Gość: u92 IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.02, 19:42 Jaro jak sie zglosisz to mam dla nas mala robote do zrobienia. Mysle ze mamy pewnego pieniacza z ktorym trzeba przeprowadzic"rozmowe ostrzegawcza",cos akurat dla nas:))) JUZ SIE CIESZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa.ja Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 13.03.02, 09:59 Do życzeń, coby się Jaro znalazł, przyłącza się młoda dama o nieczystym pochodzeniu. A naszemu pieniaczowi...wszystkiego, co się szczęściem zwie życzy stryjenka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 13.03.02, 10:07 iwa.ja napisał(a): > Do życzeń, coby się Jaro znalazł, przyłącza się młoda dama o nieczystym pochodz > eniu. A naszemu > pieniaczowi...wszystkiego, co się szczęściem zwie życzy stryjenka. :))))))))))) Też poszukuję z Wami Jaro!!! Gdzie on się zapodział????? Może wyjechał na urlop??? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: O rany... 13.03.02, 11:23 zoppoter napisał(a): > To ja już lepiej sobie pójdę... Lepiej poczekaj. Jak Jaro znajdzie się, to może być niezła zabawa:))) Tylko żeby się znalazł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: O rany... 13.03.02, 11:26 zoppoter napisał(a): > To ja już lepiej sobie pójdę... Gdzie chcesz sobie pójść????? Absolutnie zabraniam!!! :)))))) A co, źle Ci tu ????? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: O rany... 13.03.02, 11:33 > Gdzie chcesz sobie pójść????? Absolutnie zabraniam!!! :)))))) Oczywiście... młoda damo, hi hi hi > A co, źle Ci tu ????? ;)))))) No cóż znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Jaro ostatni raz chce sie z Toba podzielic !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 20:31 Jaro zobacz jakie pysznosci przygotowal dla nas niejaki Artur !!! Tam jest wszystko co lubimy w jego wypowiedzi,juz mnie palce swedza. Jak sie nie pokazesz do piatku ,to sie z Toba nie podziele i dokonam konsumpcji sam bez Ciebie.Nawet literki nie powachasz z Artura -ON JUZ DOJRZAL. Przeczytaj sobie temat Grass........ Czekam do piatku! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: podnoszę wątek... 14.03.02, 14:45 Ja tylko podnoszę wątek, na wypadek gdyby Jaro zajrzał... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: podnoszę wątek... 14.03.02, 23:00 Też dalej podnoszę wątek, bo Jaro w końcu powinien się znaleźć. Aha, Pętelka, napisałam do Cie, ale mi wywala, więc poczta jest na bis u Lucy. Będę jeszcze raz próbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: podnoszę wątek... 15.03.02, 00:57 iwa.ja napisał(a): > Też dalej podnoszę wątek, bo Jaro w końcu powinien się znaleźć. Aha, Pętelka, > napisałam do Cie, ale mi wywala, więc poczta jest na bis u Lucy. Będę jeszcze > raz próbowała. Iwa:))))) Przeczytałam i przesłałam. Bardzo dziękuję:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: podnoszę wątek... 15.03.02, 20:15 U92, zwracam Ci uwagę, że dałeś ultymatywny czas dla Jaro do dzisiaj. Może więc zaczniesz konsumować (a znowu jest co, hihihi). I opowiedz potem o doznaniach smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: podnoszę wątek... IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 06:45 Jaro! Slowo sie rzeklo ......... dalej znasz. Jak sie pojawisz to ja juz bede w trakcie no,tego konsumpcji :))))))) O wrazeniach smakowych to opowiem "po" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: podnoszę wątek... 16.03.02, 17:02 Gość portalu: u92 napisał(a): > Jaro! > Slowo sie rzeklo ......... dalej znasz. > Jak sie pojawisz to ja juz bede w trakcie no,tego konsumpcji :))))))) > O wrazeniach smakowych to opowiem "po" :))) Ja też wątek podnoszę bo szukam Jaro!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: podnoszę wątek... 25.03.02, 09:57 Jaro, jak się już znalazłeś, to weźcie się z U92 wreszcie do roboty! Jest coraz więcej do zamiatania! Coś mi się wydaje, że Zoppoter ma powody, żeby się do Was przyłaczyć. Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: podnoszę wątek... 25.03.02, 10:02 iwa.ja napisał(a): > Jaro, jak się już znalazłeś, to weźcie się z U92 wreszcie do roboty! Jest coraz > więcej do zamiatania! Coś mi się > wydaje, że Zoppoter ma powody, żeby się do Was przyłaczyć. Ja też! Iwa:) Mówisz, że trzeba posprzątać?????? No tak!!!!! Tydzień przedświąteczny;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: podnoszę wątek... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 21:37 :)))))))))),tjaaaaaaaa to gdzie zaczynamy?Nasz najlepszy kandydat A.... gdzies sie przeprowadzil moze znowu na Slask,i co teraz a tak na niego liczylem. Ech ludzie! nigdy na nich nie mozna polegac.Przypomina mi to samobojstwo. Po sasiedzku stoi 15-to pietrowy blok,na klatce schodowej na kazdym pietrze jest balkon ,tak nieszczesliwie jest to zbudowane ze potecjalny samobojca spadnie na ludzi wchodzacych albo wychodzacych z bloku.Siadzie taki "potencjalny na balustradzie na 15-tym i juz sie zaczyna: policja,straz ogniowa,pogotowie, zablokowane wejscie do bloku( bo jeszcze komus spadnie taki na glowe)krotko mowiac CYRK.Mieszkancy znurzeni juz tymi ciaglymi probami samobojstwa,stoja pod blokiem,czekaja kiedy policja sciagnie "pacjeta" z tej balustrady zeby mozna bylo wejsc do bloku,naturalnie to sie przeciaga,zaczyna padac deszcz!!! Tego bylo juz za wiele,akurat byl to jeden z recydywistoww tym temacie ktos go z tlumu na dole rozpoznal.Ludzie zaczynaja krzyczec do samobojcy zeby dotrzymal slowa!!!??,zeby wreszcie SKOCZYL,bo im i tak wszystko jedno oni chca isc do domu a nie stac na deszczu i patrzec na ta cala scene.Policja probuje uspokoic zebranych pod blokiem mieszkancow,robi sie zamieszanie,potencjalny samobojca przyglada sie z ciekawoscia co tam sie na dole dzieje.Ta chwila wystarczy zostaje obezwladniony i w kaftaniku opuszcza blok w towarzystwie policji. Nastepny raz bedzie za jakies 6 tygodni,jeszcze zaden nie skoczyl!!! Na ludziach nie mozna polegac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: podnoszę wątek... IP: *.astercity.net / 10.133.130.* 25.03.02, 21:41 U, ja to bym znalazała jeszcze paru tutaj zbierających się do skoku. Nie trać nadziei! Szable w dłoń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: JARO COMES BACK! IP: 193.0.117.* 05.04.02, 19:55 Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: JARO COMES BACK! 06.04.02, 00:45 Gość portalu: mara napisał(a): > Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę... Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dyskusjach na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: JARO COMES BACK! 06.04.02, 01:09 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: mara napisał(a): > > > Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmowy > > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę... > > Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dyskusja > ch > na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;)) Starzy bywalcy wiedzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: JARO COMES BACK! IP: 217.153.45.* 18.04.02, 12:25 jarromir napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Gość portalu: mara napisał(a): > > > > > Co z tym Jarem?? Znalazł się w końcu? Dajcie jakieś migawki z "rozmow > y > > > ostrzegawczej" - chętnie się podszkolę... > > > > Informuję, że Jaro na szczęście się znalazł i bierze czynny udział w dys > kusja > > ch > > na forum. Po cichu Ci powiem, że jest trochę " zakamuflowany" ;)) > > > Starzy bywalcy wiedzą ;-) O rany, rany. Ja nie jestem stałym bywalcem ale jeżely pan pozwoly z przyjemnośsią będę. No dobrze, więc mamy zakamuflowanego Jara, którym pewnie jesteś Ty (cóż za BŁYSK inteligencji...) ale o co właściwie chodzi w całej sprawce? Bo nie chce mi się czytać waszych wywodów a jeśli mam być stałym, to muszę wiedzieć, co się dzieje na moim kwadracie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: JARO COMES BACK! 18.04.02, 13:21 Gość portalu: marta napisał(a): > O rany, rany. Ja nie jestem stałym bywalcem ale jeżely pan pozwoly z > przyjemnośsią będę. No dobrze, więc mamy zakamuflowanego Jara, którym pewnie > jesteś Ty (cóż za BŁYSK inteligencji...) ale o co właściwie chodzi w całej > sprawce? Bo nie chce mi się czytać waszych wywodów a jeśli mam być stałym, to > muszę wiedzieć, co się dzieje na moim kwadracie. > Witaj Marta!!! To Ty jesteś jednak Marta a nie Mara???? A dlaczego nie chce Ci się czytać naszych wywodów??? Jeżeli chodzi o naszego Jaro to nam się zagubił i dlatego go poszukiwaliśmy;)) Sama powinnaś zobaczyć, który to Jaro!!! Jaro to Jaro!!!;))) Łatwa zagadka!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! 17.04.02, 19:54 U92! Zatrzyj do wątku "miłosnego" ;-) Ktoś zajął się sprawą w sposób o wiele bardziej elegancki, niż my wówczas... Ale każde schorzenie wymaga innego specyfiku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Poszukiwany Jaro-pilne!!! IP: *.com / 192.168.0.* 21.05.02, 00:31 Znowu zaginął Jaro!!!!! Ciekawe gdzie go wywiało????? Jaro, odezij się, co z Tobą????? Zaniepokojona lucy :))) Odpowiedz Link Zgłoś