Dodaj do ulubionych

Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 10:44
Fotyga.. buehehe. Zajebiście im pomoże.. hehe.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk.mal Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 11:01
      Hola, hola.... Jeszcze jest SLD!
      • Gość: realista Re: Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS pr IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.07.11, 11:32
        SL co? ludzie pamiętają wyczyny komuchów, szczególnie na pomorzu
        • Gość: bilobil Re: SLD IP: *.net.stream.pl 02.07.11, 10:28
          Sojusz Lewych Dochodow jest juz passe. Nie maja nikogo wiarygodnego.
    • Gość: a jak partie takie gwiazdy IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 11:38
      he he
    • lecimytupolewem "kaszubska truskawka" zagłosuje na Tuska i peło? 01.07.11, 13:20
      "Szef rządu był w Chorwacji 7. maja. Goszcząca go premier Jadranka Kosor zaprosiła go na spacer urokliwymi ulicami Zagrzebia, a po drodze Tusk miał też okazję spróbować lokalnych specjałów, w tym dorodnych, czerwonych, miejscowych truskawek. – Lepsze niż nasze - zachwalał, zajadając się owocem."
      wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-tlumaczy-sie-z-chorwackich-truskawek,1,4303369,wiadomosc.html
      Był czas, że byłem dumny z tego, że jestem Kaszubem z dziada pradziada, ale teraz?
      Jeszcze mi ktoś zarzuci, żem leń jak Tusk. Przez tego "kaszuba" do Kaszubów przylgnęło powiedzenie "kłamliwy i leniwy jak Kaszub"
      • Gość: leszcz Re: "kaszubska truskawka" zagłosuje na Tuska i pe IP: *.pl 01.07.11, 14:17
        co ty pitolisz ? ale możesz zagłosować na gamoni z pisu, na pewno nie popełnia takiej gafy
    • Gość: jtp2 Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.portgdansk.pl 01.07.11, 13:45
      Gazeta wyborcza znowu wciska kit
      Agnieszka Pomaska popularna posłanka na Wybrzeżu. Koń by się uśmiał. Troche znana bo poseł ale że popularna? Mieszkam w Gdansku od urodzenia i nic nie słyszałem o jej popularności. Może popularna u Michnika ale nie na Wybrzeżu czy w Gdansku
      • Gość: Max Re: Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS pr IP: *.limes.com.pl 02.07.11, 00:18
        a ja mieszkam w Gdansku od 15 lat i słyszałem o Pomasce. To, ze jestes gamoniem nie oznacza, że musisz się publicznie to ogłaszać
        • Gość: kuma Re: Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS IP: *.net.stream.pl 02.07.11, 10:35
          PO masce to ty chyba dostales, bo cos ci sie POtentegowalo ;-)
          A wracajac do tematu: gdzie jest Lopinski Maciej na liscie PiS? Mial przeciez kandydowac.
    • Gość: bze hi,hi,hi... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 14:21
      ale towarzystwo....Dwóch zadymiarzy i królowa dyplomacji :-)))).Moi drodzy to co można było spie#dolić to już żeście spie#dolili,dajcie szanse innym.
    • Gość: Brak Formeli Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 17:36
      Marka, który powinien kandydować do Senatu. Dlaczego SLD popełnia ten błąd ?
      Świetny naczelny rozlicznych gazet, w swoim czasie bliski koleżka Jerzego J. i Jacka K. , specjalista od białego proszku nadesłanego pocztą, miłośnik japońskich samochodów... I nie tylko
    • Gość: Hurra Guzik Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 18:12
      posłem, w ten sposób spełniają się marzenia. Wypożyczalnia kaset, akwizycja w ING, zadymy, opony... Życzymy inwencji i inwestycji
    • Gość: Czy już Szczurek Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 18:19
      w końcu się zdecydował na swoją listę do wyborów do Senatu ? Podobną do tej, którą ostatnio wystawił Dutkiewicz we Wrocławiu. Panie prezydencie Szczurek ! Z otwartą przyłbicą trza wystąpić. Czas leci. Wróbelki świetnie wiedzą z kim pan gada. Dutkieiwcz też czeka
    • Gość: pauli popiera Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 20:02
      marka
    • Gość: Bartek Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 21:30
      Tylko Pomaska!
    • Gość: Czy Jaworski Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 21:50
      opowie o wycieczkach, przepraszam delegacjach, na Antypody ??? Podobno był też Singapur, a może inna Tajlandia .... Oczywiście to wroga propaganda lemingów...
    • najder_123 Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... 01.07.11, 22:22
      Pani Fotyga to taki przyklad wzroku blagajacego o rozum. O jej angielszczyznie wole sie nie wypowiadac. Oczywiscie oba krasnale uwazaly ja za erudytke. Przy takich wiesmakach to lola miedzynarodowa. Jak to jest, ze obaj doktorzy a jeden nawet habilitowany i uczelniany profesor ani be ani me ani kukuryku po angielsku?. Pamietacie, jak "profesor" siedzial bezradnie na kanapie u premiera W. Brytanii i blagal wzrokiem o tlumaczke? Albo dwa wdrapujace sie na trybune kandydata na prezydenta RP doktora niehabilitowanego grubasy (Sniadek i Guzikiewicz) w czystych kombinezonach na Targu Rybnym w Gdansku - "dzialacze" zwiazku zawodowego i przedstawiciele "ludu pracujacego". Teraz czas do sejmowego koryta.
    • jozef.moneta Szczypińska 03.07.11, 09:49
      www.fakt.pl/Wirujacy-seks-Szczypinskiej,galeria-artykulu,51992,7.html
    • Gość: 12345janka Śniadek, Fotyga, Guzikiewicz - gwiazdy PiS prze... IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.11, 12:57
      Śniadek i Guzikiewicz to solidarnościowe kundle które chcą teraz zbijać kapitał polityczny. Guzikiewicz kundlu pamietam ciebie ze stoczni w latach 80-tych jak chodziłeś z podwiniętym ogonem i załapywałeś się na co tylko można było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka