Dodaj do ulubionych

Oto gdański plan na Euro 2012

IP: *.chelmnet.pl 13.12.11, 22:35
zaczynacie przypominać urzędową gazetkę "herold"
Obserwuj wątek
    • Gość: Uśmiechnięty Re: Oto gdański plan na Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.11, 23:31
      :-)
    • Gość: karol Lisicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.11, 05:54
      chciałbym przypomnieć że to nie jedyna niefortunna wypowiedź MAGISTRA SP Z O.O. LISICKIEGO
      mnie najbardziej ubawiła ta kiedy niepełnosprawna gapowiczka pobiła renomiarzy

• lech123456 Wysłałem też list skierowany do mieszkańców Republ 14.12.11, 08:42
      >Wysłałem też list skierowany do mieszkańców Republiki Irlandii

Budyń napisz jeszcze do Obamy i zaproś Irlandczyków z Ameryki...
      Albo najlepiej pojedź i zaproś osobiści--będziesz miał fajną wycieczkę
      • Gość: jula Re: Wysłałem też list skierowany do mieszkańców R IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 14.12.11, 09:53
        a tak wlaściwie to o co chodzi z tym Euro 2012 ,że tyle lat o tym piszą i piszą?
        • Gość: h Re: Wysłałem też list skierowany do mieszkańców R IP: *.internetia.net.pl 14.12.11, 13:11
          chodzi o to, ze przyjadą kibice, będą pili piwo, zarobi sie na tym, a jeśli będą pić w miejscu publicznym, a zapewne będa, bo na zachodzie można, to się zarobi na mandatach.
          • Gość: jula Re: Wysłałem też list skierowany do mieszkańców R IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 14.12.11, 23:24
            To wszyscy bezrobotni bedą tym piwem handlowac czy jak?
            A co ja z tego szary obywatel Gdańska będe miala?Z gory uprzedzam,że nowej sciezki rowerowej nie potrzebuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka