ma nikogo innego z PO!
    • Gość: bartek Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 22:05
      a czy naprawdę pis jest taki zły? może dajmy mu szansę?
    • Gość: katon3 Plucie z jednego kompa IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 22:06

Heniek = filip = lomot.... oj żałosny ten wasz jad. Że też jeden komp, jeden adres IP tyle może wytrzymać Idź do żony stary, pogadaj tak sobie w tym stylu. Skatuj dzieciaki, upij się i zniknij z sieci. A w niedzielę spokojnie zagłosuj na swego idola,. W poniedziałek oczyść szufladę w Urzędzie miasta i zajrzyj do Sfinksa. Tam będą sami swoi. Albo zajrzyj do prokuratury, tam spotkasz Jacka K.
      • Gość: kukuru Re: Plucie z jednego kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 22:18
        Lepiej bym tego nie ujął,he he eh...
        Tak właściwie to zastanawia mnie ten gość,on tak z "dobroci serca" czy też za pieniądze.
    • Gość: jakub Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: 89.73.124.* 30.11.10, 22:20
      a czy mi się tylko wydaje czy przez całą debatę pan Fułek czytał odpowiedzi z kartki?
    • Gość: kompleks Wroclawia Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: *.rev.pro-internet.pl 30.11.10, 23:05
      Prosze wyborcow jako typowy Polak mam taka teorie, zreszta spiskowa czyli na tryndzie, Pan z Wroclawia ghuru "niby" Polskich samorzadowcow oznajmil ze realna wadza jest tam gdzie jest kasa, kasa jest w sejmikach i strzelil w sejmik, zapatrzony Pan Wojtek Szczurek stworzyl komitet do sejmiku i zabral 1 mandat to na razie, a potem tak sobie mysle zastanowil sie kto Go najbardziej wk.. w rejonie, no kto Karnol to wymyslili Frulka i proponuja ten znak medialnie czytelny ale nie w tym targecie i sprzedaja gawiedzi. Mam nadzieje ze nie do konca bo jeszcze zostanie w Sopocie pare kredytow do zaplacenia i widze Pana Frulka jak sobie z tym poradzi, a ja wiem ze sobie nie poradzi a dlaczego wiem bo sobie przez kilka lat radzilem nie w takiej skali jak Pan Szczurek i inni w znacznie wiekszej, i zycze wszystkiego najlepszego mojemu miastu na prawach naszych a w/g ustawy powiatu.
    • Gość: ola makowska Karnowski-Fułek przed II turą. Prawie się pogod... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 23:09
      PIszę sobie moją opinię a mianowicie z przedstawionych tuyaj komentarzy wynika iż każdy kto się wypowiada to człowiek P. Karnowskiego bądzmy rozsądni, na gołe oko to widać to coś nie tak w tym Sopocie .Nie oglądałam debaty ale stwierdzam że polska to żenada
    • Gość: IP: *.um.sopot.pl Szmatławiec Gazeta oddział 3 miasto - dalej kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 06:32
      Urban w PRL był bardziej obiektywny
    • Gość: Gery przegrał na pewno trus - kompletna żenada IP: 89.79.62.* 01.12.10, 08:49
      Trus - to jest tragedia facet powtórzył 7 x to samo, same oczywistości, zasady jakieś pierdy - no dramat .. co to jest za facio ???, z głębokiej przeszłości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka