Gość: Pasaż Ur.......... Re: Sklepy Żubr IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 15:00 dość drogo.omijam z daleka od kiedy widziałam,że sprzedaja piwo nieletnim. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Sklepy Żubr 23.02.05, 18:09 no ja nie popieram sprzedaży nieletnim (teraz :) jak byłam taka to zgadnijcie jakie zdanie miałam :) ) ale skąd wiesz, że to były nieletnie osoby?może babka/facet się dobrze trzymali :) mam kilku znajomycj mających po dwadzieścia kilka lat którym nikt nie chce dać tylu lat ile maja... Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Sklepy Żubr 23.02.05, 18:38 Nic dobrego - mówie o tym przy KENie - w zasadzie mogliby sprzedawać jedynie alkohol, bo i tak tylko do tego to sie sprowadza :-( No i ta estetyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Sklepy Żubr IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 22:19 maja zawsze siwze i dobre wendliny i ser mi sie podoba tylko ze jest drogo ale karta mozna placic. wole sklep u grubego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoklos Re: Sklepy Żubr IP: *.acn.waw.pl 24.02.05, 09:02 Sprzedaja alkholol nieletnim bo trzeba zobaczyc ze sprzedawczynie maja po 22-24 lata. Ja tam nie narzekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś