vandikia Re: mam doła 30.03.06, 23:20 nie mam dzis sily juz nikogo stawiac do pionu, lece spac Odpowiedz Link
veeto1 Re: mam doła 30.03.06, 22:55 Ups. A jak Cię chłop wpienia, to idź spać, odkręć się dupą i nie ma bara bara. Odpowiedz Link
vandikia Re: mam doła 30.03.06, 22:57 za to co dzis powiedzial i jak sie zachowal to nie bedzie bara bara przez tydzien minimum ;/ eh chyba sie pojde napic ciut czegos mocniejszego. Odpowiedz Link
veeto1 Re: mam doła 30.03.06, 22:58 Qrczaki, też za mna chodzi coś alkoholizowanego. No to nasze zdrówko! Wredym chłopom mówimy nie! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mam doła 30.03.06, 23:16 Wszystkie lwice tak mówią,ja też jestem z sierpnia to wiem Odpowiedz Link
veeto1 Re: mam doła 30.03.06, 23:18 Lwica to jestem z charakteru. Z zodiaku to byk (prosze mi nie mówić jak nazywa się samica byka, bo zagryzę). Odpowiedz Link
vandikia Re: mam doła 30.03.06, 22:55 dobrej nocki, ja musze jeszcze kilka rzeczy zalatwic Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Mogie przyjsc z własna lopatka? Pokopiemy raz 30.03.06, 23:17 ............................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ...........................................ten sam w nie wpada. Odpowiedz Link
vandikia Re: Mogie przyjsc z własna lopatka? Pokopiemy raz 30.03.06, 23:21 chyba musze sama sobie radzic w swojej piaskownicy ale mozemy łopatkami pobić inne dzieci dobranoc Odpowiedz Link