Dodaj do ulubionych

"Nie prowadzimy żadnych czynności". Prawda o au...

IP: *.static.chello.pl 01.08.12, 21:51
Tik, tak, tik, tak, tik, tak...
Bomba tyka i jak pierd*lnie i zaleje g*wnem całą okolicę :D:D:D:D

Czekam na to, bo już nudno w tym kraju.
Oj bedę zacierał ręce :D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy "Nie prowadzimy żadnych czynności". Prawda o au... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 22:37
      PLICHTA (i ekipa) TO ZŁODZIEJ i BEZSZCZELNY CHAM NIE BÓJCIE SIĘ TEGO PISAĆ
      Piramida kupuje piramidę... ciekawe wyprowadzają bardziej niż na maksa a ja się pytam gdzie jest PROKURATURA?????? Już miesiące temu powinni zatrzymać Plichę i całą ekipę i zabezpieczyć to co zostało!!!! Gdzie jest urząd skarbowy, który firmom blokuje konta???? Gdzie jest prezydent gdańska co ich chwalił i popierał?(?) tak dla waszej wiadomości za plichtą stoją te same osoby co za Stella Maris. Gdzie są służby!!!!!?????
      • Gość: nadzwyczajna CzeKa IP: *.chelmnet.pl 01.08.12, 23:59
        CzeKa umiała takich typów za pysk brać... ale odsądzacie CzeKa teraz od czci i wiary
    • kotek.filemon Re: "Nie prowadzimy żadnych czynności". Prawda o 02.08.12, 09:45
      Mam tylko nadzieję, że frajerzy, który dali się naciągnąć na "lokatę" w piramidce nie podlegającej KNF i BFG nie będą teraz jojczyć publicznie "jak żyć, panie premierze, jak żyć" i nikt im złamanego grosza z kasy państwowej nie da...
      • Gość: Bezradny :( Dlaczego piętnujecie ofiarynie tego kto krzywdzi?? IP: 212.14.63.* 02.08.12, 11:10
        Dlaczego wylewa się pomyje na ludzi którzy (być może naiwnie, ale w dobrej wierze, często starsi, zmanipulowani medialnym szumem o krachach w Europie, końcu Euro, wypowiedziach wszem i wobec swego czasu, że najlepsze lokaty to obecnie w kruszec itp.), zawierzyli oszustom swoje niejednokrotnie ciężko zapracowane pieniądze, oszczędności życia i teraz są przerażeni. A przy tym nie piętnuje się oszustów (na razie oficjalnie tylko potencjalnych)?
        W Polsce ośmiesza się ofiary a przestępcy nie są aż tak piętnowani...

Idąc w tym kierunku, należałoby piętnowaćofiary obozóz zagłady, że były takie głupie ża dały się złapać a nie hitlerowskich nazistów!?

Faktycznie dziwi obecnie brak reakcji organów ścigania na doniesienia o wstrzymaniu wypłat ludziom tzn. normalnego zawłaszczenia ich pieniędzy. To jest zwykła kradzież, przecież podpisane są umowy cywilno-prawne między przedsiębiorcom i klientem. Czy doniesienie do prokuratury/policji na kradzierz pieniędzy nie jest w Polsce ścigane?
        Przecież to taka sama kradzież jak np. samochodu lub portfela!
        • Gość: Piotr Re: Dlaczego piętnujecie ofiarynie tego kto krzyw IP: *.noblebank.pl 03.08.12, 11:50
          Kiepskie to porównanie do czesów wojennych, bo to kompletnie inne sprawy,sytuacje i realia...

Ci co inwestowali z amber jak dla mnie są po prostu chciwi. A chciwość może nieść ogromne zyski, ale również ryzyko. Tutaj ryzyko wygrało...
          Pozdrawiam
    • lena575 "Nie prowadzimy żadnych czynności". Prawda o au... 03.08.12, 12:43
      Ze 3 lata temu czytałam ostrzeżenia i to, że KNF przestrzega przed AG. inni tez pewnie czytali i nic.
      A tu miesiąc temu nagle robi sie ogromny szum, wszystkie gazety piszą i AG się zwija. .. według mnie grunt się palił pod nogami, wpłat nie było, zrobili wielki szum i zwijają się robiąć z siebie pokrzywdzonych przez KNF, prasę i wszystkich innych.
      Normalny złodziejski proceder i wiadomym finałem, tylko wyprzedzająco mocno nagłośniony, podejrzewam, że pzrez najbardziej zainteresowanego, samego właściciela.
      Od razu widać akcję grubymi nicmi szytą.
    • Gość: nie zaloguje się "Nie prowadzimy żadnych czynności". Prawda o au... IP: *.play-internet.pl 21.08.12, 21:55
      więc ta masakra to budynek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka