Gość: pasażer IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 22:47 Życzę Panu dużo zdrowia, Panie Prezydencie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochamjaktusk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajus Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 23:17 I co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.pools.arcor-ip.net 15.07.11, 23:42 Aby sie tak wszystkimi zajmowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.11, 07:32 Szkoda że państwo nie pomyślało o zapewnieniu im tak podstawowego przywileju jak opieka zdrowotna w najlepszym wymiarze. A dla czego szkoda ? a czy to samo państwo zapewnia mi obywatelowi takie samo prawo czyli przywilej do opieki zdrowia w najlepszym wydaniu ? co to mamy równych i równiejszych ? jednym PET i drogie leczenie ,drugim kilku miesięczne kolejki i kopa na odchodne ! proponuje aby były prezydent zapłacił za badania z własnej kieszenie -tak jak to czyni większość obywateli ! miał pięć lat swojego rządzenia - to niech zobaczy jak rządził ! co z zydla belwederu nie było widać jak żyją obywatele ? nie docierały informacje jak leczeni są inni ? miał swojego lekarza ,który był na pierdnięcie ! ( generał Gil ) skończyło się ? szanowny prezydent jest i powinien być leczony jak zwykły pacjent ! żadnych ale żadnych przywilej i ! żadnych ! o tym czy jest szanowany po kadencji świadczyć powinno jak tą kadencję sprawował co zrobił dla tych co go wybrali ! gdyby poseł wystał się kilka godzin w kolejce wiedziałby co trzeba z tym bałaganem zrobić ! wiecie jak robią pracownicy NFZ kiedy korzystają z dobrodziejstw służby zdrowia , już na wejściu do placówki służby zdrowia wszem i wobec informują że są pracownikami NFZ ! co to daje w każdej przychodni na taką informację -cały personel dostaje sraczki ! nie ma wtedy kolejek ,nie braku kontraktu itd itd nie wierzycie ? spróbujcie ! jak to sprawdzą ? skutkuje zapewniam . karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol i jeszcze jedno ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.11, 08:33 i kilka słów w temacie PET-a od kilku lat toczyła się w publicznych mediach batalia o badania PET . do niedawna w kraju były dwa takie urządzenia w Bydgoszczy i Gliwicach . przypomnę urządzenia za naprawdę bardzo duże pieniądze ,i jeden i drugi pracowały na zwolnionych obrotach ,ten w Gliwicach więcej stał niż pracował . powód był prozaiczny - brak kasy ! .jak zwykle w takich przypadkach ktoś wpadł na świetny pomysł i chciał ( i chyba ukręcił ) dobry interes. bo jak opisywała pewna gazeta - ktoś zapomniał o izotopie który podaję się przy takim badaniu ( ktoś wskazał firmę skąd wymienione placówki zaopatrywały się w ten niezbędny specyfik ) zapewne znając te fakty ktoś wpadł na pomysł i od kilku lat nagłaśniał pomysł ,że w naszym Gdańskim grajdole takie urządzenie jest potrzebne . o tym, że jest potrzebne nie ma wątpliwości ! jest to bez dyskusyjne ! no dobrze ale skąd wziąć kasę na to badanie ? bo na urządzenie się znalazło ! czy ktoś kto podejmował taką decyzję w ACK robił biznesplan ? czy zastanowił się jak to urządzenie ma zarobić na siebie ? nawet nie zarobić ale zapracować w przyszłości na swojego następce ! stoi i się marnuje ! sprawa nadaje się do prokuratora ! a nie do gazety ! oto uzasadnienie : na dzisiaj urządzenie dostało kontrakt na 600 badań rocznie to nawet nie jest dwa dziennie ! tak nawet nie dwa DZIENNIE ! a koszty utrzymania ? -gigantyczne ! od kosztów szkolenia personelu ,koszty energii ,ochrony ,konserwacji itd itd . i co chcecie mi powiedzieć że nagle NFZ znajdzie więcej kasy i sypnie groszem ? jak jest sytuacja w NFZ czytamy i słyszymy codziennie ! jeśli PET kosztował ok 15000000 zł ( wraz z przystosowaniem pomieszczeń ) to mamy 15000000 podzielić przez 5000 zł ( koszt badania ) = 3000 badań + 600 które zakontraktował NFZ daje 3600 zbadanych pacjentów ! czy 3600 badań rozwiązuje problem kolejek na to badanie ? nie wiem ! ale na pewno -jest to pięć razy więcej niż dzisiaj ! to po co było wydawać tyle kasy ? zmarnowano naście milionów ! czy nie taniej było zakontraktować taką usługę np w Bydgoszczy ? czy dla 3600 pacjentów byłby to ,aż taki to problem aby tam dojechać ? myślę ,że chorym to na prawdę lotto gdzie mają być te badania ! ważniejsze aby się odbyły i to szybko -bez zbędnych kolejek ! bez zbędnych stresów czy starczy jeszcze kontraktu czy nie starczy ? wszak nie wszyscy są byłymi prezydentami dla których to badanie jest bez kolejki ! i tak kto był zainteresowany tam ( do Bydgoszczy ) się udawał .w zamian mamy w ACK urządzenie które stoi marnuje się i nie widać żadnych nadziei na poprawę tego losu .a lata lecą ! ale najważniejsze -że mamy ! tak samo postępuje się w innych placówkach mamy przykład rezonansu magnetycznego w Onkologii Wojewódzkiej .za potężną kasę wybudowano budynek postawiono urządzenie i pracuje od poniedziałku do piątku ! a co to ludzie nie chorują w weekendy i dni ustawowo wolne ? stać nas na takie marnotrawstwo ? urządzenia tego typu nie da się od tak wyłączyć i włączyć - cały czas jest włączone ! może nie tak jak w czasie pracy ale pracuje ! po chłopsku -zużywa energię elektryczną ! jakby podejść do tego matematycznie to urządzenie więcej stoi niż pracuje .pomijając fakt ,iż w trójmiejskim grajdole nie brakuje takich urządzeń ! mamy pod dostatkiem rezonansów ( trzy są prywatne ) BRAKUJE ZA TO KASTY NA BADANIA - a URZĄDZENIA STOJĄ I SIĘ MARNUJĄ za kilka lat będą przestarzałe i do niczego się nie będą nadawać ! postęp w medycynie to dni tygodnie a nie lata ! właściciele prywatni nawet ogłaszają się na bilbordach ! przyjdź i zrób u nas rezonans ! to po co marnować kasę podatników ? gdzie podstawowe założenia czyli biznesplany ? chyba że w państwowej ( samorządowych ) placówkach takowych jak widać się nie wykonuje ! bo i po co ? służbowa kasa jest chyba inna od tej prywatnej i jak widać można ją marnować ! Mylę się ? pamiętacie dyrektor Grzeń z Zaspy jak publicznie pytała Marszałka o kasę na badania rezonansem ? mamy urządzenie nie mamy kontraktu ! i skąd ma być kas na leczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 16.07.11, 10:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... 16.07.11, 12:28 Nagła krew mnie zalewa jak czytam wpisy niektórych szmaciarzy. Sku...syn jeden z drugim bez żenady i zahamowań korzysta z wolności za którą Lech Wałęsa stracił zdrowie i obrzydliwie opluwa człowieka którego do tej pory podziwia świat. A gdzie byłeś jeden z drugim śmieciu kiedy trzeba było przeciwstawić się reżimowi, gdzie byłeś mendo kiedy za to można było stracić wolność, zdrowie a może nawet życie ? Co zrobiłeś pętaku aby tę wolność odzyskać ? Dzisiaj - dzięki takim ludziom jak Lech Wałęsa mamy wolną i suwerenną Ojczyznę, mamy swobodę poruszania się po świecie, mamy nieporównywalnie wyższy standart zycia - więc zamknij ryj jeden z drugim i ciesz się że jest ktoś taki jak Lech Wałęsa i i że zrobił to co zrobił. A jak ci się szmaciarzu nie podoba - to won na Białoruś, na Kubę lub do Korei Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiekltd Re: Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli naw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 13:36 Masz facet rację.Chociaż jeden normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahhaahaha hahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahaahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 14:16 pętaku, twój wpis jest tak żenujący i idiotyczny, że aż prosi sę o leczenie psychiatryczne dla ciebie, mało tego, taki wypaczony szmaciarz jak ty nie powinien mieć prawa do głosu jak widać po tobie i tym podobnych sku...synach, którzy nie znają prawdy i tylko zakłamują rzeczywistość innym, którzy się tej prawdy chcą dowiedzieć - cały czas trwa propaganda "bolka" - zamierzona oraz tzw. niezamierzona ( celowo "rozdmuchali" fikcyjną "legendę" o rzekomym bolkowym bohaterstwie i walce )- to są tzw. zwykli debile, którzy chociaż nie znają historii i prawdy to powtarzają bzdury i stereotypy, które usłyszeli i wchłonęli od innych ( mimo wszystko mam nadzieję, że należysz do tej drugiej grupy, bo jednak jest to uleczalne ) - bolek nie stracił zdrowia w komunie - co jest dziwne - bo rzekomo tak walczył a nic mu się wtedy nie stało - dziwne, nieprawdaż? ( to że pierdzioch jest teraz chory od żarcia z dobrobytu, bo się ustawił z komuną i postkomuną, to jest kompletnie inna sprawa i nie ma z tym związku ) - "świat podziwia" jak to określiłeś ( hehe, dobre heh ) ponieważ nie zna prawdy, która zostala zakłamana przez m. in. michnika, jego kolegów oraz tym podobnych idio..ów jak ty - a ty śmieciu, gdzie byłeś wtedy? a w szkole byłeś? czytać umiesz? to weż do ręki NIEZALEŻNĄ książkę z historii, a najlepiej relacje świadków z tamtego okresu i przeczytaj ze zrozumieniem - a ty co robiłeś by odzyskać wolność? no słucham? tylko nie mów, że żarłeś jak bolek Szczerze mówiąc to ciężko dyskutować z takim zatwardziałym betonem jak ty - który uważa bolka za swojego "wybawiciela", co pokonał komunę haha - dobry, głupi żart pamiętaj matole - w polsce jest tak naprawdę postkomuna w "nowoczesnym" wydaniu tzw. wyemancypowana - i za to możesz podziękować swojemu bolkowi PS. polska nie jest suwerenna, to tylko gwoli ścisłości PS.2. cała emigracja z polski oraz warunki jakie panują w tym kraju to wypadkowa m. in. nieudolności i cwaniactwa ludzi takich jak bolek - to skutki ich działań Jedyne co bolek zrobił to to, że na starość się dorobił i ustawił za pieniądze podatników - i to - taki wiejski chłopek - elektryk PS.3. twój argument o standardzie życia jest po prostu żenujący jak i ty - heh 20 lat później i on chciałby żyć tak jak w 89 czy 90 - hehe , nie no, po prostu nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: hahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahah 16.07.11, 16:19 Nie muszę brać do ręki żadnej książki pisanej na zamówienie zawistników i pętaków - bo tę historię przerobiłem na własnej skórze. A gdybyś mógł sobie przypisać choć fragment mojego życiorysu z tamtych lat - to miałbyś swój pusty łeb zadarty do samego nieba i głosiłbyś wszem i wobec jaki to z ciebie kombatant. Niestety, takich szmaciarzy jak ty - zawistnych, wrednych, a może tylko ogłupionych przez różnych kaczyńskich czy rydzyków (ale żeby dać się tak ogłupić to trzeba mieć inteligencję na poziomie rozwielitki) jest w Polsce pewna ilość - i dopóki nie wymrzecie to cały czas będziemy postrzegani na świecie jako zacofane, klaustrofobiczne i nierozgarnięte społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
halfinteligentzpis Ale pzed ostatnim pochówkiem na Wawelu ....:-) 16.07.11, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Jak w kolejce , to imozg wazny........ 16.07.11, 12:45 Nie zbadano zeby nie narazic bylego Prezydenta na koszty.A to przeciez oplaci polski podatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Jak w kolejce , to imozg wazny........ 16.07.11, 12:46 Na dzialnosc glowy-oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Balsam Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.static.espol.com.pl 16.07.11, 12:45 lubie, popieram i mam zdjecie od Pana Wałęsy, kiedy kandydowal pierwszy raz na Prezydenta RP ale zyjemy w panstwie demokratycznym i wszyscy powinni byc rowni wobec prawa ioraz dostepu do uslug medycznych finansowanyxh z NFZ a jak ktos chce lepiej to niech sie dodatkowo ubezpieczy. Ponadto jestem zdania, ze skladka na powszechne ubezpieczenie zdrowotne poweinna byc kwotowa a nie procentowa bo skladka procentowa to zlodziejstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher erte2 16.07.11, 12:50 I masz racje.Walesa stracil wiele.Kiszczak i Michnik to poswiadcza.Stracil mieszkanie a zyskal tylko wille z ogrodem, podczas gdy inni stali sie bezrobotnymi i bez miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
ksylamit A może jeszcze abonament do najlepszego burdelu? 16.07.11, 12:53 Istnieją prywatne ubezieczenia - można je z (niemałej przecież) emerytury opłacać... Odpowiedz Link Zgłoś
01kazimierz Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... 16.07.11, 12:59 Ta kadra UCK, nowoczesne wypasażenie, pomoc Dobrego Boga, przychylają niebo każdemu pacjentowi. Niktóre artykuły w prasie oraz komentarze są obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.nycmny.fios.verizon.net 16.07.11, 13:27 Niebo to niech sam Walesa sobie przychyla a nie dupowlazy/tfu!/za spolecznbe pieniadze. Walesa gdyby byl honorowy to sam bez tej calej afery zaplacilby za extra badanie /stac go/ a nie dziaduje ale niektorzy jacy byli tacy zostana do smierci.Stac go na dodatkowe ubezpieczenie tym bardziej ,ze choruje i spoleczenstwo juz mu fundowalo leczenie w USA wiec moze troche samofinansowania by sie zdalo tym bardziej ,ze podatkow nie lubil placic w przeszloci. Odpowiedz Link Zgłoś
rypalski Polska zawsze byla rajem dla swoich zdrajcow ... 16.07.11, 14:09 Jako obywatel polski mieszkajacy na stale za granica ... stwierdzam ,ze Polska nie jest krajem demokratycznym ... bo gdyby tak bylo to KAZDY Jej obywatel bylby tak samo traktowany. Jesli do tego dodam fakt ,ze moja Ojczyzna od lat bedac wolnym krajem ukrywa i falszuje swoja historie na skale duzo wieksza od niemiec hitlerowskich ... to sie na rzyganie zbiera gdy pomysle o tym Kraju ... Od lat wiadomo ,ze to bydle Bolek bylo komuszym agentem, donosilo na UB na kolegow ze stoczni ... doktoranci historii napisali ksiazki w oparciu o dokumenty IPN-u ... a propaganda najbardziej zaklamanego w swiecie Kraju nadal wciska obywatelom kit , ze panu "prezydentowi" ... analfabecie na stanowisku prezydenta cos wiecej sie nalezy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Polska zawsze byla rajem dla swoich zdrajcow IP: *.31.222.2.edial.pl 17.07.11, 13:23 W większości się z tobą zgadzam bo tak jest że fałszują historię i nawet teraźniejszość, mówią że im się należy więcej a tak naprawdę należy się kula w łeb. Jednak co robisz dla POLSKI powiedz co ty robisz dla OJCZYZNY za granicą czy mówisz że jesteś POLAKIEM czy opowiadasz o swoim kraju??? szczerze wątpię wolałeś uciec i pracować dla szkopa lub innego zachodniego (czyt. lepszego) gówna. Chce wiedzieć co robisz dla ojczyzny ? no zero robisz. Ja na przykład nigdy nie wyjadę z POLSKI bo nie chcę bo tu jest moje miejsce chce płacić podatki i być dobrym ale myślącym samodzielnie obywatelem. Nie wiem za co kocham POLSKĘ na prawdę nie wiem czy za historię czy za ludzi może za POLKI. ZA DIABŁA NIE WIEM ZA CO KOCHAM TEN KRAJ ALE TAK JEST I CHCE GO ZMIENIAĆ NA LEPSZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy miala byc solidarnosc a jest PRL bis kacyk Walesa 16.07.11, 17:09 i tyle zostalo z solidarnosci.... niby wszyscy placa skladki, a jak co do czego do NFZ i lekarze oczywiscie pokazuja, ze sa rowni i rowniejsi.... kolejny skandal - psim obowiazkiem zarzadzajacych NFZ jest zapewnienie rownego dostepu do sluzby zdrowia finansowanej ze skladek ubezpieczonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu NIECH ZDYCHA IP: *.31.222.2.edial.pl 16.07.11, 17:37 NIE ZDYCHA ten agent " BOLEK" a pieniądze na jego leczenia dajcie ludziom tego potrzebujących bo tego analfabetę stać żeby zapłacić za swoje leczenie. Nie wiarygodne jest jak w tym kraju ludziom wciska się kit i propagandę że WAŁĘSA był dobrym prezydentem, jest mężem stanu, a w POLSCE obalono komunę i panuje demokracja. Spójrzcie na michnika i jego gazetę wybiórczą jak kłamią i mieszają z błotem naród, patriotów i historię by łatwo było można wprowadzić tu kolonię żydowską, na ulicach całowali się dwaj ( chorzy) półnadzy mężczyźni, politycy lewicy szli w pierwszym rzędzie na poradach równości pokazując jak dobrze być gejem i mieć gdzieś BOGA! chcą by tu panowała całkowita anarchia i mogliby grabić majątek państwowy nie mówiąc o tym że nie długo będziemy mieli nowe państwo dzięki nim ( Śląsk), a językiem urzędowym będzie jakieś gó... z zachodu, orzeł znów straci koronę a flaga będzie tęczowa. TUSK oczywiście walczy z opozycją no i jednymi z nielicznych którzy mają jeszcze w zwyczaju myśleć samodzielnie ( narodowcy, kibice itp.) w końcu czemu gazeta wyborcza pisała że na obchodach 3 maja organizowanych przez ONR we Wrocławiu było 250 osób i byli to chuligani jak było spokojnie i było ich 500 czemu tusk nie pójdzie na normalny stadion gdzie ma świetne oprawy kibicowskie tylko urządza wraz z PZPN prowokacje w Bydgoszczy przecież on kazał do tego dopuścić czemu nie było go na meczu Śląsk vs Dundee gdzie była świetna atmosfera!!! pewnie pojawią się komentarze nazywające mnie moherem lub pisowcem jednak nimi nie jestem i nawet jestem przeciw PIS, ponieważ oni tak jak PO nic dobrego nie zrobią tak jak SLD (czyt. Socjalistyczni Ludowi Debile) którzy po końcu PRL-u postanowili dorabiając do emerytury zniszczyć resztki POLSKI, a czemu ponieważ jaki by nie był socjalizm narodowy czy jakiś inny nic z niego dobrego nie wyniknie przykład komunizm ( ZSRR= Katyń, łagry i wywózki na kazachstańskie stepy) czy choćby nazizm tak dla większość którzy myślą że nazizm to prawica to gó... wiedzą bo to skrót od narodowy socjalizm (III RZESZA = Auschwitz, czystki etniczne). Dlatego apeluje do rodaków w wyborach idźcie to urn ale zanim oddacie głos pomyślcie choć na chwile użyjcie mózgu zapomnijcie o propagandzie i pomyślcie co jest dobre dla POLSKI czy chcecie korupcji, mafii, komunizmu, anarchii, koleżeństwa na stanowiskach, judaizmu, germanizacji, rusyfikacji, niewiarygodnych cen, chińskich robotników i ich szajsu , dziurawych dróg, kolejek w urzędach i przychodniach lekarskich czy dalej tego chcecie bo tak będzie jeśli nie dajcie szanse innym by zrobili coś dla POLSKI przemyślcie ich programy wyborcze a nie ulegnijcie propagandzie wplątującej i wyniszczającej nas w wojnie polsko-polskiej !!! Sprawdzicie chociaż w internecie różne polskie partie prawicowe i narodowe myślę że jak wszystko przemyślicie i się przyjrzycie to wtedy wybierzecie to co naprawdę dobre dla POLSKI Dajmy szanse tym którym dobro naszej Ojczyzny leży naprawdę na sercu!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: NIECH ZDYCHA IP: *.31.222.2.edial.pl 16.07.11, 19:39 masz prawo mnie obrażać jednak ja nie neguje że Wałęsa przyczynił się do rzeczy dobrych ale większość spieprzył. NIE DA SIĘ UKRYĆ że to on był agentem nigdy bym tak nie powiedziałbym gdyby nie akta i dokumenty no niestety mi się też nie podoba że ikona solidarności była agentem UB. Na moje zdanie nie wpływa gadanina kaczyńskiego bo jest on idiotą. To przez takich jak Wałesa, Kwaśniewski, Napieralski, Kaczyński, Tusk czy Komorowski w europie do której dąży tusk się z nas śmieją. JA NIE JESTEM EUROPEJCZYKIEM JA JESTEM POLAKIEM I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!!!!.Jednak nie ukryjesz jednego on wcale nie chciał POLSKI całkiem nie komunistycznej ponieważ nie tylko był agentem ich ale układał się z nimi i nie doprowadził do niczego by urzędy były od nich wolne to do niego należało osądzić Jaruzelskiego a nie do dziś pieprzony komunista dalej ma większą emeryturę od większości Polaków. Ja nie powiem że solidarność to zło bo była dobra miała dobre założenia było tam wielu patriotów tylko większość kierownictwa to były komunistyczne ścierwa, a dziś mamy tego skutki. Widzisz mi nie do końca podoba się to co on wywalczył a co to jest: imigranci, pedały, żydzi przejmują nasze kamienice, propagandę, a zero prawdy,narkomani przyzwolenie na islamizację i anarchia itp. to że nazwałeś mnie pojebem odbieram mimo wszystko pozytywnie ponieważ uważam że chodzi ci o to że mam własne zdanie i chce by POLSKA była silna. coś dla prawdziwych patriotów dla wszystkich NR: www.youtube.com/watch?v=AkAd1titSBY www.youtube.com/watch?v=KiAj-DBRA0c&feature=related www.youtube.com/watch?v=XHSlIWrSkrs www.youtube.com/watch?v=eREqj3qM9ks&feature=related www.youtube.com/watch?v=x3h_L2j9-HA www.youtube.com/watch?v=m6NxTIc0h9M erte2 też posłuchaj wszystkich zanim coś odpiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: NIECH ZDYCHA IP: *.31.222.2.edial.pl 16.07.11, 19:56 powiem ci kto jest dla mnie bohaterem z okresu komuny: ci którzy nie złożyli broni i walczyli za wolną POLSKĘ, każdy protestujący czy to przez ulotki, przemowy, protesty, głodówki itp. Oni byli i są bohaterami ci których los najbardziej doświadczył przez represje ci którzy walczyli a nie doczekali się już nie mówię o pomniku, ulicy czy placu ale szacunku czy dobrej emerytury. Bohaterowie to ci którzy nie skazili się tą polityczną poprawnością i moralnościom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkalewski Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.korbank.pl 16.07.11, 18:47 A wy lemingi szare pospolite do piachu, no albo do urny może być i wyborcza. Waszym właścicielom wsio rybna...Powolnego zdychania życzy Narodowy Fundusz Zmarłych, można się wypisać tylko w jedną stronę kochani - tylko na tamten może lepszy świat Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... 16.07.11, 19:20 pana Walese chyba stac aby sobie oplacil rachunki, a dlaczego NFZ jest taki oporny do oplat dla normalnych ludzi czy nawet chorych dzieci oto pytanie za 18,000 ZL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yog Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli nawet... IP: *.tczew.vectranet.pl 16.07.11, 22:11 ja narzekam na ból tyłu głowy 2,5 roku jak się wkurzyłem i powiedziałem parę słów lekarzowi to dopiero teraz w lipcu zlitował się i dał skierowanie i zrobili tomograf , czekam na wynik, są równi i równiejsi, zawsze tak było i ne widzę zmian . Jest czarna mafia to musi być i biała mafia. Durni z ludzi robią. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Lechowi Wałęsie Fundusz Zdrowia przychyli naw 17.07.11, 11:35 Masz absolutną rację, tak nie powinno być. Wszyscy mamy jednakowe zdrowie i równe żołądki. Powinno być wszystko podzielone sprawiedliwie na wszystkich. Na każdego wypadałaby jedna tabletka aspiryny i jedna miska kartofli i byłaby sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś