Gość: Misiek IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 15:44 Będą ją w nocy po cichu odkręcać jak opublikują ostatnią rozmowę Jarka z Leszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek_kanarek Tablica Marii i Lecha Kaczyńsk IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 15:51 to przestało już być poważne, nawet nie jest śmieszne. cała polska zastraszona przez garstkę psychopatów... Myślałem że Tusk ma jaja i przegoni tych palantów, ale coś go powstrzymuje, mają na niego haka czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama miekki Tusk i Kaczynsk IP: *.dsl.bell.ca 01.04.11, 18:34 Rzeczywiscie w tym szalonym tancu "smolenskim" PiS wydaje sie nie znac umiaru. Niestety rzadzacy Polska nie potrafia z powodu "poprawnosci politycznej" przeciwstawic sie temu co sie dzieje. Rozzuchwala to oczywiscie tylko PiS i tworzy eskalacje szalenstwa. Troche innych nam przywodcow potrzeba, takich ktorzy potrafiliby sie stanowczo przeciwstawic tej bandzie oprychow z PiSu. Tylko czy sie tacy znajda - bo przeciez walczyc by musieli z"prawdziwie prawdziwymi Polakami" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: miekki Tusk i Kaczynsk (blad!!) IP: *.dsl.bell.ca 01.04.11, 18:36 Przepraszam - mialo byc: "miekki Tusk i Kaczynsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Tablica Marii i Lecha Kaczyńsk IP: *.ely.pg.gda.pl 01.04.11, 15:54 Niektórzy twierdzą, że portrety, tablice i pomniki powinny być w każdym kościele, urzędzie, szkole itp (niepotrzebne skreślić). To się nazywa "mania wielkości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Jeszcze bedziecie wymiotowali kaczorami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 16:13 I wtedy jednej nocy znikna wszystkie tablice Zimnego Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandalf A może lepiej podać nazwy miejscowości IP: *.gdansk.agora.pl 01.04.11, 16:30 gdzie nie ma tablic, pomników, krzyzy, ulic, placów etc, etc poświęconych Lechowi Kaczynsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: A może lepiej podać nazwy miejscowości IP: *.152.144.236.dsl.dynamic.eranet.pl 01.04.11, 17:35 No właśnie!!!!!!!!Czym ten człeczek tak się zasłużył?????Polaczkowa paranoja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filipgd Tablica Marii i Lecha Kaczynsk 01.04.11, 16:55 Przeciez zamiast je rozwiazac kazdy podstawi sobie liczby z odpowiedzi i sprawdzi czy sie rownanie zgadza. To w ogole przekresla sens zadania z rownaniem. Nie przekresla, tylko zmienia. Zrozumienie tego, co powyzej, tez jest elementem wyksztalcenia matematycznego. Oczywiscie, lepiej byloby, zeby uczen umial naprawde rozwiazac rownanie, ale jak sie tak rozpedzimy, to albo zdawalnosc spadnie do 50%, albo trzeba bedzie obnizyc prog zaliczenia z 30% do 15%. To przeciez bedzie bardzo nieladnie wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
edwinboersma3 Tablica Marii i Lecha Kaczynsk 01.04.11, 17:16 Uważam ze matura dosyc dobzre sprawdzała umiejętności matematyczne. Nie trzeba było niczego umiec na pamiec zeby ja zdac. Ale po co podawac odpowiedz kiedy mamy rozwiazac rownanie? Przeciez zamiast je rozwiazac kazdy podstawi sobie liczby z odpowiedzi i sprawdzi czy sie rownanie zgadza. To w ogole przekresla sens zadania z rownaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darius Tablica Marii i Lecha Kaczynsk IP: *.jtibs.net 01.04.11, 18:23 Co to ma byc, oni nawet nigdy w tej katedzrze nie byli, z Kwidzynem nie mieli nic wspolnego i nie byli zwiazani, Ta katedra ma 700 lat i protestuje by jakies tablice w te zabytkowe mury wkrecac, gdzie jest konserwator ??? Polityczny show kosztem zabytkow , bez poszanowania historii, Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Tablica Marii i Lecha Kaczynsk 01.04.11, 18:45 KACZYNSCY I DUBIENIECKI WSTRETNE HIENY TERORYZUJACE LUDZI WPYCHAJACE WSZEDZIE GDZIE SIE DA POLITYKE I SWOICH ZMARLYCH BYC TAK BEZ HONORU LUDZIE MAJA WAS DOSC A WY LATACIE Z TYMI PORTERTAMI JAK W OBLEDZIE ;TU NAZWA ;TU POMNIK;TABLCA TO SA WASI ZMARLI A DLA POLSKI TO BYL NAJGORSZY PREZYDENT JAKI SIE PO WOJNIE PRZYTRAFIL ZADEN ZASZCZYT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam najgorszy prezydent Polski, uparty, klotliwy jak IP: 83.209.146.* 01.04.11, 19:38 J.Kaczynski i stawia sie tablice, omniki. Juz stawiano pomniki Hitlerowi, Stalinowi i wskutekz awirowan historii rozbijano je. mam nadzieje ze moje wnuki doczekaja sie burzenia pomnikow, tablic po tym najgorszym prezydencie jak prawda wyjdzie na jaw. Tearz prawde nie opublikuje sie bo Pis i zyjacy Kaczynski uznaja tylko prawde swoja prawde a nikogo innego. gdyby oni doszli do wladzy to sporo danych ze sledztwa bylaby utajniona a publikowano by tylko dane ktore sa po mysli Kaczynskiego i Pisowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
vbn53 Tablica Marii i Lecha Kaczynsk 01.04.11, 19:50 Nie lepiej relikwię jakąś tam wystawić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Tablica Marii i Lecha Kaczynsk IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 20:09 A mnie wisi co tam zawiśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensymila67 Tablica Marii i Lecha Kaczynsk IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 21:04 co Wy ich tak koniecznie chcecie uśmiercić!!co Oni Wam zrobili?zawistnicy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Kto kogo? IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 09:42 Kto kogo tu uśmierca? Czym oni zasłużyli sobie na pomniki i tablice? Odpowiedz Link Zgłoś
anasz A ja wole przeczytać to: 01.04.11, 21:54 mojapolskadomowa.blox.pl/2011/04/Zaloba-szantazem-narzucona.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: A ja wole przeczytać to: IP: *.wi.res.rr.com 03.04.11, 15:39 szkoda, ze jaroslaw nie lecial tym samolotem................ Odpowiedz Link Zgłoś
spamla2 Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... 01.04.11, 22:50 Kwidzyn czy inny Wąchock, kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkw Re: Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w IP: *.kwidzyn.mm.pl 03.04.11, 14:44 a ryj cię nie swędzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Podzięowania za pomoc w umieszczeniu tablicy IP: *.kwi.vectranet.pl 01.04.11, 22:58 Podziękowania za ogromny wysiłek włożony w umieszczenie tablicy dla pracowniów ZEM POLMO w Kwidzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... IP: *.46-29-145.tkchopin.pl 01.04.11, 23:49 Czy Polacy są są aż tacy podli, jaki można byłoby sadzić z tych komentarzy.? Chyba że Wyborcza to taka gadzinówka, co zamieszcza tylko wybrane komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 09:40 Podli są ci,którzy z awanturnika i safanduły robią na siłę bohatera narodowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS A o kwidzyniance zapomnieli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 00:21 W tym samolocie zginęła Izabela Tomaszewska urodzona i wychowana w Kwidzynie. Oczywiście Pisiory o niej zapomniały. Tylko będą robić show z Lechem na tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś
asdi Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... 02.04.11, 00:44 A ja mam pytanie... KIEDY SIĘ TO SKOŃCZY? Lepiej nie będę mówić gdzie mam to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 10:59 Skończy się w dniu opublikowania ostatniej rozmowy Kartofli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk relikwie: majtki, skarpety, kwałek palca, włos IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 07:08 i niech sie modlą do tego wykolejeńcy Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... 02.04.11, 07:15 Jak powszechnie wiadomo, poza Marią i Lechem w katastrofie smoleńskiej nikt nie ucierpiał... Czy taka ma być oficjalna "wykładnia"? Takie mam wrażenie niekiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkorzony Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... IP: *.pools.arcor-ip.net 02.04.11, 08:03 najdrozszy samobojca rozklada Polske ,a nienawisc przybiera rozmiary tsunami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Gdzie jest ciało Lecha Kaczyńskiego? IP: *.chojnet.pl 02.04.11, 09:17 Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska wsiadł człowiek "mały", kłótliwy, "przeciętny prezydent", zaściankowy i ksenofobiczny, "mierny polityk". Autor słów: "Spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym, "ja panią załatwię". "Ja tu jestem najważniejszy", ”strachliwy pilot”, „łże-elity”. Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale i całej Europy (kartofel, kurdupel, alkoholik). Prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym.(25%) W trumnie ze Smoleńska przywieziono: "wybitnego męża stanu", "wielkiego patriotę", "bohatera narodowego", "równego królom", "największego Polaka", "Ojca Narodu". Ja się pytam kto podmienił zwłoki? Podobno Rosjanie. Gdzie jest ciało Lecha Kaczyńskiego?! Brat Jarosław również ma wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bigkaraluch Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... 02.04.11, 09:21 "W najbliższą niedzielę, 3 marca, w katedrze w Kwidzynie tablicę upamiętniającą Lecha i Marię Kaczyńskich odsłoni Marta Kaczyńska wraz z mężem Marcinem Dubienieckim." NIE MARTA KACZYŃSKA TYLKO MARTA DUBIENIECKA wstydzi się ze ma męża gangstera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 11:00 Co parę lat nie będzie zmieniać nazwiska przecież Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Lesiu balsamowal sie za zycia, teraz wystarczy 02.04.11, 09:36 wypchac go sianem i wozic po kraju. Albo lepiej, pielgrzymka, jak ae swietym obrazem. Organizacja powinien sie zajac duchowy przywodca ruchu, niejaki Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafletek Tablica Marii i Lecha Kaczyńskich zawiśnie w ka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 11:35 To Lecha w końcu pochowali w Kwidzyniu? Pogrzeb Lecha w każdym mieście!! Odpowiedz Link Zgłoś