Dodaj do ulubionych

Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis

IP: *.Red-79-146-151.dynamicIP.rima-tde.net 08.02.11, 09:25
nie lubie Adamowicza, ale w tym temacie daje mu 100% poparcie! dosc chamstwa, rasizmu i chuliganstwa na polskich stadionach, to sie w koncu musi zmienic!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracodawca Prezydencka pokazówka. IP: *.mlyniec.gda.pl 08.02.11, 09:39
      Panie Prezydencie
      Chciałbym żeby mój 1,5 letni syn w zimie chodził po odśnieżonych chodnikach, i żeby z wózkiem dziecięcym mógł skorzystać z komunikacji publicznej bez wnoszenia go w lektyce po kilometrowych nieodśnieżonych schodach.
      Lubi Pan pokazówki a nie umie Pan zadbać o zwykły porządek na ulicach. Woli Pan zajmować się maziajem ukrytym gdzieś w krzakach.
      Jako osoba która Pana utrzymuje żądam aby wziął się Pan do roboty a nie pracował nad swoim PR-em.
    • Gość: Jakiś Pan Re: Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis IP: *.pl 08.02.11, 10:33
      Gówno wiecie o tym graffiti a się wypowiadacie po wypocinach jakiś 2-3 pajaców z GW. Znaczenia tego graffiti, niezależnie od kolejnych teorii panów redaktorów, nie zmieni się. Mam nadzieję że te graffiti będzie w nieskończoność odmalowywane. Co do pana adamowicza to rusz pan d*** i wyjrzyj poza swój wygodny gabinet. Prawie 2 miesiące śnieg nie padała, a na Przymorzu chodniki cały czas oblodzone i zasypane śniegiem który zalegał i utrudniał codzienne czynności. Mieszkańcy domków jak nie odśnieżą kawałka ulicy to dostają mandaty, więc może jak miasto nie odśnieży to powinien dostać mandat pan prezydent? Z boisk i placów zabaw dla dzieci robione są parkingi, a dzieci albo siedzą w domach i grają na komputerach albo przesiadują pod blokami na ławkach i są od razu uważani za "blokersów" (tutaj stare i jakże lubiane, ale zapomniane już przez GW słówko). Pan chce iść z córką na mecz i nie słuchać bluzgów? A ja chce posłać dziecko do szkoły i żeby nie musiało wysłuchiwać znacznie bardziej kolorowych wiązanek na korytarzach.
    • Gość: ABC Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:35
      Mija drugi tydzień, kiedy to p. Adamowicz zajmuje się arcyważnym problemem napisu na płocie. Panie prezydencie kiedy zabierze się Pan za rozwiązywanie poważnych bolączek mieszkańców Gdańska? Dlaczego w 2011 roku już dwukrotnie musiałem wymieniać elementy zawieszenia w samochodzie? Czy wie Pan w jakim stanie są ulice Gdańska? Czy w końcu mógłby Pan się zabrać do pracy? Te i inne pytania trafiają w próżnię...
    • Gość: mario Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:41
      panie Abramowicz moze trzeba zaczac inaczej wychowywac mlode pokolenia żydów ,bo jaką nienawisc i agresje wbija im sie do głowy i pierze im mózgi od najmłodszych lat,nietolerancje do innych narodów a zwlaszcza Polakow. DZIWNE ZE JESZCZE PAN TU W POLSCE DAJE RADE ZYC.
      Oto przykład jak piora mozgi mlodym zydkom:
      www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmHvT4&feature=related
    • Gość: WMG Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:59
      JA tez bym chcial zeby moje dzieci nie sluchaly brzydkich slow ,ale tego sie nie da wyeliminowac,w szkole juz przeklinaja od najmlodszych klas,na ulicy,itp.
      Moze pana corcia chodzi do prywatnej szkoly i tam jest idealnie?
      Na stadionie zawsze byly i beda takie rzeczy i tego zadnym przepisem sie nie zniesie,bo jak mozna np w czasie derbow nie wyrazac swojej "sympati" do sledzi
    • Gość: KS Adamowicz: Gdańsk lubi obcych, usunąć napis IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 11:03
      Mocodawcy każą, sługa wykonuje i się kaja...
    • Gość: Prawda cię wyzwoli Mieczysław Abramowicz a kwestia kibolska IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 12:22
      "Nie wiem, dlaczego dla części osób nie jest oczywiste, że nie można zgadzać się na propagowanie postaw, które wszyscy normalni ludzi uznają za bandyckie, ksenofobicznie, rasistowskie, antysemickie."
      Hmmm... no cóż, następnym krokiem wg pana "historyka" podejrzewam, że będzie utworzenie obozów koncentracyjnych dla "nienormalnych" i "ostateczne rozwiązanie kwestii kibolskiej".
      Oczywiście wszystko pro publico bono, ku chwale wolności i tolerancji.
      • Gość: Kibic prawdziwy Re: Mieczysław Abramowicz a kwestia kibolska IP: *.metrolink.pl 08.02.11, 13:25
        z więzień też powinniśmy wszystkich złodziei i morderców powypuszczać, bo to tak się nie godzi, że ludzi w zamknieciu się trzyma, co? Brawo Panie Adamwoicz, nie dać się głupim kibolom i pseudoobrońcom demokracji!
        • Gość: Prawda cię wyzwoli Re: Mieczysław Abramowicz a kwestia kibolska IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 14:08
          Jest różnica między mordercą i złodziejem, a kimś kto robi napisy na murach, które się komuś nie podobają. Tak samo jak jest różnica między napisem na murze, a kastetami i pałami. Skoro jakiś "ekspert" może twierdzić, że za napisem stoją kastety i pały, to ja mogę twierdzić, że za nagonką medialną stoją obozy dla "podludzi" (kiboli). Oba twierdzenia są tak samo absurdalne. Ale Ciebie bulwersuje tylko moje. Czemu? Proste, jesteś uprzedzony do kibiców. Najchętniej pozamykałbyś ich, dlatego że mają inne poglądy niż Ty.
        • Gość: mario Re: Mieczysław Abramowicz a kwestia kibolska IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 16:04
          przed kazdymi wyborami to w tzw.tyłek wchodzi tym "kibicom"
    • Gość: dzieki prezydencie Skandal!!! IP: *.centertel.pl 08.02.11, 12:55

Uważam ,że sztuczne dorabianie ideologji do napisu, który istniał od dawna i nawet kibice nie zwracali na niego większej uwagi , pokazuje jasno gdzie tkwi sedno problemu...i nie jest nim wymyślona przez media "ksenofobia kibiców", tylko zjawisko społeczne, które określiłbym jako "kibicofobie"- przerazliwy, nieuzasadniony, nieopanowany,paranoiczny strach przed wszystkim co ma jakikolwiek związek z kibicami.
      Pan Abramowicz (i niektórzy dziennikarze)daje temu bardzo jasny przykład, ponieważ jak twierdzi któś(ponoć kibic) wytargał go za brodę w tramwaju, według niego daje mu to prawo do nazywania kibiców ,czyli w tym mnie osobiście, jako ksenofobów, a nawet faszystów, a Pan prezydent temu przyklaskuje- SKANDAL!
      • Gość: Sylwek Brawo Adamowicz IP: 213.192.66.* 08.02.11, 13:21
        Brawo Adamowicz. Lechia dla tych, którzy kochają piłkę nożną a nie dla chamstwa.
        Prawie wszyscy w Gdańsku jesteśmy z "kądś tam" , tylko 15 % jest rodowitymi Gdańszczanami.
        Jeżeli mamy Twierdzić, że Lechia to Gdańsk, to taki napis jest po prostu głupi.
    • Gość: dolby2 Lwy Północy... Leff (przez dwa ff?) IP: *.piaseczno.robbo.pl 08.02.11, 16:08
      Prostactwo z Wrzeszcza, Ciemniaki z Gdańska, Przygłupy znad Bałtyku. Oto moje propozycje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka