plepla 29.04.04, 09:47 Czy może wiecie coś więcej na temat zgwałcenia 3,5 letniej dziewczynki w jednym z przedszkoli na gdańskim Przymorzu? W którym przedszkolu doszło do tego makabrycznego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: gwałt w przedszkolu IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 16:19 wiem tylko tyle ze ponoc ten czlowiek wykonywal jakies prace dla tego przeczkola ale w jakim przedszkolu to sie wydarzylo to naprawde nie wiem wiem jedno KARA SMIERCI powinni go ludzie zniszczyc nie ma wybaczenia na to co zrobil ten kutas!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: gwałt w przedszkolu IP: *.smk.gda.pl 30.04.04, 20:01 Prawdodobnie było to Przymorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gwałt w przedszkolu IP: *.net.autocom.pl 02.05.04, 21:02 A gdzie były OPIEKUNKI? Gdzie byłA DYREKTORKA? dLACZEGO NIKT NIE pilnował dzieci???? DYREKTORKĘ NA BRUK! Są dyscyplinarny w Kuratorium Oswiaty. Kto z Urzędu Miasta sprawuje nadzór pedagogiczny nad tym przedszkolem???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????? Jego też wypeirniczyć. Rodzice niech zaskarżą przedszkole o odszkodowanie. Może jakiś prawnik poprowadz sprawę za darmo. Bozę , rodzice dali dziecko do przeszkola, gdzie dzieci powinny mieć zapewnioną opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: gwałt w przedszkolu IP: *.elpos.net 03.05.04, 21:01 Za zgwalcenie takigo malego dziecka powinna byc kara 20 lat wiezienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gwałt w przedszkolu IP: *.net.autocom.pl 03.05.04, 21:13 Gdyby rodzice nie zauważyli, sprawa nie wyszlaby na jaw.Facet gwałcił by kolejne dzieci. Kto wie, niech poda publicznie nazwisko gwałciciela i nazwisko dyrektorki i opiekunki odpowiedzialnej za grupę. Wywalić je z pracy!!!!!!!!!!!!!!!!Gdzie on to zrobił, przecież ubikacje w przedszkolach mjąniskie drzwiczki, przez krtóre wszystko widać. Niech wiedzą ich wszyscy sąsiedzi i znajomi i rodzina. Niech będą potępieni do 7 pokolenia. Niech ich dzieci cierpią. Przeklinam na wieki jego , i dyrektorkę i opiekunkę. Odpowiedz Link Zgłoś