Dodaj do ulubionych

prawybory - sonda

IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 12:15
zróbmy sondę na kogo głosujesz w nadchodzacych wyborach lokalnych- ale
proponuje żeby kazdy z Was oddał swój głos+ głosy 2 innych osób (z wyjatkiem
współmałżonka)-myślę że to nie wielki problem zapytać 2 znajomych na kogo
zagłosują?
nie ukrywam że jestem ciekawy co nas czeka ,może ta sonda cos nam powie i
prosze nie wmawiac mi ze jestem któryms z kandydatów , choć musze się przyznać
że obawiam się scenariusza z ostatnich wyborów
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: prawybory - sonda IP: *.231.udn.pl 16.09.06, 12:29
      robert prysrom!!! potrzeba nam zmian
      • Gość: ... Re: prawybory - sonda IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 12:50
        błahahahhaa

Na barykadyyYy!!
      • martakiepurowo Re: prawybory - sonda 16.09.06, 13:33
        Prystrom x3 wiadomo w mieście musi się zmienić
        • Gość: jan kowalski Re: prawybory - sonda IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 13:47
          Kowalski x3 wiadomo w mieście musi się zmienić
      • Gość: jan kowalski Re: prawybory - sonda IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 13:46
        jan kowalski potrzeba nam zmian
    • Gość: dres Re: prawybory - sonda IP: *.231.udn.pl 16.09.06, 13:28
      Obrębalski
      Obrębalski
      Obrębalski
      • marekjelfa Re: prawybory - sonda 16.09.06, 13:31
        Prystrom Prystrom Prystrom
        • Gość: jan kowalski Re: prawybory - sonda IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 13:48
          Kowalski Kowalski Kowalski
      • Gość: jan kowalski Re: prawybory - sonda IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 13:48
        Kowalski
        Kowalski
        Kowalski
        • Gość: zenon5 Re: prawybory - sonda IP: *.ppp.as12876.net 16.09.06, 13:55
          zenon5
          • Gość: zas Re: prawybory - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:28
            A co to jakaś amnestia dla psychicznych dzisiaj czy co ?
            • Gość: zenon5 Re: prawybory - sonda IP: *.ppp.as12876.net 16.09.06, 14:34
              Tak! i dlatego nie odzywaj sie!

Kowalscy postanowili pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się
              >> odświętnie w garnitur i suknie wieczorowa. Ustawili się po bilety w
              >> kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia:
              >> - Tristan i Izolda. Dwa poproszę...
              >> Kowalski jest następny:
              >> - Zygmunt i Regina. Dla nas tez dwa...
              • Gość: W. Re: prawybory - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:42
                Siedzi facet w restauracji, zjadł już posiłek, kawę popija. I zaczyna się do
                siebie podśmiewywać. Najpierw cicho, ale od czasu do czasu głośniej. A ponieważ
                siedział sam zaczął zwracać na siebie uwagę innych konsumentów.
                Zwłaszcza, jak głośno czasami mówił: - "nie. Ten nie". I znowu się śmiał.
                W końcu jeden gościu nie wytrzymał i zaintrygowany takim zachowaniem, podchodzi
                do facia i pyta go:
                - Panie, z czego się pan tak śmiejesz?
                - A bo opowiadam sobie kawały - facio wyjaśnia.
                Gościowi coś nie pasowało i dalej dopytuje:
                - No dobrze, ale co znaczy jak pan mówi: "nie. Ten nie"?
                - To wtedy, wie pan, jak mi się przypomni dowcip, który już znam - usłyszał.
                • Gość: amnestionowany Re: prawybory - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:44
                  Dwóch dresiarzy kąpało się w rzece, i wyłowiło trupa. A trup był już nieźle
                  podzielenialy. Mimo to dresiarze pomyśleli /wow!/, że trzeba człowieka ratować,
                  i tak zrobili. Pierwszy robi reanimacje. Wbił mu słomkę w dupę i dmucha. Trochę
                  się zmęczył, powiedział do drugiego:
                  - Teraz ty.
                  A tamten wyjął słomkę, włożył druga strona i powiedział:
                  - Brzydzę się po tobie.
                  • Gość: zenon5 Re: prawybory - sonda IP: *.ppp.as12876.net 16.09.06, 15:09
                    NO!A mowia ze kultura w narodzie wyginela!Smiejcie sie z komentatorow
                    politykierow, ktorzy nie moga przejsc przez 1-szy etap gry komputerowej.
                    A wiecie ilu forumowiczow w JG potrzeba zeby wybrac prezydenta?

Zadnego!Niewielu wie o co chodzi.Lwy podzielily lup,szakale musza czekac!Takie
                    prawo natury!

• Gość: zenon5 Re: prawybory - sonda IP: *.ppp.as12876.net 16.09.06, 15:38
                      Przychodzi forumowicz do kościoła by podziękować Bogu za dotychczasowe wsparcie.
                      Klęka przed Ukrzyżowanym, żegna się... i
                      - Ooo, Dziękuję Ci Boże że jestem przeciw.
                      - Masz szczęście... słychać głos z góry.
                      - Ooo, Dziękuję Ci Panie, że pozwałeś mnie na zaszczytną funkcje obywatela ktory
                      ma prawo wybrac.
                      - Masz szczęście...
                      facet się trochę irytuje tymi odpowiedziami, ale kontynuuje:
                      - Ooo, dzięki Ci Panie za to że mogłem pomóc naszemu krajowi i naszej kochanej
                      młodzieży!
                      - Masz szczęście, odpowiada Jezus.
                      Forumowicz ma już dość!
                      - Jezu, czemu ciągle mi mówisz że mam szczęście?
                      Bo jak bym nie mial przybitych stop gwozdziami,to dostalbys juz dawno 4-go kopa
                      w dupe!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka