sloggi 07.07.04, 13:07 Może zostań moderatorem tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Astria1 18.07.04, 20:19 Toż moderacji Ci gratuluja Drink za to pija i post tyn "suja". Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Astria1 18.07.04, 20:45 Bronek :-) zastanawiam się czy się cieszyć :-))) Doszło kilka osób wypowiadających się i mam nadzieję ze ta ilość osób wypowiadających wzrośnie :-) pzdr Anna Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Astria1 18.07.04, 21:11 Hehe - poleku se rozkryńci, ale za dużo se niy łobiycuj. Jo som mom tyż w tym jakeś doświadczynia. Jak bydziesz miała ździybko czasu to przeglondnij tyn wontek; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549 Tako sie skończyła moja kariera moderatora, ale przeca i ze tego jest żech rod. Mie szło ło godka i te ślonske rymy. Toch i tak wygroł, bo sie okozało, że wiyncy jest "za" niż "przeciw". Kożdy kij mo dwa końce, a fraszka terozki jakby mocniejszo. Pozdrowiom. broneknotgeld Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Astria1 18.07.04, 22:15 Bronek - teraz juz wszysto wiem a najlepsze z tego wszystkiego to jest to ze tyle ludzi jest za Tobą :-)) Nie ukrywam ze brzydko postąpili... najpierw pozwolili a potem raptem im się nie podobalo ? chyba ktoś bardzo wplywal na ich decyzję.. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś