Gość: us3r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:00 maxnet, nigdy nie slyszalem o nich :o] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: us3r Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:02 no dobra slyszalem, sa wporzo :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.04, 00:29 www.miasto.gdynia.pl/?co=news/cp&akt=150 nie placcie ! tu jest odpowowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ringlet Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 25.05.04, 18:06 Małe sprostowanie: Maxnet ma prawie 300 użytkowników :], kamery same będą nagrywać co się dzieje plus będą również fałszywe kamery. Zapis cało-miesięczny z dostępem przez www oraz sieć lokalną. Inicjatywa rozpoczęła się po kilku włamaniach do samochodów zaparkowanych na naszym podwórku. Pozdrawiam Admin Maxnetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmund Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 25.05.04, 18:13 To jest swietny pomysł. To podwórko jest ciekawym przeglądem ludzi z półświatka. Szkoda, że nie moga być nagrywane głosy bo też bywaja ciekawe przez całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszka Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 25.05.04, 18:20 Bedziemy najwieksza , najtansza , najszybsza siecia w trojmiescie i z monitoringiem :P Maxnet the best <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rincewind Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.ols.vectranet.pl 25.05.04, 23:07 No pięknie, pięknie - tylko muszę Was zmartwić - obraz z tych kamer bedzie beznadziejny, jego rejestracja - również. W razei czego Policja odrzuci Wam taki materiał dowodowy. pracuję w tym już troche czasu i wiem, że takie roziązanie techniczne problemu jest dobre tylko na pokaz. Niestety - chcecie mieć dobrze chronione podwórko - tylko sprzęt renomowanych producentów z rejestratorem analogowym lub cyfrowym - koszt ( 6 kamer + rejestrator) - 12 tys NETTO. Wtedy Wasze nagranie bedzie mogło być dowodem w sprawie. Przykre ale prawdziwe. Macie w Sopocie firme AAT, która zajmuje sie takim sprzętem i ma całkiem przystępne ceny, przejrzyjcie ich oferte. rejestrator cyfrowy mozna bez problemu podłaczyć do netu. Pozdrawiam użytkowników MAXNET-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadi No no ... IP: *.maxnet.org.pl 25.05.04, 22:46 Gratulacje dla Maxnetu :] Ktoś kiedyś powiedział "Bandyckie podwórko" ... teraz juz nikt nie powie podobnie :] Moze jeszcze podwóreczko dalej, tam bliżej Hadi'ego doczeka się kamerek... kto wie Ringlet jest zdolny do wszystkiego :] Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 25.05.04, 23:00 Jak najbardziej jestem za skoro ma to byc po to aby LUDZIE (MIESZKANCY) tego podworka maja przez to czuc sie bezpiecznie to TAK jak najbardziej ten pomysl jest sluszny P.S jestem tylko ciekaw kto pokryje koszty zwiazane z instalacja ,zakupem i serwisowaniem tych ze KAMER Odpowiedz Link Zgłoś
sevitv Re: Monitoring podwórka w Gdyni 26.05.04, 11:12 Siemka ludziska z MAXNETu!! Uważam że monitoring to bardzo fajna sprawa u nas na podwórku tylko mam malą prośbę nie piszcie że się nas boicie jak siedzimy na podwórku wieczorami!! A tak jak pisał jeden z poprzedników nagranie głosów a właściwie tego co ludzie mówią po nocach to by było fantastyczne, bo wiem jakie ja potrafie bzdury gadac a z tego jest pąpa na Maxa (imiennika naszego wzórza). Mam nadzieję że obraz jednak będzie porządny i że będzie można zobaczyć kto jest na podwórku!! Monitoring to fajna sprawa byle tylko kamery te nie zostały użyte przeciwko osobą, które wykazały inicjatywę do zamontowania ich! Pozdrawiam ludzi z MAXNETu! Użytkownik SEVI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbir Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 26.05.04, 15:53 nieeeeeeeeeee tylko nie tu wezcie te kamery na jakies inne podworko!!!!!! przeciez macie ich 6 to 5 wezcie gdzies indziej !!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honzo@onet.pl Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 16:00 A moze admin tej dziadowskiej sieci pomyślałby trochę o komforcie uzytkowania sieci przez użytkowników,a nie tylko o własnej kieszeni i pieniądzach do niej wpływających info dla innych by nie być bezpodstawnym 250 ludzi na 3 MB gdzie 1 MB jest do przeglądania internetu , pół na pocztę a są jeszcze lepsi i gorsi ,a co niektórzy by skorzystać z netu idą do kafejki lub podłączają modem....Nic dodać nic ująć TAK TRZYMAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariasz Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.centertel.pl 01.06.04, 14:25 @honzo zastanawiam sie kim jestes , kimś z konkurencji , czy osoba z maxnetu ktora nie potrafi sobie poradzic z wlasnym kompem. wez sobie na wstrzymanie chlopcze i swoje flustracje wyładuj na pluszowym misiu.... rece opadaj kiedy widze takie komentarze , wrazie cos zawsze pozostaje ci neostrada :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezi Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 02.06.04, 00:01 w sumie no to może i dobrze z tymi kamierkami no jak dla kogo mi tam nie robie tyle ze trzeba bedzie gdzie indziej pochałasować :) nie no fajne bedzie to ze bedzie mozna sobie looknąć kto jest na podwórku. i w sumie to racja mi tez dwa razu tutaj chcieli autko zwinąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znowu Prezi Re: Monitoring podwórka w Gdyni IP: *.maxnet.org.pl 02.06.04, 00:07 a tak wogóle to pozdro dla użytkowników maxnetu sam jestem uzytkowinikiem i jestem z tego dumny :) nie no beke kręce ale jeżeli komus sie to niepodoba to niech to raczej zachowa dla siebie a nie tam pisze jakieś bzdury bezsensu jeżeli ci się nie podoba to on ma racje pozostaje ci netostrada :) tam to już wogóle powodzenia życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quattro MaXneT RuLeZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:45 Fajnie ze bede te kamerki. Mam taka propozycje ze jedna mogla by byc na stoly (Ci ktorzy sa z tego osiedla to wiedzie o jakie miejsca chodzi), a druga na grzyba... no i pozostale tam gdzie glowny majster (Ringlet) zadecyduje sobie sam! :) Odpowiedz Link Zgłoś