Dodaj do ulubionych

Na co PGE Arena powinna zarabiać

IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 08:16
czyli stadion nie spełnia podstawowego wymogu... brak jak dotąd dobrych wyników drużyny i cienko z frekwencją, czyli stadion za kilka lat będzie wyglądał jak stadion 10-lecia:)
Dlatego wystarczy spojrzeć na Gdynię tam nikt nie buduje molochów i cały czas coś się dzieje i trybuny są zapełnione
Obserwuj wątek
    • Gość: maki04 Re: Na co PGE Arena powinna zarabiać IP: 213.192.80.* 08.08.11, 08:25
      W gdyni trybuny są zapełnione... krzesełkami i wiatrem. A na boisku kelnerzy. BA to nie moloch, tylko średniej wielkości stadion. Moloch to Maracana lub Camp Nou.
    • Gość: AeroBOA Na co PGE Arena powinna zarabiać IP: *.vectra.pl 08.08.11, 08:26
      Miasto nie wyremontowało dróg po zimie, w moich samochodach zawieszenie strasznie obrywa. Miasto wstrzymało inwestycje (nawet bardzo pilne) budynków, w których należy do wspólnoty mieszkaniowej (wystarczy jeden lokal komunalny w małej wspólnocie i dom się może zawalić, a nie uda się go wyremontować, bo miasto nie ma kasy), nie spina się finansowo rozbudowa SKM i budowa tunelu pod Martwą Wisłą, a miasto daje kosztowne prezenty słabiutkiej drużynie i zgrai kiboli, żeby poprawić ich sytuację finansową. Żałosne....
    • Gość: jakjest a jak jest na razie? IP: *.host.witnet.pl 08.08.11, 08:42
      na razie średnio w skali 1/10 - 4, dlaczego
      OBSŁUGA:
      kupiłem karty kibica dla siebie i żony - 2 m-ce temu, zanim to zrobiłem i pojechałem do Galerii Bałtyckiej, w dwóch punktach odmówiono mi ich wyrobienia (w jednym nie mieli sprzętu - Auchan , w drugim nie wiedzieli jak się nim posłużyć - Morena) - efekt pół dnia stracone
      dobra mam karty - znów podróż do Galerii odbiór - super, 2 sierpnia logowanie online i co? dupa, karty nie mają numerów ACN - piszę do biura, odpisują można jechać i zrobić w 5 min, jadę (Morena) raz: wielka kartka SYSTEM NIE DZIAŁA, jadę dwa SYSTEM NIE DZIAŁA, dobra kupię u siebie (Osowa) - niestety nie ma sprzętu - ch...j trzeci raz nie pojadę mam to w dupie, a na mecz z Cracovią na który iść chciałem nie idę
      KLUB I TRANSFERY
      i tu sprawdza się czarny scenariusz: 2 mecze 2 porażki, patrząc na zbrojące się po zęby zespoły: Legia, Wisła, Śląsk, GKS, Lech, Polonia i resztę ligi idącą na przetrwanie, jak mam sklasyfikować Lechię, no jak? nie ma transferów i zespół wypada słabo.... włodarzom pomieszało się w głowach po tamtym sezonie, graliśmy o finałową (pucharową) 4 i mamy zajebisty stadion PGE, to teraz będzie super - i nic nie zrobili, brak transferów jest widoczny jak na dłoni, to co było zaskoczeniem w tamtym sezonie, dziś wszyscy przeciwnicy znają - obym się mylił, ale te 2 ostatnie i najważniejsze i PRZEGRANE mecze tamtego sezonu, były zapowiedzią, czegoś bardzo złego w Lechii
    • Gość: Mom Po co PGE Arena ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 09:23
      Człowiek jak zwykle zbudował to co potrafi najlepiej, świątynie. Teraz trzeba znależć kapłanów, którzy rzesze wiernych przekonają że to jest potrzebne i zorganizują stały strumien pieniędzy do utrzymania tego obiektu. Może wylądują na tym obiekcie kosmici, świetnie nadaje się na lądowisko dla "latających spodków".
    • Gość: as Trza nająć niepijących i niepalących grajków bo w IP: *.net.stream.pl 08.08.11, 10:35
      bo w Gdańsku, ba w całej metropolii takich nie ma. Komfortowo ułożyć obsługę bo klient nasz pan, dobrą komunikację do i z imprez i zagra.
      Klub wiadomo choćby sprzedał wszystkie bilety po 100 zł to bez sponsora na reklamę nie przeżyje.
      Każda impreza choćby i moto szał cross salto mortale bez sponsora nawet nie wynajmie stadionu. Tu się nie zarabia. Tu się wydaje. Jedynie ludzie mogą zarobić pare zeta za robote.
    • 3miastoorg GW - "Patron medialny" Adamowicza :) 08.08.11, 10:39
      Gdańsk wybrał Firmy Medialne Wspierające Miasto-Gospodarza UEFA EURO 2012™ w okresie 01.03.2011 – 30.09.2012.

www.gdansk.pl/nasze-miasto,512,17943.html
    • Gość: tom Na co PGE Arena powinna zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:44
      Jezu, co za bełkot...
    • Gość: W szczególności Re: Na co PGE Arena powinna zarabiać IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 11:01
      gdyńskie trybuny są zapełnione w hal podczas meczy żeńskiej koszykówki. Full !!! Co potwierdza liczba sprzedanych biletów albo dokumentacja fotograficzna.
    • Gość: ps Bezsensowna inwestycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 11:50
      Bezsensowna inwestycja na 4 mecze Euro. Zamiast wybudować za te pieniądze Aquapark z wejściem za 2 zł dla mieszkańców Gdańska, kilka dróg i bezkolizyjnych skrzyżowań i parę przedszkoli, togłupi Adamowicz stawia sobie pomnik. Co ludzie robią na stadionie ? Siedzą i oglądają. A w Aquaparku sami są czynni i dobrze się bawią. Kto będzie to utrzymywał ?
    • Gość: Yaqui A zaklinaniem deszczu Pan Redaktor IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 21:22
      też się zajmuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka