Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Jaro-pilne!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.02, 19:42
Jaro jak sie zglosisz to mam dla nas mala robote do zrobienia.
Mysle ze mamy pewnego pieniacza z ktorym trzeba przeprowadzic"rozmowe
ostrzegawcza",cos akurat dla nas:))) JUZ SIE CIESZE !!!
Obserwuj wątek
    • iwa.ja Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 13.03.02, 09:59
      Do życzeń, coby się Jaro znalazł, przyłącza się młoda dama o nieczystym pochodzeniu. A naszemu
      pieniaczowi...wszystkiego, co się szczęściem zwie życzy stryjenka.
      • lucy_z Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 13.03.02, 10:07
        iwa.ja napisał(a):

> Do życzeń, coby się Jaro znalazł, przyłącza się młoda dama o nieczystym pochodz
        > eniu. A naszemu
        > pieniaczowi...wszystkiego, co się szczęściem zwie życzy stryjenka.

:)))))))))))
        Też poszukuję z Wami Jaro!!! Gdzie on się zapodział????? Może wyjechał na
        urlop???
    • zoppoter O rany... 13.03.02, 11:09
      To ja już lepiej sobie pójdę...
      • petelka Re: O rany... 13.03.02, 11:23
        zoppoter napisał(a):

> To ja już lepiej sobie pójdę...

Lepiej poczekaj. Jak Jaro znajdzie się, to może być niezła zabawa:))) Tylko żeby
        się znalazł!!!

• lucy_z Re: O rany... 13.03.02, 11:26
        zoppoter napisał(a):

> To ja już lepiej sobie pójdę...

Gdzie chcesz sobie pójść????? Absolutnie zabraniam!!! :))))))
        A co, źle Ci tu ????? ;))))))
        • zoppoter Re: O rany... 13.03.02, 11:33

> Gdzie chcesz sobie pójść????? Absolutnie zabraniam!!! :))))))

Oczywiście... młoda damo, hi hi hi

> A co, źle Ci tu ????? ;))))))

No cóż znowu!

• Gość: u92 Re: Jaro ostatni raz chce sie z Toba podzielic !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 20:31
            Jaro zobacz jakie pysznosci przygotowal dla nas niejaki Artur !!!
            Tam jest wszystko co lubimy w jego wypowiedzi,juz mnie palce swedza.
            Jak sie nie pokazesz do piatku ,to sie z Toba nie podziele i dokonam konsumpcji
            sam bez Ciebie.Nawet literki nie powachasz z Artura -ON JUZ DOJRZAL.
            Przeczytaj sobie temat Grass........
            Czekam do piatku! :)))
            • petelka Re: podnoszę wątek... 14.03.02, 14:45
              Ja tylko podnoszę wątek, na wypadek gdyby Jaro zajrzał...
              • iwa.ja Re: podnoszę wątek... 14.03.02, 23:00
                Też dalej podnoszę wątek, bo Jaro w końcu powinien się znaleźć. Aha, Pętelka,
                napisałam do Cie, ale mi wywala, więc poczta jest na bis u Lucy. Będę jeszcze
                raz próbowała.
                • lucy_z Re: podnoszę wątek... 15.03.02, 00:57
                  iwa.ja napisał(a):

> Też dalej podnoszę wątek, bo Jaro w końcu powinien się znaleźć. Aha, Pętelka,
                  > napisałam do Cie, ale mi wywala, więc poczta jest na bis u Lucy. Będę jeszcze
                  > raz próbowała.

Iwa:))))) Przeczytałam i przesłałam. Bardzo dziękuję:))))))
                  • iwa.ja Re: podnoszę wątek... 15.03.02, 20:15
                    U92, zwracam Ci uwagę, że dałeś ultymatywny czas dla Jaro do dzisiaj. Może więc
                    zaczniesz konsumować (a znowu jest co, hihihi). I opowiedz potem o doznaniach
                    smakowych.
                    • Gość: u92 Re: podnoszę wątek... IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 06:45
                      Jaro!
                      Slowo sie rzeklo ......... dalej znasz.
                      Jak sie pojawisz to ja juz bede w trakcie no,tego konsumpcji :)))))))
                      O wrazeniach smakowych to opowiem "po" :)))
                      • lucy_z Re: podnoszę wątek... 16.03.02, 17:02
                        Gość portalu: u92 napisał(a):

> Jaro!
                        > Slowo sie rzeklo ......... dalej znasz.
                        > Jak sie pojawisz to ja juz bede w trakcie no,tego konsumpcji :)))))))
                        > O wrazeniach smakowych to opowiem "po" :)))

Ja też wątek podnoszę bo szukam Jaro!!!!!!!!!
                        • iwa.ja Re: podnoszę wątek... 25.03.02, 09:57
                          Jaro, jak się już znalazłeś, to weźcie się z U92 wreszcie do roboty! Jest coraz więcej do zamiatania! Coś mi się
                          wydaje, że Zoppoter ma powody, żeby się do Was przyłaczyć. Ja też!
                          • lucy_z Re: podnoszę wątek... 25.03.02, 10:02
                            iwa.ja napisał(a):

> Jaro, jak się już znalazłeś, to weźcie się z U92 wreszcie do roboty! Jest coraz
                            > więcej do zamiatania! Coś mi się
                            > wydaje, że Zoppoter ma powody, żeby się do Was przyłaczyć. Ja też!

Iwa:) Mówisz, że trzeba posprzątać?????? No tak!!!!! Tydzień
                            przedświąteczny;))))))
                            • Gość: u92 Re: podnoszę wątek... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 21:37
                              :)))))))))),tjaaaaaaaa to gdzie zaczynamy?Nasz najlepszy kandydat A.... gdzies
                              sie przeprowadzil moze znowu na Slask,i co teraz a tak na niego liczylem.
                              Ech ludzie! nigdy na nich nie mozna polegac.Przypomina mi to samobojstwo.
                              Po sasiedzku stoi 15-to pietrowy blok,na klatce schodowej na kazdym pietrze
                              jest balkon ,tak nieszczesliwie jest to zbudowane ze potecjalny samobojca
                              spadnie na ludzi wchodzacych albo wychodzacych z bloku.Siadzie taki "potencjalny
                              na balustradzie na 15-tym i juz sie zaczyna: policja,straz ogniowa,pogotowie,
                              zablokowane wejscie do bloku( bo jeszcze komus spadnie taki na glowe)krotko
                              mowiac CYRK.Mieszkancy znurzeni juz tymi ciaglymi probami samobojstwa,stoja pod
                              blokiem,czekaja kiedy policja sciagnie "pacjeta" z tej balustrady zeby mozna
                              bylo wejsc do bloku,naturalnie to sie przeciaga,zaczyna padac deszcz!!!
                              Tego bylo juz za wiele,akurat byl to jeden z recydywistoww tym temacie ktos go
                              z tlumu na dole rozpoznal.Ludzie zaczynaja krzyczec do samobojcy zeby dotrzymal
                              slowa!!!??,zeby wreszcie SKOCZYL,bo im i tak wszystko jedno oni chca isc do
                              domu a nie stac na deszczu i patrzec na ta cala scene.Policja probuje uspokoic
                              zebranych pod blokiem mieszkancow,robi sie zamieszanie,potencjalny samobojca
                              przyglada sie z ciekawoscia co tam sie na dole dzieje.Ta chwila wystarczy
                              zostaje obezwladniony i w kaftaniku opuszcza blok w towarzystwie policji.
                              Nastepny raz bedzie za jakies 6 tygodni,jeszcze zaden nie skoczyl!!!
                              Na ludziach nie mozna polegac:)))
                              • Gość: iwa Re: podnoszę wątek... IP: *.astercity.net / 10.133.130.* 25.03.02, 21:41
                                U, ja to bym znalazała jeszcze paru tutaj zbierających się do skoku. Nie trać
                                nadziei! Szable w dłoń!!!
                                • Gość: mara Re: JARO COMES BACK! IP: 193.0.117.* 05.04.02, 19:55
                                  Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy
                                  ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę...
                                  • lucy_z Re: JARO COMES BACK! 06.04.02, 00:45
                                    Gość portalu: mara napisał(a):

> Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy
                                    > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę...

Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dyskusjach
                                    na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;))
                                    • jarromir Re: JARO COMES BACK! 06.04.02, 01:09
                                      lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: mara napisał(a):
                                      >
                                      > > Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy
                                      > > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę...
                                      >
                                      > Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dyskusja
                                      > ch
                                      > na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;))

Starzy bywalcy wiedzą ;-)
                                      • Gość: marta Re: JARO COMES BACK! IP: 217.153.45.* 18.04.02, 12:25
                                        jarromir napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                        >
                                        > > Gość portalu: mara napisał(a):
                                        > >
                                        > > > Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmow
                                        > y
                                        > > > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę...
                                        > >
                                        > > Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dys
                                        > kusja
                                        > > ch
                                        > > na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;))
                                        >
                                        >
                                        > Starzy bywalcy wiedzą ;-)

O rany, rany. Ja nie jestem stałym bywalcem ale jeżely pan pozwoly z
                                        przyjemnośsią będę. No dobrze, więc mamy zakamuflowanego Jara, którym pewnie
                                        jesteś Ty (cóż za BŁYSK inteligencji...) ale o co właściwie chodzi w całej
                                        sprawce? Bo nie chce mi się czytać waszych wywodów a jeśli mam być stałym, to
                                        muszę wiedzieć, co się dzieje na moim kwadracie.

• lucy_z Re: JARO COMES BACK! 18.04.02, 13:21
                                          Gość portalu: marta napisał(a):
                                          > O rany, rany. Ja nie jestem stałym bywalcem ale jeżely pan pozwoly z
                                          > przyjemnośsią będę. No dobrze, więc mamy zakamuflowanego Jara, którym pewnie
                                          > jesteś Ty (cóż za BŁYSK inteligencji...) ale o co właściwie chodzi w całej
                                          > sprawce? Bo nie chce mi się czytać waszych wywodów a jeśli mam być stałym, to
                                          > muszę wiedzieć, co się dzieje na moim kwadracie.
                                          >

Witaj Marta!!! To Ty jesteś jednak Marta a nie Mara????
                                          A dlaczego nie chce Ci się czytać naszych wywodów???
                                          Jeżeli chodzi o naszego Jaro to nam się zagubił i dlatego go poszukiwaliśmy;))

Sama powinnaś zobaczyć, który to Jaro!!! Jaro to Jaro!!!;))) Łatwa zagadka!!!:))
    • jarromir Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 17.04.02, 19:54
      U92!
      Zatrzyj do wątku "miłosnego" ;-)
      Ktoś zajął się sprawą w sposób o wiele bardziej elegancki, niż my wówczas...
      Ale każde schorzenie wymaga innego specyfiku :-)))
      • Gość: lucy_z Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! IP: *.com / 192.168.0.* 21.05.02, 00:31
        Znowu zaginął Jaro!!!!! Ciekawe gdzie go wywiało????? Jaro, odezij się, co z
        Tobą????? Zaniepokojona lucy :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka